Криминални досиета

• 548 171
  • 12 225
  •   316
Отговори
# 11 025
Много грозни подигравки по повод версиите за намесена мафия, било то дървена или друга. Щото не живеем в България и тук такива неща няма, крайно невероятно е. Не е изненадващо и откъде идват.
Още повече, че още нямаме мотив за случилото се. Защо 3-ма се самоубиват така, а други трима потеглят и се самоубиват на изцяло друго място? Много неща в тази история не се връзват.
Защото имат друг идеал, мисъл, която извън тяхното обкръжение не разбираме.
Виждаше се кемперът, сбогуването на мъжете, а детето стои и гледа.
Какво не се разбира?
Богати хора с добри професии. Така са решили да завършат земния си път, чакат да се видят -ТАМ.
Жал ми е за детето и младежа.

# 11 026
Казаха, че единият е имал две входни рани, тоест два изстрела.

# 11 027
Прочетох ви и съм възмутена и обидена! Така безцеремонно да ми отстраните картела Синалоа, това на нищо не прилича! 😀 Отивам да гледам записите. Съдейки по написаното от вас (изчетох ви), има два варианта. Единият е "всичко е ясно", а другият е "на съда е ясно, да влязат самоубилите се"!

Казаха, че единият е имал две входни рани, тоест два изстрела.

Пак добре, че не са 4. Гледали ли сте "Анализирай това"? Там така се самоубиват. Наръгват се 4 пъти в гърба и скачат от моста.

# 11 028
  • София
На мен не ми стана по-ясно след този брифинг, още повече ми смърди

# 11 029
Бе вие искате да видите как си пръскат главите ли?

В никакъв случай. Просто тук четох коментари "лошо ми е", "това е ужасно" и подобни и реших, че са публикувани?
В кое от видеата става ясно, че е самоубийство? Аз видях само два записа?

# 11 030
Ужасна работа. Още по- объркано става.

# 11 031
Да, за детето (Алекс) е най-жестоко, решили са му съдбата и на него...

Нищо не казаха за натривки, нищо не казаха за време на смъртта, обаче...

# 11 032
Май без звук го гледате видеото или?

"""Онзи човек с буса, който трябва да ти покаже къде е умрелият, няма да има толкова много гориво да дойде да се върне. Ела да ти покажа къде да караш. Този път като го хванеш. Само по него и няма да кривиш...."
И после в 1:24 "Казах ше видиш един джип, там ще чака, викам, нема за кво да оди да арчи гориво безсмислено." Снимам е и самият джип, заедно с човека. Очевидно казва на "джипа" "бус". От този край съм, чувала съм да казват бус на всичко м/у лека кола и ТИР.
Може и да не зарежда много гориво, ако не го кара редовно, знае си колко му трябва да отиде и да се върне, не да обикаля околността. Може и да са си просто думи на моториста, срещнали са го, искали са да помогнат да стане по-бързо, какъв е проблемът, не разбирам.

# 11 033
  • София
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината. Дори единият от героите се повтаря - Свилен Делчев.

Театър включващ богата колекция от религиозен реквизит, който да бива разхвърлян из хижата и наемане на “актьори” които да се самоубият по собствено желание толкова дружно…

Има ли запис на самоубийството? Това съм го пропуснала.

# 11 034
На мен пък всичко ми е ясно - който иска да му е сложно - негова работа 😔

# 11 035
  • София
И пак не става ясно щом се дрогират, религиозни фанатици са, самоубиват се - какво общо има с ДАНС това.
След първите 3 жертви на хижата пуснаха навсякъде фейк, че ДАНС са били първи на местопрестъплението. Тръгна май от кмета на Гинци или и аз не знам откъде, но после масово се повтаряше като мантра, че щом ДАНС са преди МВР, значи е нещо свързано с националната сигурност и са намесени мафии, тероризъм и т.н. сили, които са убили добрите хора.

# 11 036
  • София
Накрая казаха, че има още записи, но няма да ги покажат.

АРТЕМИС, седмият труп е измишльотина на Лилов. Мери го написа сутринта.

# 11 037
  • София
Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в хижата, някакви ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:39 от pimpinela

# 11 038
  • Be realistic - plan for a miracle.
За кучетата бих си го обяснила само, ако наистина не е самоубийство, а убийство.
Ако е варианта, в който си казват чао, защото се разделят завинаги (а не щото се канят да умират), то тогава пътища много.
Може да са чакали някой да дойде, който уж да им помогне да тръгнат, да им осигури паспорти, неща, а той да е дошъл с подкрепление и да ги е свитнал. Затова и кучетата да са били затворени предварително, за да не пречат - все пак като идва някой външен те лаят, подскачат там.
Може да са мислели, че имат подкрепа, която обаче да се е оказала чистка.
Очевидно са си имали връзките, които трябва, за да си развиват дейността, но ако пък са се понастъпали със "съдружниците"?
Всичко това са теории в моята глава. На тоя етап истината е така замътена, че няма шанс да се избистри мътилката и 100 години да минат.
Но еднакво достоверно ми се вижда и да са се канели да бягат, Калушев да е тръгнал пръв с момчетата, останалите да са ги убили, Калушев разбират вече когато са по път, тръгват да се крият, но откриват и тях и айде.

Не знам, просто луд случай. И много трагичен.
Страшно ми е на душата.
Дано се разкрие истината, че просто ми е грозно всичко, сякаш е подготовка за нещо много по-гадно, което е още по-скрито и мътно.

# 11 039
На мен не ми стана по-ясно след този брифинг, още повече ми смърди
И на мен нещата не ми се връзват

В 16:00 часа тримата намерени в хижата си говорят (това, което може да бъде интерпретирано като самоубийство). Калушев и момчетата ги няма на това видео и няма никаква индикация къде са. 4 часа по-късно дават запис от къщата (може би гори)? Какво са правили тези 4 часа? Защо липсват? Калушев бива намерен във Враца с другите две деца. Какво е това ритуално самоубийство, в което се уговарят едните да се самоубият на едно място, другите да хукнат на другаде? И защо липсват тези 4 часа от самоубийството им? Какъв е изобщо мотива за цялото това нещо?

Общи условия

Активация на акаунт