Криминални досиета

• 563 648
  • 12 836
  •   240
Отговори
# 12 765
Прочетох, че има форуми на планинари, любители пещерняци и други подобни, така както има и форум бг мама. Които са пишели, още от отдавна смятат и имат впечатление, че Ламата има психични отклонения. Пише се на много места, че е имал мания за величие. Само да поясня, тази мания е симптом на психично разстройство. Името му е психоза. Това от мен.
Дано да разберем, коя от версиите е вярна. Побъркахме се цялата държава и общественост с този случай.
ГЛУПОСТИ,целия проблем в тези среди идва от това,че Калушев на много малко хора споделя откритията си,а повярвайте има много,
Какви открития има? Кажете ни.

# 12 766
Чухте ли сега?
На 01.02 са минали джипове, да. Двата джипа на хижарите заснети на камера. Други превозни средства не са заснети да отиват към хижата. Госпожата с четирите джипа е призована да даде показания, но още не е отишла.
Госпожата мисля, че твърдеше, че ги е видяла в неделя. Хубаво да си помисли колко са били джиповете, или ни излъга.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 20:21 от #RAngelova

# 12 767
  • Разпиляна във въображението
Едно от най-достоверните интервюта ми изглежда това на кмета, в самото начало. Има ли причина кмета да лъже за ДАНС? Каза, че е трябвало да изчакат да излязат, за да влязат те. Репортерката в това интервю спомена и за сложени камери по дърветата.

Първо е минал специален отряд, който да огледа периметъра дали има въоръжени хора, които могат да нападнат полицията. Когато са казали, че всичко е "чисто" /преразказвам по смисъл/, тогава влизат останалите. Може този да се е заблудил. ДАНС не е била там.

# 12 768
Мотивът за убийството /самоубийството е най-прозаичния - останали са без пари. Нали един от рейнджърите е споделил с приятел преди 2-3 месеца, че спонсори вече не дарявали и сектата вече не можела  да постига целите си.. Бай Тръмп спря грантовете към НПО-та и и пари вече йок.
21 имота е имал , кемпер за една камара пари ,едва ли парите са им били драма .

Преди няколко години имахме случай в Русе с 11-12 годишно момиче  наркоманка , баща и писа дълъг пост във фейсбук , та да за съжаление се случва .
Предполагам във времето ще излезе и информация за други деца били по лагерите .

Не разбирам защо няма експертизи от аутопсиите на мъжете от хижата , защо не са обявени приблизителни времена на смъртта .
И как може дни наред да не разкрият пътя на кемпера

# 12 769
Адвокат каза сега по бТВ, че знае от съдебен лекар, че тримата от Петрохан са били с празни стомаси. Тези хора са били на пост, явно са се готвили за...
Извинявам се, но това са странни заключения...
Да пости човек не означава, че ще се самоубива.
То и будист да се самоубие/ убива други е оксиморон, ама съдебният лекар каза, че изстрелите са от упор. Будист да си купува имоти като вафли също е странно

# 12 770
Чухте ли сега?
На 01.02 са минали джипове, да. Двата джипа на хижарите заснети на камера. Други превозни средства не са заснети да отиват към хижата. Госпожата с четирите джипа е призована да даде показания, но още не е отишла.

На мен това с четирите джипа още отначало ми се струваше леко безумно
- седях си на чешмата и минаха “четири високопланински джипа”. Да видим дали ще даде показания.

# 12 771
Хора, не можах да ви изчета днес, но сега гледам репортажа на Нова Нюз.
Как Нова ТВ вдига дрон над местопрестъпление, че и публично разпространява кадри?! Онзи, уж уважаван журналист, Дойнов, се пъне препотен и сричащ да докаже правен интерес в показването на лична карта в ефир... Пълна пародия е всичко. Жалко за хората и невинните животни.
Много тъпо!

# 12 772
  • Разпиляна във въображението
Тя и да даде камерите за заснели всичко.

# 12 773
Тя е видяла ДРУГИТЕ джипове.
Съжалявам за иронията

# 12 774
Будисти не познавам, ама съм сигурна, че и те са хора. Нищо човешко не им е чуждо, нали?  Понеже бил будист, ни може да убие, ни да се самоубие...Пффф

# 12 775
Някоя от телевизиите е платила за независим анализ на видеото - манипулирано е. Липсват мета данни. От МВР казват, че при слагането на субтитри са изтрити. Умишлено са изтрити казва експерти.
Бтв или нова беше тв

# 12 776
Будисти не познавам, ама съм сигурна, че и те са хора. Нищо човешко не им е чуждо, нали?  Понеже бил будист, ни може да убие, ни да се самоубие...Пффф

Явно даже не си чувала за будизъм. И не обикновен будист, лама има в случая

# 12 777
Майката на Иво звучи доста надменно ...
Обаче ме кефи най-много набедения за прост овчар-човекът говори супер адекватно и последователно ,без излишни хъм-мън
Видях, вика ,човек опрян на стъклото,изтеглих се набрах 112 ,евала.

# 12 778
Чухте ли сега?
Госпожата мисля, че твърдеше, че ги е видяла в неделя. Хубаво да си помисли кой е бил деня, колко са били джиповете, или ни излъга.
Ами то 1.02. беше неделя, какво трябва да видим

# 12 779
  • София
Някоя от телевизиите е платила за независим анализ на видеото - манипулирано е. Липсват мета данни. От МВР казват, че при слагането на субтитри са изтрити. Умишлено са изтрити казва експерти.
Бтв или нова беше тв
Значи случая все пак е фалшив?
А тука 3 теми пуснаха за него!!! Confused

Общи условия

Активация на акаунт