Криминални досиета

• 466 021
  • 8 350
  •   104
Отговори
# 8 310
Приятелят им Владимир Йончев, който е редактор на офнюз, каза в интервю по бтв или новатв, че са хора, които нямат проблем с парите.

# 8 311
Счетоводителят си има бизнес с милиони приходи и двайсет служители.
Иво е получавал пари от мистериозна фондация.
За адвоката няма изнесена информация, а третият починал изглежда като човек, на който пари не му трябват.
За да даваш толкова много пари за подобни лагери, на които да ходи детето ти, за мен е по-скоро някакъв вид терапия, дали за наркомани, дали за други проблеми. Нали ламата може да въздейства на хората, да ги хипнотизира и да им внушава правия път. Възможно е да е измъкнал много пари от отчаяни хора.

# 8 312
Разбира се.
В нашата държава е пълно с хора, които дават по 1 млн. за лагер в гората в България!
На опашка се редят.

# 8 313
  • Пловдив
И аз съм на мнение, не отсега, че Григор Лилов просто си измисля. Още откак работеше в "Труд".

# 8 314
  • София
И кмета и после в интервюта хора от селото казаха, че не е имало никакви лагери с деца там, ама гледам, че вече имаме и бройка (3000 деца) и цена (милион). Супер сме Simple Smile

# 8 315
Гледам сутрешните блокове и някои мнения тук и наистина мисля ,че тоя живот е един много стабилен сън.Толкова много дезинформация ,манипулация и непотвърдени данни ...хаха 😂

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 08:46 от No_frame bitch

# 8 316
Ако е факт, че са намерени ‘подредени’ леднали пред къщата , с куршуми в слепоочието и брадичката, и не са влачени  ( имаше такъв коментар от криминалист) , значи няма как да е убийство. Възможно ли е Ивайло и ко просто да са им въздействали по някакъв начин за това ?

# 8 317
  • София
Ъъъ, при трима професионално застреляни, затреляни и затворени кучета и опожарено място на престъплението няма как да е убийство? Хора, на какво сте? Joy
Ако оставим настрана шума за секти и педофилия - които са си точно това, шум и то доста добре организиран - оставаме с едно чисто професионално убийство, такова, дето не се извършва от някой изперкал перко, а от професионалисти.
Впрочем опитах се да проследя откъде тръгна информацията за третия куршум в брадичката, но не успях да видя първоизточника, някой спомня ли си? Защото си мисля, че е умишлено пусната димка, за да насочва към самоубийство. По мой спомен кмета (който е единственият с реална информацията досега) каза тримата в главите.

# 8 318
Той за това бяга Калушев,защото знае че ще има всякакви версии и теории, че ще го разпитват, ще му приписват всякакви престъпления. Съвсем наясно е какво ще се случи и за това казва на майка си: не вярвай на нищо, което чуеш, животът е един сън.
Истината е съвсем проста, но обществото не иска да повярва, че група хора на средната възраст, които са си надвили над масрафа, изживяват някаква криза и се вманиачват по младостта, да са герои, като защитават България от бракониери. Намират се с Калушев, а може и да се познават от години, създават това НПО, хора с връзки им помагат да купят евтино хижата и прилежащия терен и започват да си изживяват неизживяното детство.
Вероятно като деца са учили много и са държани далеч от лоши компании, за да имат светло бъдеще и сега прокламират как образованието те унищожава като индивидуалист ( в известен смисъл е така), и проповядват алтернативен начин на живот.
Само, че отношенията между тях ескалират и не става съвсем ясно кой кого и защо е убил.
Обаче чак държавата да е замесена, пък Таки, пък Бойко, пък дебелото прасе, пък педофилска група от сорта на тази на Епстайн....това са си фантагористични измислици.

# 8 319
. Възможно ли е Ивайло и ко просто да са им въздействали по някакъв начин за това ?

Даааа.
Омагьосал ги е.
Нали за тази версия се борят.
Той великият маг/лама или каквото дойде е толкова добър, че му носят милиони, сами се застрелват.

# 8 320
И кмета и после в интервюта хора от селото казаха, че не е имало никакви лагери с деца там, ама гледам, че вече имаме и бройка (3000 деца) и цена (милион). Супер сме Simple Smile

Числото 3000 идва от  интервюто с Калушев по радиото(не съм сигурен дали БНР или Дарик), в което водещата заявява, че откак е създал школата Роук нещо си през 1992 г., са минали над 3000 деца през нея. Той потвърждава.

# 8 321
  • София
Тази школа не е за лагери в Петрохан, ама за този случай всички виждаме, че фактите са пожелателни.

# 8 322
Тази школа не е за лагери в Петрохан, ама за този случай всички виждаме, че фактите са пожелателни.

В този случай се работи с Наклони!
Ако се тръгне в друга посока веднага се вади таен информатор, който връща нещата в правилният наклон. Sunglasses

# 8 323
  • София
Няма официални данни от експертизата, така че и аз не знам откъде тръгна това с куршум под брадичката. Реално само кметът даде някаква информация, но трябва пак да изгледам интервюто, за да видя той ли го каза.

# 8 324
Ще бъде интересно какво го е накарало да свали сайтовете за детските лагери. Пардон - за школата...

Оставил е обаче ФБ страницата, на която освен гореща препоръка към "всички, които се чудят в кое частно училище да запишат децата си", има и пост, че:

Цитат
Школа Роук има възможност да помогне безплатно на деца от Украйна (тийнейдьърска възрастова група - 13-16г.) с младежки програми в планината. В създалата се ситуация можем да помогнем с нужното разсейване от настоящите проблеми и с изграждане на добра основа за адаптация на младежите. Моля свържете се с нас за повече подробности.

Общи условия

Активация на акаунт