Криминални досиета

• 435 640
  • 7 091
  •   1
Отговори
# 7 005
Дано.
И да е съчетано с много бой.
На майката също.

# 7 006
  • Другата България
Доста фрапиращ случай, но тук поне по-адекватни присъди са дадени:

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21864839
Ако това са адекватни присъди...
Не знам от кой от двамата изроди съм по-отвратена. Дядото е ясен - мръсян,гаден,болен боклук. Затова клоня към майката и единствената ми мисъл е ,че ако наистина мъжът й я е бил,то той я е бил недостатъчно. Тази трябва да умира бавно и мъчително, ден след ден ,да я реанимират и после пак да я измъчват и така до дълбоки старини. Това не е майка, не е човек,дори и животно не е защото даже животните се грижат за поколението си. Това същество просто не заслужава да съществува
И двамата са за химична кастрация, минимум.
И после гавра - същото, което са причинили на това невинно същество.
Като се сетя колко хора дават мило и драго да имат рожба, а тази...това същество от женски пол доброволно е подложило своята на описаните деяния, ме обзема не ярост, безнадежност по-скоро - че няма адекватни присъди за такива изроди.

# 7 007
  • София
Четох днес за тоя ужас и се чудех дали да го публикувам тук. Пак, да ви кажа, не ми се струват много адекватни присъдите, имайки предвид гнусотата на деянието и това че едва ли ще лежат пълен размер. Но по-добре от 4 години, толкова ли получи онзи от ромската махала... Пак казвам, това е законодателството, всички недоволни да почват критиките оттам. После идват останалите по веригата.

# 7 008
Каквото и да им се случи на тези изроди в затвора, нищо от това няма да възстанови психиката на горкото дете.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 12:58 от Acid_Burn

# 7 009
  • София
Четох днес за тоя ужас и се чудех дали да го публикувам тук. Пак, да ви кажа, не ми се струват много адекватни присъдите, имайки предвид гнусотата на деянието и това че едва ли ще лежат пълен размер. Но по-добре от 4 години, толкова ли получи онзи от ромската махала... Пак казвам, това е законодателството, всички недоволни да почват критиките оттам. После идват останалите по веригата.

Онзи от ромската махала получи условна присъда, само няколко месеца да е лежал в ареста. Адекватни са в сравнение с неговата присъда, иначе максималното е 20 години. Добре поне, че тук не са решили, че всичко е станало доброволно и по взаимно съгласие.

# 7 010
Детето е било прекалено малко, за да разбира, а и майката го е обработвала, че е нормално. Но пишат, че детето вече е сексуализирано и ще има проблеми в бъдеще. Не знам до колко адекватни психолози имаме да работят с него, но и предвид факта, че подробно е описано историята с все извращения по дати и имената на възрастните по-добре да го изпратят за осиновяване извън страната, тук ще бъде разпознаваемо и няма да му позволят да забрави.

# 7 011
  • Пловдив
Нали има баща, как и защо да го изпратят за осиновяване?

# 7 012
Ами майката го е съдила за домашно насилие. То и някакъв дядо има по бащина линия, но дали тук тази история няма да преследва детето? Дали има специалисти, които да работят дългосрочно? Дали някога ще преодолее случилото се? Дали няма да търпи нездраво любопитство и подигравки? Спестили са името на бащата, но в подробности са описали всичко около детето, а имената на майката и мъжът са публикувани. Детето лесно ще бъде разпознато.

# 7 013
Милото дете ! Дано да преживее травмата.
Тази майката като излезе от затвора също не я чака хубаво.

# 7 014
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това женско чудовище има незакрит все още профил във фейсбук.
По по-голяма чест от постингите ѝ си личи, че има нещо неадекватно в поведението ѝ. Как не се е забелязвало на работното ѝ място... просто не знам.
https://www.facebook.com/p/%D0%90%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0- … -100028664122062/

# 7 015
  • Glasgow
Защо споделя чужди малки деца 😫

# 7 016
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Уж в интерес на художествената гимнастика...

# 7 017
Оле, убийте ме, но това е нормално изглеждаща жена...потресена съм. Заради това съм супер против всякакви изказвания за етноси по темата за насилие на деца. Всякакви изроди се възползват от уязвими деца, това може да са бедни деца, за които няма адекватна грижа, а може да са деца на психически извратени индивиди, но общото не е етносът, а именно уязвимостта на дечицата. Много много съм потресена, милото детенце. Господ да го пази, голяма трагедия, голяма. Тази жена е за убиване просто, за убиване. Като чета за случая е едно, като видя снимката със самата жертва-дете...съвсем друго.

# 7 018
Има и още един профил тая помия, от него е лайкнала снимка на детенце, публикувана от дъртия изрод.
https://www.facebook.com/share/1JhweBth9K/

# 7 019
Абе, каквото и да говорим, аз се надявам да лъжат за начина на разкриване на това насилие. Понякога прикриват информатори и тн по този начин, уж някой намерил телефона на изнасилвача и видял снимките с детенцето и отишъл в полицията. Надявам се да са ги разкрили по друг начин, но да е следствена тайна. Ако наистина е случайност залавянето на двамата педофили, ситуацията е страшна...

Общи условия

Активация на акаунт