Криминални досиета

• 504 863
  • 10 254
  •   321
Отговори
# 9 690
  • София

Първия избран е Ники. Но той расте, трябва да се осигури второ дете.

Всъщност първия, за когото знаем (от собственото му интервю от 2013, не от другаде) е Деян, сега живеещ в Мексико.

Аз не знам и не бих спекулирала непременно с педофилия. Не знам и колко е важно. Знаем, че винаги е имало малка групичка момчета и мъже, изпитваща необяснимо обожание към своя Лама. Това говори достатъчно за психическото им състояние и без да сме наясно със сексуалния им живот.

# 9 691
  • my own world....
Вземете прочетете темата от 2013та за Калушев (лама Иво) в будисткия форум и се запитайте защо са започнали тази тема изобщо. Четете внимателно и когато стигнете до поста на разказващия за самия него и злоупотребата от "учителя" му - евентуално ще ви се навържат нещата... добавете и това, че Калушев е търсел кармични връзки, не безразборно...

# 9 692
Sviken, ти наистина ли вярваш, че Калушев не е педофил?
Първия избран е Ники. Но той расте, трябва да се осигури второ дете.
Втория е Александър.
Третия е бил Леон, но е откопчен.

А преди тях е бил свидетелят, за който пише в "Гласове", който си е тръгнал от Мексико, защото бил пренебрегнат от Калушев като се е появил Ники.

# 9 693
  • София
Ако има брифинг на МВР някой да го преразкаже, че нямам възможност да гледам.
Да видим последно кого са намерили, тоест, овчарят е намерил. Blush
И дали има вече версия от кога тези хора са мъртви.

И ако може да даде линк или да напише къде до дават на живо Simple Smile

# 9 694
Не мога да повярвам, че след тази трагична развръзка, все още има хора, за които Калушев не е правил нищо лошо.

# 9 695
Интересно е, че повечето хора в темата, които чакат достоверна информация и доказателства, отхвърлят фактите, защото са изфабрикувани или са от същите тея институции, в които не вярват. Не че и аз вярвам в повечето.
 Хората от селото, Димитър Куманов - платени ли са или лъжат - за маските, оръжията и искането на личните карти? Ако можеш да регистрираш организация, с наподобяваща държавна структура име, да заградиш туристически маршрут, дали го правиш като обикновен гражданин на държавата? И дали, след като не си чак толкова обикновен, след като съзнаваш привилегироваността си, дали не се смяташ за нещо повече, отколко си - ГКПП, духовен водач, родител, месия, Лама, Бог.

# 9 696
Вътрешен конфликт, разрив във взаимоотношенията, „предателство” (поне така възприето от страна на Калушев например). Противопоставяне. Това е моята хипотеза, някой е искал да се отдели от груповото верую и това е заплашило по някакъв начин продължението на дейността му такава, каквато е била досега.

Или пък психотичен епизод, в който витаят убежденията, че ги „подслушват”, „преследват” и е редно да се „приключи с този сън в тази кочина”.

Не знам.

# 9 697
Те може да са си педофили, хомота, но са участвали в някакъв трафик, за да ги гръмнат така.
Много ме е яд за кучетата, милите животни.

# 9 698
Не мога да повярвам, че след тази трагична развръзка, все още има хора, за които Калушев не е правил нищо лошо.
Аз пък не мога да повярвам , че има хора които вярват, че Калушев е убиеца.

# 9 699
Калушев е изтрещял (в профила си пише за New Year’s Resolution - че няма време) и е влязъл в конфликт с другите (които май са били встрани от детските истории). Защо сега - еми дотук му е стигнала връзката с реалността и се е радикализирал.

Според мен при него има две нишки - едната връзката с природата, пещерите, гмуркането и прочие old glories of nature и той в това може би да е бил добър човек. Втората нишка е затварянето в къща с други мъже и оръжия, съмнителни финансирания, будистките му истории и разбира се - тези лагери с децата и вземането на деца при него. Доста дълго е имало баланс, той очевидно е бил харизматичен човек, но балансът е избил.

# 9 700
  • София
Аз пък не мога да повярвам , че има хора които вярват, че Калушев е убиеца.
И кое говори за това, че не е?

# 9 701
Аз майката на 15-годишния мисля…
То само мъжът и приказва̀ и взе отношение (и погрешно решение), а тази жена през цялото време мнение нямаше ли?
Много ми е странно това мълчание за собственото ти дете

# 9 702
Проследявайки историята гледах, четох и чух всякакви версии, материали, постове и изказвания на компетентни и не дотам лица, специалисти, журналисти и прочее. Обичайно съм когнитивно балансирана, та версията "Калушев - извършител", ми изглеждаше най-вероятна в контекста на затворена група по екстремни спортове, чийто неформален лидер с вероятно личностово разстройство от нарцистичен тип е развил и психотично налудно разстройство с параноя и мания за величие.
Конспиративните теории за мафиотски действия, политически чадъри и прикриване на истината от официалните институции, разбираемо се споделят от населението, чиято критичност в мисленето намалява пропорционално на увеличаване на достъпа до виртуалните трибуни, където всеки е пророк.

Но. Силно съм стресирана от нивото на уж професионалните психолози, особено тазсутрешна кака по БТВ, която разгъваше локуми за планирано от професионалисти убийство и намекваше как видимо нарцистичен, дидактичен и схоластичен гуру на екстремните спортове и нов, най-истински вид себепознание, не може да изтрепе толкова хора.
Може. Всеки може да превърти, особено ако има характер, темперамент, влияния от външни събития, хроничен стрес/напр. от морално вътрешно терзание, че е педофил/ и прочее.
Само един кротък чичо психиатър - повтарям- психиатър, т.е. лекар, не психолог - преди два дни каза че това е класическо разширено меланхолно самоубийство. Т.е. помага им, като ги взима със себе си в отвъдното. Според него съобщението до майката е на човек в психоза, със суицидно намерение от горепосочения тип. Иначе човекът може хич да не е "лош".
За съжаление тези неща се случват. Няма държава, успяла да ги спре.

# 9 703
На брифинга дано поне кажат първите трима как са убити.
И сега за тези новите трупове, откога са мъртви.
Ясно е, че тепърва ще се правят трасологични и балистични и др ексертизи.
Но за първите трима трябва да се знае вече

# 9 704
Майката и другите две деца мълчат. Както и доста хора, които уж са си плащали там децата.

Общи условия

Активация на акаунт