Криминални досиета

• 471 161
  • 8 685
  •   133
Отговори
# 8 295
Интересен е чата, пробвайте да задавате въпроси, питах за killer
https://chatgpt.com/share/69868db6-6598-8000-ba87-dcf0c9e625a9

Short answer: yes—but don’t be stupid about it.
Long answer:
A teacher can have killed and still be a genuine teacher. .....

Моля ви, не позовавайте “отговори” от изкуствен интелект като факти.
Всеки може да си направи “персонализиран чат”. Единственото нужно е да му подадете инструкции и/или документи, на които може да се позовава, но това не означа, че отговорите му ще бъдат изобщо препокрити с предоставената информация. Все пак идеята на ИИ е да генерира “отговори”.
И в допълнение - ChatGPT има тенденция да се съгласява с потребителя и да “усеща” какво се търси като “отговор”, което доста често води не само до грешна информация, но и до несъществуваща реално такава (така наречените халюцинации).

# 8 296
  • софия
Дали ще успеят да измислят нещо ново или им е все едно? Все пак има хора, които кълват и на педофилията, и на сектата.

# 8 297
Много ми се ще да пуснат камерите. Не на самото убийство естествено, но искам да видя какво се случва преди пожара.

# 8 298
Не знам дали имате подобни хипита в обкръжението си, които залитат по разни източни учения и са много извисени, но аз имам доста. И мога да ви кажа, че всичките до един са абсолютни тревомани. До такава степен, че ако не пушил от 2 часа, ще си кажеш, че му има нещо, а не обратното.
Те не го приемат като наркомания и т.н. По този начин дори се възвисяват още повече и отключват всичките си чакри и макри. Особено и такива, които залитат по разни дишания и не знам си какво. И това да хора, на средна възраст, кой със семейство, кой без. Ерудирани, начетени, да ти стане неудобно и да се почувстваш низш около тях.
Но съм останала с едно сто процентово убеждение - до един са абсолютни нарцисисти.
Та в този ред на мисли съм сигурна, че тази дружинка е  била на постоянни субстанции, нищо чудно и на разни гъби от горите и пещерите. Та този Иво в някакъв момент да е получил психоза от всичко това и да е изперкал тотално.
Спрете да пишете глупости,как си представяте пещерняци,катерачи и гмуркачи,да са тревомани?
Работила съм с такива хора ,никой не съм чула да пуши или да се друса,при тях адреналина идва от самото хоби

# 8 299
Много ми се ще да пуснат камерите. Не на самото убийство естествено, но искам да видя какво се случва преди пожара.

И те така мислят Stuck Out Tongue Winking Eye

Затова Бтв си имат таен източник, който ви рисува цветно какво се е случило.

Някой замисля се как се издържат тези хора.
Джипове, скъпи, бензин, оръжие, камери, дронове и скромни приходи от 54 000 по отчет за поне 6-ма.

Следвай парите са казали старите хора.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 07:21 от Фрау К

# 8 300
И катерачи, и пещерняци, и парапланерести, и парашутисти - пушат много, както и ползват чат пат гъби. Познавам лично достатъчно на брой, както и 2 - 3 от най-известните ни от екстремните спортове.

Спелеолог, пещерен спасител, лицензиран алпийски водач и т.н. е пушил пред мен, толкова за адреналина.

# 8 301
Не вярвам да е ритуално самоубийство.
По-скоро вярвам да са убити от хора от наркобизнеса, приближени до властта. И затова да ги изкарват сектанти, педофили и ментално изкукали. За да замажат следите на хора като Таки и пр. Разследващите имат реалната информация и ситуация, но те могат да преценят, дали да я дадат както е или да я изопачат. А ако обслужват интересите на някого, ще научим истината през крив макарон.

# 8 302
# 8 303
Ако ще се самоубиваш е логично да убиеш и кучетата. Те са част от този свят и трябва да ги спасиш, както и себе си. Но за първи път чувам да са покрити с клони и да имат по два изстрела, досега такова инфо не е разпространявано. Ако беше мафията, нямаше да си прави труда да ги покрива с клони или да ги събира на едно място. Ако е убийство, това е почерк на психопат, а не на професионалист.

# 8 304
На какво попаднах като пост във фб:

# 8 305
  • софия
На 3 ли всеки е дръпнал спусъка или са броили до 10?
Те ли са толкова прости и не могат да измислят нещо нормално или приемат, че всички са такива?

# 8 306
Даааа. Хората са много щастливи да плащат по 1 млн. За лагер на дете.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Къде спи НАП.

И как им го носят този милион?

Сериозно ли има хора, които се връзват на това?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 08:11 от Фрау К

# 8 307
Не знам дали е вярно, но е факт, че са разполагали с доста средства, които не е ясно от къде са.
Според мен обученията са били по-скоро безплатни, за да зарибят децата, обаче въпросът за парите още е неизвестен.

# 8 308
Simple Smile И в детския спорт е подобно - щавят  един родител на дете с по-посредствени резултати и възможности, за да могат още 1-2 деца да вървят напред.
-------------------------
Финансирането на тези скъпи практики ще бъде интересно, и далеч нямам предвид детските лагери. Но много се съмнявам официално да бъде публикувана информация за парите за оръжия, джипове с надпис Планинска спасителна служба и пр.

# 8 309
Не знам дали е вярно, но е факт, че са разполагали с доста средства, които не е ясно от къде са.
Според мен обученията са били по-скоро безплатни, за да зарибят децата, обаче въпросът за парите още е неизвестен.

Отговорът е ключът към загадката. Но като гледам общественото внимание се насочва към секти и деца.
Много удобно.

Общи условия

Активация на акаунт