Криминални досиета

• 540 904
  • 11 864
  •   172
Отговори
# 10 830
Едно мнение от фейса ме накара да се замисля пак за овчаря с джипа:

"Това ли е , така наречения " овчар" ? Обурдван с джип, НО, нямал гориво, да срещне линейката. А, тръгнал да обикаля кошарата си , на труднодостъпно място?  ! 🤔"
Не. Мотористите са срещнали овчаря в района и са решили, вместо той да ходи пеша, те да посрещнат линейката. Гориво не е имал другият моторист, затова само единият отиде.

Нищо подобно. Не сте гледали внимателно. Изгледайте пак видеото и чуйте какво се говори.

# 10 831
  • София
Наказанието за педофилия е три години условно.. Удобно за ла.йномета, разбира се.

Даже ако има навършени 14 години, изобщо не се брои за педофилия.

# 10 832
Яни Макулев е баща на Александър, 15-годишен. Една от жертвите.
Понеже не намирам, вие срещали ли сте някъде информация спрямо това дете да са подавани сигнали?

# 10 833
Моето мнение е, че независимо дали са вършили нещо полезно в тази организация НАКЗТ, дали са станали свидетели на нещо или не...
Самият факт че са въвличали деца, има сигнали и странно поведение от страна на замесени родители, които си поверяват децата и им вярват безусловно, значи, че и в самата им организация е имало нещо нередно… и гнило.
И е съвсем възможно даже и да са се “борили” и да са вършили нещо добро, дори и да са били нарочени от някого и заплашвани, да са се скарали и да са се убили/самоубили. Особено когато изглежда са скъсали връзката с реалността.

# 10 834
Моето мнение, като на човек който малко разбира от криминална психология е, че може и да не е имало сексуални актове, защото Калушев по профила си (нали всички вярвате на профили?) изглежда малко колеблив или неспособен на такива. В такъв случай човек компенсира с блудствени действия и най-вече - желание за психологически контрол.

# 10 835
Яни Макулев е баща на Александър, 15-годишен. Една от жертвите.
Понеже не намирам, вие срещали ли сте някъде информация спрямо това дете да са подавани сигнали?

Кой да ги подаде тия сигнали, като Макулеви са като омаяни от гуруто и са доволни от "услугите" му?

# 10 836

В редакцията на агенция BulNews получихме снимка на кемпера във Врачанския Балкан, в който вчера бяха намерени три трупа.
Возилото е марка „Мерцедес“ и е произведено през 2025 година. В него има всички екстри, включително сателитно оборудване за интернет. Кемперът е 4х4, високопроходим е и за него не е било никакъв проблем да стигне до труднодостъпната местност в района на връх Вола.

https://www.bulnews.bg/article/503391

Хм, към момента това МПС няма валидна застраховка Гражданска отговорност.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 15:10 от Tinо

# 10 837
Добре се е оборудвал будистът пазител на калинки.

# 10 838
Никола Тесла, една и съща теза повтаряш без да вникваш в това, което ти се пише.
Първо - публикуваният сигнал от бабата и дядото, е втори сигнал по повод на това, че първият им сигнал е изтекъл към рейнджърите.
Второ - за пед. се написа, че сигналите са от бащата на Николай, който не е могъл да го изкопчи от сектата, както и от друг младеж, който вече ги е напуснал.

Дела са важни. Сигнали всеки може да пуска. Сигнала нищо не доказва. Това е все едно аз да пусна сигнал срещу теб, че си ми частна учителка по математика, и по време на уроците ме опипваш. А има сто причини, да го направя, без да има педофилия. Да речем влюбен съм в теб, не отвръщаш на мераците, защото съм непълнолетен, намразвам те, и почвам да ти отмъщавам. Това е най лесният начин, защото си ми давала частни уроци, били сме насаме, върви доказвай пред общественото мнение, че не си ме опипвала. Бащата има мотив срещу рейнджърите да пусне сигнал. А иначе измишльотини, за анонимни сигнали, не коментирам. За момента е известен един сигнал, реален, и твърдения за още един и нищо друго. В това което е реално и неоспоримо, извадено до момента, няма грам педофилия.
Стига цикли. Бащата е имал основание, синът му вече не е между живите. Какви доказателства за какво ти трябват. Ако не беше се повлякъл с ламата вероятността да е жив сега е огромна.
 Всеки родител носи отговорност да НЕ поставя детето си в уязвима ситуация. А уязвима ситуация означава решението за неговия живот и здраве да не зависят от прищявките на някой друг, особено такъв, който търси финансова изгода. Защото освен будизма и пещерите, ламата много е обичал и парите

# 10 839
Моето мнение, като на човек който малко разбира от криминална психология е, че може и да не е имало сексуални актове, защото Калушев по профила си (нали всички вярвате на профили?) изглежда малко колеблив или неспособен на такива. В такъв случай човек компенсира с блудствени действия и най-вече - желание за психологически контрол.

Точно затова ако е колеблив, би се опитал да “въздейства” на по-слаби от него…

# 10 840

В редакцията на агенция BulNews получихме снимка на кемпера във Врачанския Балкан, в който вчера бяха намерени три трупа.
Возилото е марка „Мерцедес“ и е произведено през 2025 година. В него има всички екстри, включително сателитно оборудване за интернет. Кемперът е 4х4, високопроходим е и за него не е било никакъв проблем да стигне до труднодостъпната местност в района на връх Вола.

https://www.bulnews.bg/article/503391

На видеото на БТВ ми изглеждаше бежов/меден/златист.

# 10 841
Понеже всички се занимават с криминална психология, мога да кажа, че някои хора могат, някои не могат, и вторите винаги искат да оставят следа.

# 10 842
  • Разпиляна във въображението
И на мен, по-тъмен, но и видеото бе през тъмната част на нощта.

За да е на толкова открито значи е ставало въпрос за малко време преди да ги открият. Жалко, че не са успели.

# 10 843
Нищо подобно. Не сте гледали внимателно. Изгледайте пак видеото и чуйте какво се говори.
Да, моя грешка. С джип е бил.
"Група мотористи, които обичайно карат в този район, вчера около 10 сутринта отново са в планината.
От заснето от тях видео, става ясно, че случайно срещат мъж, за когото твърдят, че е подателят на сигнала за кемпера, спрял в труднодостъпна местност.
Единият от мотористите отива до мястото, където е линейката и екипа чака полиция..."
btvnovinite.bg

Има логика в действията им, освен горивото, с мотор се стига доста по-бързо в подобни местности.

# 10 844
  • София
За да е на толкова открито значи е ставало въпрос за малко време преди да ги открият. Жалко, че не са успели.

Те затова са отишли на открито, за да ги открият. Ако искаха да е тайно, можеха и в някоя пещера или вдън гори тилилейски да го направят.
Тази статия потвръждава писаното снощи, че Николай е застрелян в гръб. Да видим дали ще го потвърдят официално отнякъде.

Общи условия

Активация на акаунт