Криминални досиета

• 466 671
  • 8 396
  •   102
Отговори
# 7 710
15-годишен се намира в присъствието на двама възрастни мъже, а бащата говори, че бил спокоен за детето си?! Абе, какво не е наред с тези хора?
Наистина ми избива на педофилия цялата ситуация, а убийството изобщо не е било случайно, предвид съобщението, което е изпратило една от жертвите преди да умре.

# 7 711
Бащата знае къде са щом е толкова спокоен, но от гледна точка на сигурността няма да каже.

# 7 712
Според експерта от МВР бащата изобщо не е спокоен. Просто се владее.

# 7 713
Съобшението е изпратено от Калушев...

За детето не е ли по-сигурно да е с охрана от разследващи органи и да разкаже какво е станало? Ако нещо са видели, нали другите са убити, "за да не проговорят", защо и живите се крият, а не говорят?

# 7 714
  • София
Този експерт има повече часове по студиата, отколкото в МВР.

# 7 715
То па един експерт … Дано детето е добре !

# 7 716
  • Варна
Бащата не само че е притеснен, а е много притеснен, целият беше в пот и очите му бяха на недоспал човек.
 Колкото до съдействието, за което говори Сарафов, имайки предвид явно този човек, не се ли замислихте, че е възможно по скоро той да се страхува повече от издирващите да не навредят на сина му, ако е вярно предположението му, че са свидетели на нещо нередно.

# 7 717
  • Другата България
Нито една от жертвите не е изпращала нищо на никого.

# 7 718
Мен за 15 годишното ми е мъчно. Пуснали са го в крайно  неподходяща за дете среда. Вместо лагер с връстници, съжителство с въоръжени мъже. И сега е с човек, който дори да е напълно невинен, не се знае кой освен полицията го издирва. Дано всичко приключи блгополучно.

Моето усещане е, че той каквото знае, вече го е разказал на властите. Те са му обещали до няколко дена да му върнат сина и затова той се опитва да се самоубеди, че всичко е наред. Отделно представете си майката на детето как го е насмела след тази ситуация...

# 7 719
Абе сори, ама ако бяха нормални хора и бащата и Иво, щяха поне детето да приберат. Могат да му сложат охрана. То пък толкова да са видели нещо, което да не го е виждала цяла България -- знае се, че има трафик на дрога, знае се, че има трафик на мигранти -- какво да са видели, че да не може да пуснат детето да се прибере, ако трябва с охрана -- как лично Бойко и Сарафов с раниците пренасят коката и мигрантите ли? Според мен, за едното виждане "на нещо" не биха утрепали толкоз народ, камо ли да застрашават още толкова, защото се привлича повече внимание към криминалната дейност.
Много измислено ми идва вече.

Имената изтекоха преди МВР да ги обяви за издирване официално, обаче...МВР пипат с кадифени ръкавици, може би, защото има отвлечено дете и ги е страх Иво и него да не утрепе.

# 7 720
Всеки сам може да прецени колко спокоен ще бъде, ако от края на януари няма контакт с детето си, междувременно трима от менторите му са намерени застреляни и пр.

# 7 721
Какво значи нормални? Кой определя нормата?
Според мен не му е лесно на бащата, както и да изглежда.
Творенията на дървената мафия:
https://www.facebook.com/share/v/1AFYXbSMtd/

# 7 722
Защо въобще се е съгласил да говори по тв.
На мен ми се стори, че знае къде са. Най- малкото поставя и себе си в риск.

# 7 723
Е, сега от дървената мафия ли се крият ? Simple Smile))) Как ги вярвате  не знам,...

# 7 724
Абе сори, ама ако бяха нормални хора и бащата и Иво, щяха поне детето да приберат. Могат да му сложат охрана. То пък толкова да са видели нещо, което да не го е виждала цяла България -- знае се, че има трафик на дрога, знае се, че има трафик на мигранти -- какво да са видели, че да не може да пуснат детето да се прибере, ако трябва с охрана -- как лично Бойко и Сарафов с раниците пренасят коката и мигрантите ли? Според мен, за едното виждане "на нещо" не биха утрепали толкоз народ, камо ли да застрашават още толкова, защото се привлича повече внимание към криминалната дейност.
Много измислено ми идва вече.

Имената изтекоха преди МВР да ги обяви за издирване официално, обаче...МВР пипат с кадифени ръкавици, може би, защото има отвлечено дете и ги е страх Иво и него да не утрепе.

Общи условия

Активация на акаунт