Криминални досиета

• 561 095
  • 12 776
  •   267
Отговори
# 11 535
"Ще се видим по по-хубав начин" .
На юен не ми прилича да планират нещо.
И отрязъка, когато влизат в хожата, отзад вече гори, но не е в полезрението им изобщо.
в хижата няма ток, а камерата работи и записва?
Аз виждам трима с фенери влизат във входа на хижата. Странно, е че ходят по трима в тъмното.
Казаха, че единствено тази камера е със соларна батерия.

# 11 536
Не мога да повярвам, че има хора, които смятат, че тези хора са убити от някакъв отряд за бързо реагиране.
Кой написа това? пропуснала съм.

# 11 537
По педофилската линия оттук насетне могат да излязат сведения само от други деца, участвали в лагерите и другите дейности или живели в комуните. Или от техни близки.

Засега имаме един сигнал до прокуратурата, който е стигнал доникъде поради отказ от съдействие на родители и близки, което не означава непременно, че няма нищо за разследване. Имаме, според медиите, и една анонимна жертва на сексуални посегателства от малко населено място в Софийска област. Но много хора няма да повярват, докато някой не излезе с лицето си, а това е много трудно в такива ситуации.

# 11 538
Коя майка ще излезе и ще каже: Да дадох си детето на тия педофили и те го убиха. Ще търси оправдания за пред себе си.

# 11 539
Ние не знаем от кого са убити. Като гледаме професионалната работа на полицията, може и да не разберем.
А вие си вярвайте на всичко, щом ви харесва.
Не мога да повярвам, че има хора, които смятат, че тези хора са убити от някакъв отряд за бързо реагиране.

# 11 540
Каква теория, каква вяра? Тия са дали децата си за отглеждане на някакъв чичко в гората. Абе ей, вие нормални ли сте бе? Какви хора сте вие бе, какви жени? Някои от вас предполагам и майки.
Какво се случва тука бе, хора? Какво се случи с тоя народ?
Народът откачи покрай педофили, салони, кабинети, камери и навсякъде вижда лоши чичковци. Тези мъже са практикували екстремни спортове, професионалисти са, водели са лагери, ако бяха баскетболисти, можеше ли децата да ходят с тях по спортни лагери, да ги отглеждат по стадиони, да пътуват от място на място, да спят при отбора, а не при мама? Няма още никакви факти и доказателства, че там са се  извършвали нередни не, ами направо престъпни работи с деца, но вече обществото е изпаднало в истерия.
ПП.Сетих се как едно време и срещу Нешка скачаха родители, че измъчва малки момиченца.

# 11 541
Всички онези, които не вярват че тези хора са се самоубили, избили помежду си как кой.

# 11 542
Родители, които не вярват на държавата, правосъдната система, МВР и разследването, а са сигурни ( така започва разказът на майката ) в убийството на детето ѝ и приятелите ѝ, няма как да съдействат на органите на реда, като са сигурни, че малко или много те са замесени. В което лично аз не виждам нищо странно. По странни са ми хората седейки в ефир, ридаещи и не казващи нищо съществено, отколкото тази жена, която си беше формулирала нещата, които иска да каже, говореше ясно, точно и въпреки че не беше съгласна с твърденията на разследващите имаше смелостта да се изправи срещу тях, а самата тя каза после да си оплаче детето и да и е мир на душата, че си е казала каквото мисли пред цяла България.

# 11 543
Защо да се избиват помежду си ? Ама много Нетфликс гледате.

# 11 544
"Ще се видим по по-хубав начин" .
На юен не ми прилича да планират нещо.
И отрязъка, когато влизат в хожата, отзад вече гори, но не е в полезрението им изобщо.
в хижата няма ток, а камерата работи и записва?
Аз виждам трима с фенери влизат във входа на хижата. Странно, е че ходят по трима в тъмното.
Акумолатор. Повечето охранителни системи си работят няколко часа без ток.

# 11 545
Всички онези, които не вярват че тези хора са се самоубили, избили помежду си как кой.

това е внушение. Нито един пост няма с подобно съдържание.

# 11 546
Е да убил ги е гуруто .Ама той всъщност май дори не е бил в хижата по това време .

Само по филмите ли го има това с натривките за барут по ръцете ?

# 11 547
на пресконференцията изобщо никой не е говорил за две дупки от куршум в една глава.
Ето. Само, че в момента не мога да търся и самия запис, има го навсякъде, просто това намерих за по-бързо.
Скрит текст:

# 11 548
Глина и сарми има в главата на тая жена, което си е оставила детето при тия психопати.

Много, много грозно.

Грозното е пред очите ни. Не е тук.

Вие, като родител, грешки явно не сте правили?
Всеки, както и вие, така и останалите простосмъртни, имат своите виждания за нещата. За вас може Х да е нормално, но за мен да не е.
Това прави ли ви и вас, да не цитирам вашите епитети, затова ще кажа… различна?

Правила съм, да ви кажа. Например да забравя да му сложа слънцезащитен крем в раницата. Малко по-различно от това да го връчиш на чичо в хижа!

# 11 549
  • Бургас
С каква цел в Новините ни показаха как съпровождат кемпера на някъде си с патрулка?
За да на убедят още по добре, колко са некадърни и вършат глупости.
Това никъде го няма, да прибират на ход кемпера в който е имало убийство....

Общи условия

Активация на акаунт