Криминални досиета

• 471 648
  • 8 708
  •   171
Отговори
# 8 415
Криминален психолог за Калушев, децата, родителите, текста на смс-а и др. - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22242123

Според този психолог няма как да е самоубийство.
Най-вероятно и МВР няма как да го направят самоубийство(все пак има експертиза), остава им да обвинят "превъртялия" Калушев... (за да не настъпят истинските виновни).

# 8 416
  • sofia
И кмета и после в интервюта хора от селото казаха, че не е имало никакви лагери с деца там, ама гледам, че вече имаме и бройка (3000 деца) и цена (милион). Супер сме Simple Smile
  Бройката на децата я съобщава лично Калушев в интервюто по БНТ от преди около 5 години, като това са преминалите деца за целия период на съществуване на лагера Роук. Сумата от почти един милион е платена само от едно семейство, доста заможно, които са считали че плащат за придобиване на  ексклузивни умения за катерене, гмуркане  и другите екстремни неща. Могъл е от тях да получи толкова пари, взел ги е. Това е официална информация от разследващите.

# 8 417
И един спелеолог, познат на Калушев, който обяснява кое вижда като нередно в дейността на... групата, така да я наречем - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22241773

А кои са истинските виновни?

Криминален психолог за Калушев, децата, родителите, текста на смс-а и др. - https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22242123

Според този психолог няма как да е самоубийство.
Най-вероятно и МВР няма как да го направят самоубийство(все пак има експертиза), остава им да обвинят "превъртялия" Калушев... (за да не настъпят истинските виновни).

# 8 418

4те джипа забелязани да вървят вечерта към хижата. Аз поне не виждам друго разумно обяснение от целия тоя шум. Калушев е бил с кемпер, някой друг трябва да е дошъл вечерта.

# 8 419

4те джипа забелязани да вървят вечерта към хижата. Аз поне не виждам друго разумно обяснение от целия тоя шум. Калушев е бил с кемпер, някой друг трябва да е дошъл вечерта.

Защо реши, че те са виновни?

На мен тази теория ми се струва с тежестта на всички останали осмени назад в темата като неофициални, недоказани и т.н. Вкл. тези на Кристина, че К. е биологичен баща на част от момчетата.

# 8 420
На мен тази теория ми се струва с тежестта на всички останали осмени назад в темата като неофициални, недоказани и т.н. Вкл. тези на Кристина, че К. е биологичен баща на част от момчетата.
То няма доказана теория. Но и според психолога прилича на убийство и инсценировка.
А че Калушев е в Турция, според мен е без съмнение, ако е успял да избяга от Петрохан, няма да се остави да го довършат.
Като се махнат невъзможните теории (секта, самоубийство), остават невероятните.
Вече кой им е имал зъб... това няма да разберем сигурно никога.

# 8 421
Нищо официално няма освен три трупа с дупки в главите/не знаем къде/.Пожар в една част от хижата, където са изгорели кучетата на убитите.И поне трима липсващи

# 8 422
Аз вече не мисля, че нещата са толкова сложни. Това, че някой познава човек в една светлина, не значи че няма и друга. Дори да не е отговорен за убийството, пак прави и е правил нередни неща. Жал ми е за детето и този Николай, който вече е с промит мозък. Колко ли други деца и родители има, които сега не са с него, но е опитал да увлече, но са успели да се измъкнат от този манипулатор. Сигурно и на много просто е показвал и пещери и екстремни спортове, но е имало и тъмна страна.

# 8 423
То няма доказана теория. Но и според психолога прилича на убийство и инсценировка.

Точно така, няма доказана теория. Всичко в тази тема са лични тълкувания на потребители, чат-пат с позоваване на някой от телевизията или фб Wink И за мафията, и за пеевски, и за таки, и за педофилията, и за психозата, и всичко останало.
Нека всички го имаме предвид и да не се стига до излишно напрежение, лични подмятания, обиди на тема интелект и подобни.

# 8 424
Виновна е мафията според някои, която пък мафия е обвързана с държавата /МВР, ДАНС, прокуратура/. За това се пускат партенки от рода на секти, педофилия, окултизъм и др.
Но потърпевшите част ли са от тази мафия, или от друга мафия, или не са изобщо от никаква мафия- никой не казва. Само тези които мислим, че по-скоро е вътрешно убийство и има доста странни неща около тях, сме жертви на манипулация,

# 8 425
Аз вече не мисля, че нещата са толкова сложни. Това, че някой познава човек в една светлина, не значи че няма и друга. Дори да не е отговорен за убийството, пак прави и е правил нередни неща. Жал ми е за детето и този Николай, който вече е с промит мозък.
Едно е да правиш нередни според някой неща (не незаконни), друго е да те разстрелят като куче.
Много хора - много гледни точки. За някои хора е ок да раждат вкъщи и да не ядат месо, за други това е безрасъдно.

# 8 426
То и това с дупките в главите не е официално изнесена информация, а е казано от кмета на с. Гинци

# 8 427
Аз вече не мисля, че нещата са толкова сложни. Това, че някой познава човек в една светлина, не значи че няма и друга. Дори да не е отговорен за убийството, пак прави и е правил нередни неща. Жал ми е за детето и този Николай, който вече е с промит мозък.
Едно е да правиш нередни според някой неща (не незаконни), друго е да те разстрелят като куче.
Е законно ли е да имаш секта, а да е прикрита като училище за лагери и екстремни спортове?

# 8 428
Е законно ли е да имаш секта, а да е прикрита като училище за лагери и екстремни спортове?
Каква е дефиницията на секта? Хайде моля ти се, и аз съм член на "секта" - събирам се с приятелки, пеем и водим и децата там. С други приятели ходим на секта с катерене в планините.
Не може да сме всички еднакви и да бутаме капитализма по същия начин.
Постфактум, като човека го няма, може да го обвиниш лесно във всички престъпления, за които се сетиш.

# 8 429
Защо е пропуснат въпроса на първия отговор на майката? На кой въпрос отговаря с "Това е пълен абсурд"?  Защо не пускат запис от разговора? Имало ли е други въпроси? Майката казала ли е нещо друго, което е отрязано?

Общи условия

Активация на акаунт