Криминални досиета

• 580 827
  • 13 602
  •   279
Отговори
# 12 855
Калушев явно е промил мозъка на майката, за да му връчи осемгодишното си дете. На онази конкретна майка, която очевидно е споделяла неговите идеи. Но осемгодишното дете не е единственото, което е било там.
Чудно защо толкова яростно се отричат каквито и да било варианти и размисли.

# 12 856
Е, не е и съвсем да се дублира, защото тази тема се погълна от казуса, а има още криминални новини от днес. Например, че оставят в ареста онзи, който причини катастрофата с АТВ в Слънчев бряг. Също така майка от Сливен, която обвиняваше бащата, че е блудствал с детето им.
Та, темата тук си беше обща, но поради еуфорията, която обзе обществото ни, за другите случаи нищо и не се коментира.

# 12 857
  • София
За мен регистрацията и "меморандума" са първоначална зелена далаверка, но е попаднала пред очите на други хора, които са се възползвали от базата, оградите и ламата вътре.
Гледам и Дунчев казва да търсим парите.

# 12 858
Защо заключиха другата тема? Всички трябва да четем, за диагнози на деца, къде учат и какви да им проблемите, дали Леон се напикава или използва дрога...

И аз не знам, не е по мое желание.

# 12 859
  • София
Режимът по Дънов е в момента. Много хора изкарват само на течности, други и тях спират.
На 1 февруари още не беше започнал житният режим на Дънов. Тази година е от 4-ти.
А и будисти с Дънов… не се връзва.

# 12 860
  • my own world....
Защо му е на един човек да има регистрирани 16 оръжия? Наемателят Ивайло има само 16...

# 12 861
За мен регистрацията и "меморандума" са първоначална зелена далаверка, но е попаднала пред очите на други хора, които са се възползвали от базата, оградите и ламата вътре.
Точно, и аз смятам, че там е "заровено кучето", но затова упорито се отклонява вниманието в друга посока, за да не излизат друг тип връзки, контакти, схеми и конкретни хора.

# 12 862
Уоу, постът на Дунчев по кой повод е? Право е десятката. Той, между другото, е явно неудобен и сега е изпратен в трета глуха. Разкатан е от проверки. Отрече се от политическите си братя.

# 12 863
Точно, и аз смятам, че там е "заровено кучето", но затова упорито се отклонява вниманието в друга посока, за да не излизат друг тип връзки, контакти, схеми и конкретни хора.

Да, това е и моето мнение, но вижте, че и тук в темата на това не се обръща кой знае какво внимание. Масово колегите любители-криминалисти се съсредоточават в съвсем други посоки.

# 12 864
Скрит текст:
Сега защо пък заключиха другата тема? Да се върна тук, понеже някой ми беше отговорил, че
меморандума бил нещо като нищо и нямал значение. ..... Ако няма значение за покойниците, защо са го направили?

Било е в техен интерес да оставят впечатлението, че са легитимна държавна служба, която упражнява контрол над определена територия.
Скрит текст:
На мен клипчетата не ми се видяха въобще подозрителни. В първото тръгват няколко човека с кемпери и се разделят, във второто някакви хора в добро настроение си говорят за края на нещо, да, но по никакъв начин не ми изглежда като подготовка на самоубийство, в третото пък вече съвсем нищо не виждам, дори не съм сигурна кое е огънят, а пък силуетите са твърде неясни.

Само да вметна, че аз работя основно от вкъщи и като отида в офиса, колегите казват, че е чест за тях да ги удостоя с присъствието си, а като си тръгвам вечер - че е било чест да ме видят😅😂 Ами не се готвим за самоубийство.
Да го кажа по друг начин. Хората, които разбират от бюрокрация, знаят, че няма значение. И знанията им, реално ги вкарват в капан. Те дори не могат да предположат, че има хора, които ще се заблудят, че меморандумът дава права на НПО-то.
Защо са го направили - за самочувствие, някои хора искат да се снимат (в парка) с всеки политик ли малко по-известен човек.

