Криминални досиета

• 455 214
  • 7 919
  •   127
Отговори
# 7 440
Ирис, ами и да е вярвал на духовните си търсения, това е не по-малко опасно...То тия дет си вярват, май са най-опасни.

Ама разбира се. Аз него точно нямах предвид, то е ясно, че е от вярващите в собствената си духовност, но  по-скоро другите около него. Които изглеждат  по прагматични, или поне с прагматични професии - адвокат, счетоводител. 

Най накрая сигурно ще излезе, че са се скарали за пари.

# 7 441
Не знам кое е частното училище, но срещнах публикация, че директорката на Космос, с. Осоица, обяснявала какъв добър човек е, как дори нейните деца пращала и как бил канен да води лекции в училищета. Та, допускам, че е то.

А Леон как и въобще бе споменат първоначално, че пропуснах как се появи като име.

# 7 442
мишето, със сигурност Лама Иво си е имал училище в Мексико, със сигурност има много програми за деца, със сигурност още тогава проблем са му Хокинг, науката, кариерата и училището, още тогава в Мексико.
Със сигурност се лансира като учител на деца и като хипнотизатор и то от години.
За мен пък номерата  да изкарат този Лама Иво нормален и добър човечец, невинна жертва, са смешни. Хубаво е тук да се забравят политическите пристрастия, защото става дума за деца И да, за СЕКТА. Както е документирано в интернет архива.

Колкото и да сте симпатизанти на ППДБ, старайте се да проявите обективност, защото иначе е много жалко. Джуджета-муджета, ама Лама Иво сам се е инкриминирал през годините.  Не му е ГЕРБ виновен.

# 7 443
Аз нещо изпуснах нишката.
Чета само в темата и се обърках.

Кой е Ники? 16 год., който го издирват с Калушев?
А Леон къде е сега? Ако е детото от сигнала, той преди 3г. е бил на 8. Сега къде е?

# 7 444
мишето, със сигурност Лама Иво си е имал училище в Мексико, със сигурност има много програми за деца, със сигурност още тогава проблем са му Хокинг, науката, кариерата и училището, още тогава в Мексико.
Със сигурност се лансира като учител на деца и като хипнотизатор и то от години.
За мен пък номерата  да изкарат този Лама Иво нормален и добър човечец, невинна жертва, са смешни. Хубаво е тук да се забравят политическите пристрастия, защото става дума за деца И да, за СЕКТА. Както е документирано в интернет архива.

Колкото и да сте симпатизанти на ППДБ, старайте се да проявите обективност, защото иначе е много жалко. Джуджета-муджета, ама Лама Иво сам се е инкриминирал през годините.  Не му е ГЕРБ виновен.

MariyaHris, аз за теб виждам, че вярваш в абсолютно всяка теории. Виждам и опитите ти да си напаснеш всичките конспирации в една история. Виждам и повечето ти източници, виждам и как тълкуваш информацията и смея да кажа, че доста фриволно използваш "със сигурност".

И тук за никакви политически симпатии не става дума, просто факти от последните дни. Ако опиташ да отвориш очи, допускам, че може и да ги видиш. Сандов не е никакъв фактор, преди не беше, като министър също, а след това пък съвсем. Той просто няма властта, с която го окичват тези дни. А Терзиев е кмет на София от опозиционна партия. Колко пък сила да има и той срещу държавната машина.

# 7 445
Космос е училището, да.
За мен всички, които описват Ивайло като добър и мил, просто не са запознати с неговата друга страна. Прегледах профила му, както и хора, които са му лайквали/коментирали и ми направи впечатление, че са предимно мъже, а някои от тях имаха снимки с цветното знаме на прайда.
Със сигурност не им е чиста историята с децата.

# 7 446
Има и пети съдружник във фирмата Николай Златков. За него нищо не се говори и не се споменава, освен че е издирван. Единствените подробности, които журналистите са изровили са, че бил на 18г когато са основали въпросната агенция.

