Криминални досиета

• 568 508
  • 13 047
  •   99
Отговори
# 12 750
Едно от най-достоверните интервюта ми изглежда това на кмета, в самото начало. Има ли причина кмета да лъже за ДАНС? Каза, че е трябвало да изчакат да излязат, за да влязат те. Репортерката в това интервю спомена и за сложени камери по дърветата.

# 12 751
Мотивът за убийството /самоубийството е най-прозаичния - останали са без пари. Нали един от рейнджърите е споделил с приятел преди 2-3 месеца, че спонсори вече не дарявали и сектата вече не можела  да постига целите си.. Бай Тръмп спря грантовете към НПО-та и и пари вече йок.

# 12 752
  • в страната на чудесата
Е нали не ядат в тая фаза на Луната
С тоя стрес пък до ядене ли им е?!
Те вероятно са били веджи, едва ли повече от 4-6 часа ще стои такава храна в стомаха.

Децата са се готвели за следващо пътуване, лама е знаел за къде е то.

# 12 753
Нали се оказа, че Калушев има 21 имота, да беше продал нещо...

# 12 754
Пускам ви линк към планинарския форум, където обсъждат темата - https://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=15409&postdays=0&pos … order=asc&start=0.

# 12 755

Май с чужди средства е обичал да живее. Брей, имотен будист, ццц. И къде остана духовното, безсмислието на материалното, кундалини и тантра?

# 12 756
Аз никъде не видях категорична информация, че Калушев е дръпнал спусъка в кемпера, но някак си тази версия се възприе в темата като една нормалност.
Казаха, че е стреляно само вътре в кемпера. Двамата младежи са убити с изстрел в тила, а Калушев под брадичката.
Сега остава да намерят мистериозния мафиот убиец, който е влязъл в кемпера без взлом, а хората вътре не са му оказали съпротива
Чакам тази версия

# 12 757

Да! Големият богаташ, с 21 имота тук и още не знам си колко отвъд океана, се гръмнал, 'щото останал без пари! Както казваха в "Господари на ефира": "Мдааа, има логика!". 🤣

# 12 758
Едно от най-достоверните интервюта ми изглежда това на кмета, в самото начало. Има ли причина кмета да лъже за ДАНС? Каза, че е трябвало да изчакат да излязат, за да влязат те. Репортерката в това интервю спомена и за сложени камери по дърветата.
Репортерката е за Пулицър. Зла тно интервю!
Този кмет беше поемно лице и беше допуснат до местопрестъплението, за да подпише огледния протокол. Нямаше право да се обажда, да изнася данни, но явно никой не го предупреси. Затова беше подробен и услужлив. Абс. нарушение направи, опорочи протокол. Сигурно затова се бавят там с доказагелствата.

# 12 759
Аз си мисля че чичовците са се разбрали за самоубийството. Нали четиримата се прегръщат, а младежите стоят настрани. Ламата е искал да е различен и уникален и затова е избрал Околчица, поства стихотворение на Ботев. Младежите може и да не са знаели какво предстои и да ги е гръмнал изневиделица. Жалко за тези млади хора, не са имали шанс да живеят нормален живот благодарение на родителите си.

# 12 760
По една случайност имам наблюдения какво се случва след известно време - дни, седмица, че и повече на чай  и глад. Човек започва да не е адекватен. Гледа в точка. Организма му страда, съзнанието се замъглява. Голям ужас е това. А се проповявдва като супер полезно и препоръчително да не казвам от какви духовни лечители и подобни.

# 12 761
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...
Извинявам се, но това са странни заключения...
Да пости човек не означава, че ще се самоубива.

# 12 762
Прочетох, че има форуми на планинари, любители пещерняци и други подобни, така както има и форум бг мама. Които са пишели, още от отдавна смятат и имат впечатление, че Ламата има психични отклонения. Пише се на много места, че е имал мания за величие. Само да поясня, тази мания е симптом на психично разстройство. Името му е психоза. Това от мен.
Дано да разберем, коя от версиите е вярна. Побъркахме се цялата държава и общественост с този случай.
ГЛУПОСТИ,целия проблем в тези среди идва от това,че Калушев на много малко хора споделя откритията си,а повярвайте има много,
Какви открития има? Кажете ни.

# 12 763
Чухте ли сега?
На 01.02 са минали джипове, да. Двата джипа на хижарите заснети на камера. Други превозни средства не са заснети да отиват към хижата. Госпожата с четирите джипа е призована да даде показания, но още не е отишла.
Госпожата мисля, че твърдеше, че ги е видяла в неделя. Хубаво да си помисли колко са били джиповете, или ни излъга.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:21 от #RAngelova

# 12 764
  • Разпиляна във въображението

Първо е минал специален отряд, който да огледа периметъра дали има въоръжени хора, които могат да нападнат полицията. Когато са казали, че всичко е "чисто" /преразказвам по смисъл/, тогава влизат останалите. Може този да се е заблудил. ДАНС не е била там.

Общи условия

Активация на акаунт