Криминални досиета

• 535 216
  • 11 643
  •   436
Отговори
# 10 635
Сандов ги създал, но други са ги ползва ли, така ли.

# 10 636
Стига с тоя чадър, ако имаше чадър да се е измъкнал.

Не и ако чадърът е отровен.

# 10 637
Стига с тоя чадър, ако имаше чадър да се е измъкнал. Колко народ се измъкна. Няма чадър.
Не и ако чадърът се страхува, че може да се разприказва, след като се измъкне.

# 10 638
Защо постоянно се говори за партия? Кой толкова повдига този въпрос? Не ми е до партии на мен в тази тема. До детето ми и до невинните жертви.

Дори и наемни килъри или който и да е да е убил толкова хора, въпросите как и защо се стигнало дотам са от огромно значение.

# 10 639
  • софия
Понеже все още има хора, които не приемат безрезервно подхвърлената разнопосочна информация, която е леснопреверима и не се потвърждава, очаквам да излязат повече хора, които да дообрисуват образа на Калушев като педофил и т.н. Обичайните започнаха. До момента всички приятели и познати казват обратното и е време да засилят този резонанс. Мъртвите не могат да говорят.

# 10 640
Защо постоянно се говори за партия? Кой толкова повдига този въпрос? Не ми е до партии на мен в тази тема. До детето ми и до невинните жертви.

Дори и наемни килъри или който и да е да е убил толкова хора, въпросите как и защо се стигнало дотам са от огромно значение.
Ох, моля ти се. Снощи ми обясняваше как партията е спонсорирала тази психария.
Сега питаш кой толкова повдигал този въпрос.

# 10 641
  • Разпиляна във въображението
По Василев - били очерняли паметта на убитите, свидетели, доказателства. Доста дълго е вървяла заверата срещу тях като се има предвид сигналите и проверките, които са се получавали и са се проверявали.

Калушев най-малкото е злоупотребявал с "даренията" от стотици хиляди, които са му давали, за да обучава деца далеч от родители, приятели, общество. Отчетите му са достатъчно красноречиви.

# 10 642
Продължавам да твърдя, че заспалщината и некадърността на службите позволиха да се стигне до шест трупа.
Психоложката по БТВ - никога не бих я ползвала, като такава. Толкова некадърно мнение изказа, че няма накъде.
Глупостите на Илиян Василев ми идват и те в повече.
Големи конспирации, голямо нещо. Всеки си съчинява негов си филм, а истината е много проста.

# 10 643
Birdflower, точно защото беше в политическата тема. Тук не е за политика, нали?

# 10 644
Няма как да не намеси политиката и тук.
Бойко Рашков също е за разпит. И Сандов, и Тома Белев, и Кирил Петков и всички там по веригата.

# 10 645
Аз съм пак малко назад, защото не следя новините на живо, но има ли официална информация за механизма, по който са извършени убийствата - в хижата кок е бил пръв, кой втори и в кемпера кой, къде, как?
Според мен бащата на Алекс ако реши да говори, може да даде много отговори. Да не кажа може да стане ясно всичко. Но много се съмнявам да събере сили, за да го направи.

# 10 646
Birdflower, точно защото беше в политическата тема. Тук не е за политика, нали?
Не е.
Което не пречи на сума ти хора да обясняват как една партия е замесена в това и труповете лежат на тяхната съвест.

# 10 647
Назад в темата имаше дълги постове с обвинения към други партии и политици. Това, че сега се пише за ППДБ, не би трябвало да бъде проблем.
Мерките и теглилките трябва да бъдат еднакви.

# 10 648
Аз не знам дали Калушев е бил педофил. Но това общество от малки момчета, оставени около него, ми е неприятно и страшно подозрително. За мен е по-вероятно да е бил латентен и да е обичал около него да се въртят малки последователи от мъжки пол. Сега като няма и сянка на жена около него (освен майка му), не е ли логично да се помисли?

# 10 649
Да, аз го казах и продължавам да го мисля!

Общи условия

Активация на акаунт