Криминални досиета

• 555 555
  • 12 547
  •   292
Отговори
# 12 450
Защо ще му е на някой да прави филми цял ден, не мога да разбера. Те насила ли са накарани да учасват в него.

# 12 451
Не знам защо продължават да се замесват родителите, не мислите ли, че предостатъчно са наказани за волните/неволните си грешки?
Нито пък  разбирам обвиненията в сектанство не само на всеки техен познат, който споделя собствените си (положителни) впечатления, но и на всеки потребител, който изказва съмнение и се опитва да разсъждава над събитията около тази трагедия.
Различието в мненията/начин на живот не е секта.
Не излезе ли достатъчно информация за "различието" на Калушев, че продължаваме да се правим на приятно разсеяни?

# 12 452
Цитат на: Никола Тесла

Ти мани това, аз съм още в шок, че е имало 7-и човек там, жена, и се чува много ясно на видеото. Майката е права, властите лъжат, снимките не са от камери на хижата. На всичкото отгоре не са били само те там тогава, както се твърди. Как никой не го е чул досега това на записа. Поздравления за потребителката която го забеляза.

Гледах клиповете първо излъчени на пресконференцията (бнт гледах) - бяха черно бели и ракурса беше отвисоко.
Вечерта приятел ми пуска уж същите клипчета, но цветни и сякаш наистина заснети от височината на човек.
Реших, че някой си е поиграл с ИИ за ги обработи и направи по- ясни.

Нооо, явно е друго.

На кой запис се чува жена? Там където тримата си говорят ли? На коя минута?

# 12 453
Снегът е навалял И там където е бил кемпера. Все пак си вземат сбогом в 10часа, а следващото видео (с навалялия сняг на мястото на кемпера) е вече от 16 часа… Когато си говореха тримата се вижда, че вали сняг.

Навалял е, но явно избирателно е натрупал там, където е бил паркиран кемперът. Няма разлика в количестово сняг върху другата кола и пъна.

Не, същност по-назад една потребителка е права, че като се увеличи снимката, се вижда, че това тъмното всъщност е сянката от кемпера и си има смяг под него.
Иначе и аз първо помислих, че няма.

Има, но много малко. Увеличавам си стоп кадър от клипчето.
И пак остава въпросът накъде е тръгнал кемпера, защото следи не се виждат. А ако приемем, че са затрупани от валялия сняг, щеше да се вижда и на другите места из двора, че е натрупало. А то не е.
Изобщо не е валяло сняг в интервала между двете снимки, или е било нещо минимално. Вижте следите в снегът. Няма затрупани такива.

# 12 454
Хора, какво мислите за тая жена. Каква е нейната роля. Тя през цялото време е била там. Тя не си тръгва с кемпера и Калушев и децата. Остава там. И ги снима, направо не мога да повярвам. Коя е тая жена, и каква е нейната роля. Възможно ли е полицията да е издирва в момента, но това да не се казва, и умишлено да се крие тази информация, за самата тя, да не знае за действията на полицията, че я издирват. Тя не знам дали осъзнава че се чува нейното дишане и прокашляне на записа.

Коя жена? Извинете, има 10 изписани страници, не мога да смогна да ви изчета. 😀

# 12 455
Хора, какво мислите за тая жена. Каква е нейната роля. Тя през цялото време е била там. Тя не си тръгва с кемпера и Калушев и децата. Остава там. И ги снима, направо не мога да повярвам. Коя е тая жена, и каква е нейната роля. Възможно ли е полицията да е издирва в момента, но това да не се казва, и умишлено да се крие тази информация, за самата тя, да не знае за действията на полицията, че я издирват. Тя не знам дали осъзнава че се чува нейното дишане и прокашляне на записа.

Вярвам, че ни се спестява информация, за да тече безпрепятствено разследването, да.

# 12 456
Очевидно жената е липсващото звено. Ако нейната личност бъде разкрита, ще се изяснят много неща.

# 12 457
  • Пловдив
Откъде дойде това за жена на записите? Сори, ако е споменато, но е напълно невъзможно човек да изчете всичко в темата, ако прави и нещо друго, а Гугъл не ми даде резултати.

# 12 458
Нали тя е снимала, така твърдят някой.

# 12 459
Аз също изпуснах момента с жената, а уж днес следя малко повече. 😅

# 12 460
Извинявайте, ама в 1/2 йога студия има същото количество литература, снимки, портрети. А интернет е пълен с реклами на сексуални курсове и практики кундалини мандалини.

# 12 461
Ако се самоубиват, защо не го правят всички заедно? Независимо къде.

И как така хем обгарят при пожара, хем си пръскат главите?

# 12 462
Да, със сигурност тя е снимала. Определено случая е далеч от разкриване, и полицията много добре го знае. В момента според мен текат следствени действия за установяване на самоличноста на жената от записа.

# 12 463
  • София
На 17-19 секунда се чува прокашляне, което звучи сякаш иззад кадър. Но не съм сигурна, че е жена. А и не знам дали на пресконференцията някоя не се е изкашляла.

# 12 464
И музикално студио, и работилници, библиотека..
Изобщо съвсем различни хора от twin pigs

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 16:07 от Spensa

Общи условия

Активация на акаунт