# 12 865

Парите ги търсете при Бай Тръмп. Той спря грантовете на НПО-та,  спонсорите обедняха и вече пари  сектата   йок. Рейнджъри без спонсори не могат да постигагнат "възвишените" си цели да променят "кочината", в която само те били нормални, пък всички останали ненормални. И понеже били много душевно извисени решили да сложат край.

# 12 866
  • София
Уоу, постът на Дунчев по кой повод е? Право е десятката. Той, между другото, е явно неудобен и сега е изпратен в трета глуха. Разкатан е от проверки. Отрече се от политическите си братя.
Постът на Дунчев е от преди три години по повод организацията. Аз го видях при Христанов, когато обясняваше как са ги изгонили от МЗХ.

# 12 867
Отпреди ден е и не знам дали не е коментиран вече, но ето един подробен прочит на Nick Ray от ФБ:

Скрит текст:
Когато "Самоубийството" е оперативно мероприятие

Мъж полудява, убива всички и се самоубива. Класика.

Но, човек бяга и се крие, когато иска да живее, а не когато иска да се самоубие.

Ако целта е самоубийство, защо не ги убива всичките наведнъж? (така е по-лесно и по-бързо.)

Ако целта е да прикрие престъпление, самоубийството елиминира мотива. Убиваш свидетели, за да живееш свободно, не за да умреш публично.

Или Калушев е най-некомпетентният масов убиец в историята, или въобще не е убиец.

Всичко останало в официалната версия за Калушев е евтин сценарий за балканска сапунка, предназначена да успокои електората, че злото е наказано.

------

Истината е написана с цифров отпечатък месец преди изстрелите.

Когато сайтовете ти се деактивират месец преди смъртта ти, това не е самоубийство, а scheduled termination.

Твоята смърт е била calendar event.

Декември 2025 - Цифровото заличаване

Дигитално Калушев е заличен месеци преди труповете да изстинат.

Домейните му (rokeadventure.com, speleoclub.com, divingmexico.com) са спрени, въпреки че има активни регистрации.

Самоубийците не си чистят SEO-то преди смъртта. Професионалните чистачи го правят.

Това доказва, че операцията е планирана месеци по-рано. Някой е знаел графика и е имал достъп. Това е checklist на администратор.

Хората не трият уебсайтовете си преди да "полудеят". Психопатите не деактивират домейни месец преди да избухнат в афект. Това се нарича Оперативна подготовка.

Някой е посегнал на дигиталното му присъствие, за да изчисти терена.

Това е cleanup процедура. Протокол за заличаване, изпълнен от структура с checklist и timeline.

------

Вързаните кучета

В хижа "Петрохан" кучетата-пазачи са открити вързани на втория етаж. Докато долу трима въоръжени, обучени мъже с военен опит са екзекутирани без съпротива.

Кучета се вързват само когато стопанинът иска да дойдат хората, които кучетата биха разкъсали.

Значи, тримата очакват гости и знаят кои идват, и им се доверяват достатъчно, за да неутрализират охраната... или не им се доверяват, но са принудени.

Никой не вързва кучетата, ако очаква враг. Връзваш ги, ако чакаш гости... или ако някой държи нещо по-ценно от живота ти (детето, Калушев) на прицел и ти каже: "Вържете ги, или момчето умира първо."

Те са отворили вратата, значи са ги чакали. Вероятно са мислили, че това е „среща за преговори“. Оказало се е „ликвидация“.

Колко души трябват, за да неутрализираш трима въоръжени мъже с военен опит и планинска издръжливост?

Минимум 6-8 професионалисти.

Дни преди убийствата Дечо казва на приятели: "Ще бъдем разстреляни."

Това е екзекуция по учебник.

--------

4-те джипа и бързото ДАНС

Милена Малионова вижда 4 тежки джипа на път за хижата. Оперативна група: екзекуция, зачистка, периметър.

