Криминални досиета

• 531 948
  • 11 504
  •   483
Отговори
# 11 325
  • софия
Не е. Току-що го каза майката на Николай.

# 11 326
А, аз не я гледам нея. Утре ще видя на запис.

# 11 327
Майката още като каза, че няма дата и час на записите, ми стана ясно, че ще прави свободни съчинения. Но я разбирам. Психически човек трябва да си измисли нещо, за да оцелее.
2 седмици нямала връзка с него, но нито е подала сигнал, нито го е потърсила на мястото, на което е предполагала, че е. Чак като са намерили тримата в хижата...

Те приятелите от детинство дето се виждат веднъж на 5 години много знаят в какво си се превърнал.
Мдам. И никога не е казал и дума за тези хора, които реално са му били най-близки последните години. Или не са се виждали отдавна, или умишлено е спестил тази информация.

# 11 328
Добре де, ама аз друго се замислих.
Ако приемем, че жертвите от Петрохан са били убити, а Калушев и децата са тръгнали да бягат от евентуална мафия с политически протекции от високо ниво и тнт. Защо в този свят на бърз достъп до социални мрежи и информация, просто не са пуснали едни отворено съобщение.
Да кажат, така и така, това се случва в момента, 3ма от нашите бяха застреляни, ние сме следващите и бягаме, защото сме свидетели, замесени са кметът, президентът, шефът на МВР, Терзев, Борисов, Пеевски и който там още.
Нямаше ли така до някаква степен да осигури по-голяма безопасност за себе си и децата.

# 11 329
От цялата работа съм потресена, как за хора загубили детето си, има значение обществото какво мисли за тях. На мен никога не ми е пукало кой какво мисли за мен. Тотално различни хора сме. Явно това ги прави манипулируеми, нямам друго обяснение

# 11 330
Според мен едва ли някой очаква от тази майка да излезе пред цялата страна по телевизията и да каже, че е направила грешка, когато се е доверила на Калушев. Не работят така нещата.
 Тече следствие, детето и непогребано, а тя четка имиджа на ламата, убедена, че е невинен.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:57 от Априлски душ

# 11 331
Защото не е било така, явно.
Абе никой и не очаква от нея да защитава ИК.

# 11 332
  • софия
Интервюто на майката не беше, защото се притеснява какво мисли обществото за нея. Ядосана е от лъжите, които се разпространяват. Всички непознати се изказаха само близките не може.

# 11 333
Майката не е в час (Напълно разбираемо). Не можела да каже от кого е получила информацията,  че  хижата е изгоряла.

Голяма тайна ще да е било, при положение, че половината държава разбра за тези джиповете. И аз видях тази публикация още в първите дни, даже май беше публична.

# 11 334
Не знам какво да кажа... Нито бащата на Алекс, нито майката на Николай бяха адекватни по отношение на децата си... отвратена съм от историята, във всеки смисъл.

# 11 335
Майката каза, че този запис е от деня, когато част от групата тръгват за морето и е снимано с камера, не от камерите в двора..Даже ясно се чува "те остават", т.е. другата част от групата...

# 11 336
Много е грозно това което пишете за майката. Защитвала си избора да си даде детето на педофили. Осъзнайте се бе хора.

# 11 337
Абсолютно нищо не разбрах цяла седмица, честно.
Не мога да разбера кой лъже.

Детето е било ученик, как пътува само с разни мъже по хижи в учебно време?! В тая ситуация последното нещо за майката, преживяла такава трагедия, ще е да се обяснява в национален ефир как някой си бил светла личност. Тя или е в шок или е неадекватна.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:23 от помбер

# 11 338
Майката каза, че този запис е от деня, когато част от групата тръгват за морето и е снимано с камера, не от камерите в двора..Даже ясно се чува "те остават", т.е. другата част от групата...
Отгоре на видеото има дата и час, отделно, че тримата казват, че ще тръгват на някъде, а както знаем не те, а К. с двете момчета е отишъл към морето.

# 11 339
Интервюто на майката не беше, защото се притеснява какво мисли обществото за нея. Ядосана е от лъжите, които се разпространяват. Всички непознати се изказаха само близките не може.
Последната и грижа е какво мисли обществото, но явно и е важно

Общи условия

Активация на акаунт