# 7 447
Е как пък един родител не се появи за три дни да защити гуруто, или пък да поругае....

# 7 448
Не са били безвъзмездни курсовете на школата. От сайта им (състояние от 2019 г.):

"При някои от курсовете ни месечните такси надхвърлят 500лв., в други случаи участието е много по-достъпно, а ако някое дете наистина ни вдъхнови и няма финансови възможности, ние можем да поемем частично или пълно неговото участие. Нека елитарният характер на школата ни не ви отказва - ако считате, че детето ви заслужава да стане част от нашия свят и има наистина голямо желание да се развие в дейностите с които се занимаваме, свържете се с нас."

Тук възниква въпросът какво означава някое дете "да ги вдъхнови".

Текстът, написан от въпросния Гълъбин, който се удавил уж при спасителна акция, е доста смущаващ - описва доброволно скачане в пропаст.

# 7 449
Да... "елитарният характер на школата ни"... таргетираните родители просто не са имали шанс пред този лама.

# 7 450
  • Другата България

Скрит текст:
А Леон къде е сега? Ако е детото от сигнала, той преди 3г. е бил на 8. Сега къде е?
Чети не тук, а материали с източници, не анонимни и не пристрастни.
Нормално е всеки да има различно мнение, но не и да го натрапва като единствено меродавно, “скачайки“ срещу всеки с различно такова. В тази връзка отново ще кажа, че за мен версията с педофилията е абсурдна, но за сметка на това много модерна и най-вече - удобна ня#КОЙ да с измие ръцете за някакво действие или бездействие на институции и държава, както и да манипулира и без друго чувствителното обществено мнение, намесвайки някакво насилие, под каквато и да е форма, върху деца. Самият факт, че Сарафов публично не се посвени да насочи същото това обществено мнение към педофилия е достатъчно показателен, че НЕ става въпрос за това.
Що се отнася до Леон, в съобщението на Ивайло до майка му /съобщение на телефон, няма никакво писмо/ се говори за момиче, не за момче. Не се споменава никакво име, още по-малко на Леон.
Личното ми мнение е, че майката прекрасно е знаела с какво се занимава синът ѝ, каквото и да е било то.
Освен това вероятно и знае къде е сега, ако все още е жив.

# 7 451
Следя историята с интерес. Говори се за някакви деца ,обаче няма родители ,което е странно...по-принцип ако има и най-малкото съмнение за злоупотреба с децата щяха да се тълпят пред камерите ...
Има три трупа ,а всички говорят за лагери и лами.
Писмото до майката е мега странно.
Разследващите имат оправдание да се държат така налудничево само ако имат основателна причина иначе са клоуни.

# 7 452
  • София
Е как пък един родител не се появи за три дни да защити гуруто, или пък да поругае....

Има тройно убийство и убиеца е още на свобода. Дори не се знае дали този Иво е убиеца или не. Да не са луди да се забъркват излизайки пред цяла Бълргария с лицата и имената си, както и с тези на децата си. Аз на тяхно място не бих го направила.

# 7 453
Скрит текст:

Скрит текст:
Чети не тук, а материали с източници, не анонимни и не пристрастни.
Нормално е всеки да има различно мнение, но не и да го натрапва като единствено меродавно, “скачайки“ срещу всеки с различно такова. В тази връзка отново ще кажа, че за мен версията с педофилията е абсурдна, но за сметка на това много модерна и най-вече - удобна ня#КОЙ да с измие ръцете за някакво действие или бездействие на институции и държава, както и да манипулира и без друго чувствителното обществено мнение, намесвайки някакво насилие, под каквато и да е форма, върху деца. Самият факт, че Сарафов публично не се посвени да насочи същото това обществено мнение към педофилия е достатъчно показателен, че НЕ става въпрос за това.
Що се отнася до Леон, в съобщението на Ивайло до майка му /съобщение на телефон, няма никакво писмо/ се говори за момиче, не за момче. Не се споменава никакво име, още по-малко на Леон.
Личното ми мнение е, че майката прекрасно е знаела с какво се занимава синът ѝ, каквото и да е било то.
Освен това вероятно и знае къде е сега, ако все още е жив.

За това ще се съглася.

# 7 454
по-принцип ако има и най-малкото съмнение за злоупотреба с децата щяха да се тълпят пред камерите ...
Не и ако родителите доброволно са изпратили децата си там, мислейки колко добри уроци научават.

Общи условия

Активация на акаунт