Екзекуционен тим (джип 1). Почистващ тим (джип 2). Контрол на периметъра (джип 3). Координация и наблюдение (джип 4)

ДАНС са там първи. Преди пожарната и местното МВР. Това е присъствие по предварителен сценарий. Те не "отцепват района", а контролират какво ще се види... и пишат първия протокол.

Те не разследват, а контролират периметъра и какво ще види поемното лице (кметът на Гинци), и най-важното - какво няма да види.

Най-простото обяснение е обикновено вярното.

ДАНС не "пристига" на място на престъпление, а вече е там, защото мястото на престъпление е тяхна работа.

-----------

Абсурдното "Бягство"

Калушев „бяга“, за да се... самоубие?

Ако е "луд убиец", защо влачи заложници през половин България? Ако е "жертва", защо не търси полиция?

Той не бяга, а е транспортиран. Маршрутът: Петрохан -> Странджа -> Врачански Балкан - не е хаотично движение, а търсене на изход... или на укривател, който го е предал... или е настигнат.

Околчица. Мястото на Ботев не е символика, а гавра. „Борба“ се казва последното стихотворение от профила на мъртвия вече човек. Това е съобщение, но не от него, а от тях.

Мястото не е избрано случайно. Стихотворението на Ботев, постнато от профила на мъртвец, е послание: „Така свършват тези, които знаят твърде много.“

--------

Сценарият на властта: Вкарваме „Педофилия“ и „Секта“. Публиката спира да мисли и започва да се гнуси. Жертвите стават изверги. Кой жали изверги? Никой. Удобни трупове.

Кметът на Гинци е поемно лице. Виждал е много неща. Смятам, че кариерата му ще е кратка... или животът.

-------

Това не е семейна драма, а Cleaning Operation.

Зачистване на свидетели, които са видели/заснели/чули нещо, което не е трябвало. Може би през камерите на „Екстремно“ или би по трасетата на нещо друго?

Някой е трябвало да бъде изтрит. Професионално, дигитално (сайтовете), физическо (телата) и репутационно (педофилията).

-------

Седмият труп е човекът от Citroen-а, който е катастрофирал "случайно" в права отсечка?

Citroen C5, номер СА 4534СН

Дублиран номер (съществува и като VW Passat)

Без гражданска отговорност в публичната база, но с  гражданска отговорност, ако се проверява по номер на рама

Motorola антена за радиопредавател

Това е оперативна кола на МВР под прикритие.

Катастрофата е в 13:30 часа, път Враца-Видин, 76 км от Враца.

В 12:57 излиза сензацията за кемпера в медиите

В 13:30 катастрофира оперативната кола...

Шофьорът вероятно е транспортирал кемпера до крайната локация. Чакал е сигнал, че операцията е завършена. Тръгнал е към границата (Дунав мост или ГКПП Връшка чука), но не е стигнал.

Witness elimination е тотален протокол. Включва и операторите.

Не можеш да оставиш жив човек, който знае къде е паркирал кемпера с три трупа.

В тези операции няма случайни трупове. Шофьорът, който знае маршрута на кемпера, също е свидетел. Оперативната хигиена изисква пълна стерилизация.

Шофьорът, който вероятно е закарал кемпера на позиция е свидетелят от „нашите“, но в света на чистачите няма „наши“. Има само liability (пасив). Когато задачата е изпълнена, изпълнителят става риск.

Delete.

--------

Медиите пишат за „секти“. Вие четете криминале, а всъщност гледате репортаж от екарисажа на държавната машина.

Живите мъртви бяха отписани още през декември.

Всичко след това е логистика.

Това беше операция по Ликвидиране на актив.

Всички следи (дигитални, биологични, хартиени) са изгорени.

Няма да има разследване, защото не можеш да разследваш престъпление, когато следователят е част от почистващия екип.

Приятно гледане на новините. Сценаристите се стараят.

-------

Той не е избрал да умре, а е бил планиран за терминиране.

Никой не си изтрива бизнес сайтовете 30 дни преди спонтанното решение да умре.

Това е timeline leak. