Криминални досиета

• 538 979
  • 11 819
  •   42
Отговори
# 10 965
  • София
Ако всичко с тези лагери тип "Питър пан завинаги" е легално, защо лъже случайни посетители, приятелски настроени очевидно от интервюто, че това момче там (не разбрах Николай или Александър) е негов син?!?

Защото, доколкото разбрах ,  той го е отгледал от малък като негово дете.

# 10 966
Ужас, прирева ми се, абсолютно безсмислена трагедия. За съжаление, вклщючваща и момчета...

# 10 967
  • София
Когато ги питаха за деня на смъртта, беше едно споглеждане, чудене "какъв е па тоя въпрос?"....накрая някой се нави да каже нещо...това сериозно ли е?

# 10 968
Една седмица стоят телата под Околчица.
Брифингът изглежда съшит с бели конци. Никаква хронолия, никакви улики, никакво разследване.

Е, то записът е достатъчен, за да стане ясно за какво иде реч.
За какви внушения, за какви 5 лв/евро става дума!
Аз лично смятах, че първите 3ма са убити, най-вече заради суперлативите, които четях за тях от техни приятели и познати.
Не изгледах брифинга до край, но нещата вече придобиват значителна яснота, поне в моите очи.
Жалко за всички замесени. Тъжно е когато хора стигнат до такива състояния.

# 10 969
Добре, че го пропуснах брифинга. Жал ми е много за Николай и Алекс.

# 10 970
Ох, аз все вярвах, че Калушев е мотора, то се оказва, че си е масово самоубийство.
Следва героизирането - никой не им покаше в каузата да пазят природата, отчаяха се и ето какво стана.

# 10 971
Не гледам. Само ви чета.

Къде е намерено клекналото момче?
Нали тримата са били в кемпера..?

# 10 972
  • Варна
Ако всичко с тези лагери тип "Питър пан завинаги" е легално, защо лъже случайни посетители, приятелски настроени очевидно от интервюто, че това момче там (не разбрах Николай или Александър) е негов син?!?

Защото, доколкото разбрах ,  той го е отгледал от малък като негово дете.
И детето е съгласно да расте без майка?

# 10 973
  • софия
Не гледам. Само ви чета.

Къде е намерено клекналото момче?
Нали тримата са били в кемпера..?
В кемпера.

# 10 974
Телата са намерени вътре в неработещия кемпер. Телефоните изключени.

# 10 975
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината. Дори единият от героите се повтаря - Свилен Делчев.

# 10 976
Трудно ни е да разберем сбърканата психика, жалко за всичките и най вече за младежите.

# 10 977
  • софия
На Петрохан НЕ СА НАМЕРЕНИ незаконни субстанции, оръжия.

# 10 978
Много е дебела схемата, връзката е мнооого на високо в държавата.

# 10 979
Изобщо, извън няколкосекундни записи, няма нищо, дори като версия.
Сектанти се самоубиват заедно. Защо трябва да ходят на друго място, че и телефоните си да изключват, ако знаят, че ще умрат?! Нали уж не се крият?!
Ориентировъчен период на смъртта може и без аутопсия първоначално да се установи.

Общи условия

Активация на акаунт