Криминални досиета

• 486 811
  • 9 505
  •   316
Отговори
# 8 925
Що за абсурд, има 3-ма застреляни и 3-ма издирвани (даже май 7)?! Защо никой не коментира смъртта на Боян Петров (Светъл му път)?
Най-малкото, част от семейството му фигурира в документите. Също така, не без протекция, заради средата си, си позволяват волността да притежават, заграждат и контролират.

# 8 926
  • София
Е как няма други замесен
До този момент няма никаква индикация, че е имало други хора там, освен тримата убити и тримата избягали.
Е как? Нали казаха, че се търсят 7 човека. Писа се два пъти в темата.
Да е виновен не е единствената възможна причина да се крие,  може да е в опсаност, за това за не се показва. Може и той да е бил мишена, но да е успял да се измъкне. Може би за това бащата е спокоен.  Странно ми е че дори не го допускате това, като опция.

# 8 927
Чак пък от толкова богат род да идва Калушев...музикантка и художник.

# 8 928
Е да, детето ти е с хипотетично човек - мишена за убийство, който просто се крие малко - спокойно, дето се вика, няма страшно.

Този спокоен баща ми е супер криндж.

# 8 929
Що за абсурд, има 3-ма застреляни и 3-ма издирвани (даже май 7)?! Защо никой не коментира смъртта на Боян Петров (Светъл му път)?
Най-малкото, част от семейството му фигурира в документите. Също така, не без протекция, заради средата си, си позволяват волността да притежават, заграждат и контролират.
Коя е тази среда?
Откъде са тези протекции?

# 8 930
Аз днес си мислех как се е стигнало до тази трагедия. Ивайло и Дечо си имат супер успешен бизнес, могат да си финансират всякакви забавления, дайвинг и какво ти душа иска, защо им е да общуват с Иво Калушев.
Калушев от друга страна е имал всякакви индикации за успех в живота, дори и канал с преживяванията си да направи, щеше да е милионер, защо му е да събира другите мъже около себе и да си навлича неприятности. Въобще всичко тези хора, ако бяха взели други решения в живота си, сега щяха да са живи. Не казвам, че сами са си виновни, а че живеят по някакъв абсурден начин, който е предпоставка за проблеми, а са имали много други опции.

# 8 931
  • sofia
Убийството е престъпление срещу личността, за това всички пишат и ровят кои са жертвите и кои са избягалите им съратници.

# 8 932
Дали не е възможно наистина да са откачалки идеалисти, които в някакъв момент са разбрали , че не могат да се преборят за каузите си ( сигурно е имало и повод с това въпросни момиче) , да са очаквали още сигнали, и да са решили взаимно тази развръзка. Нали в било супер задруга и никой не допуска , че между тези хора може да има раздор. Та тримата са си сложили края , а ламата като ментор  е зачезнал нанякъде  с младите да ги спасява.

# 8 933
  • Варна
Да е виновен не е единствената възможна причина да се крие,  може да е в опсаност, за това за не се показва. Може и той да е бил мишена, но да е успял да се измъкне. Може би за това бащата е спокоен.  Странно ми е че дори не го допускате това, като опция.
Ако е мишена и няма доверие на полиция/ДАНС/държава според мен щеше да се укрие без детето.
Не вярвам да се посегне на 15 годишния, който едва ли има вина за каквото и да е.

# 8 934
Произхожда от род на агент. Как се купува хижа, как се регистрира "Национална агенция...", как се подписва споразумение с МОСВ, как се загражда пътека от туристически маршрут, как печелиш средства по европейски проект, как те финансира Васил Терзиев и още куп хора.
Коя е тази среда?
Откъде са тези протекции?

# 8 935
  • София
Че то името на майката беше публикувано още в деня, в който каза за смс-а. Просто търсене в гугъл и излизат интервюта (свързани с работата и, основно), статии и т.н. Съпругът и и тя са съоснователи на въпросното НПО, но не вярвам да са замесени в нещо самите те - колко могат да бъдат едни 80-годишни хора, които едва ли живеят в хижата (няма такива индикации).
Не знам колко са богати, но Владо Йончев каза, че имал много имоти - ако и двамата му родители са от имотни семейства, като нищо той като единствен техен наследник, може да разполага с тях.

# 8 936
Дали не е възможно наистина да са откачалки идеалисти, които в някакъв момент са разбрали , че не могат да се преборят за каузите си ( сигурно е имало и повод с това въпросни момиче) , да са очаквали още сигнали, и да са решили взаимно тази развръзка. Нали в било супер задруга и никой не допуска , че между тези хора може да има раздор. Та тримата са си сложили края , а ламата като ментор  е зачезнал нанякъде  с младите да ги спасява.
Да се самоубият 3ма успешни бизнесмени, заради сигнал!!!!
Единият е бил успешен супер успешен адвокат и у нас, и в САЩ и ще се трогне от нов сигнал. Хора мислете малко.

# 8 937
Не знам Калушев на кого дължи отговори, но държавата определено дължи на обществото. Но е къде-къде по-лесно и удобно да се остави същото това общество да рови из фейсбуци и да защитава на живот и смърт някакви теории, да се дели на "защитници" и "обвинители", да се стига до политически и личностни нападки.

Кой защитава теории на живот и смърт? И всъщност каква е вашата теория за случилото се? Досега не се чу едно име, което е на външно лице и по някакъв начин може да е свързано със случая.

Снимките на деца са отпреди 10-11 години и вече са пълнолетни хора, единият от който също се издирва. Цялата останала информация е от мрежата и част от нея вече се върти по новинарски сайтове. Името на майката беще съобщено от Нова.

# 8 938
Какво мислите за тези записи от камерите, че убитите са подпалили хижата?

# 8 939
  • Варна
Какво мислите за тези записи от камерите, че убитите са подпалили хижата?
50 на 50. Може да е вярна, може да пускат слух и да чакат какво ще изскочи.

Аз се чудя защо ще я палят. Какви следи биха се унищожили?

Общи условия

Активация на акаунт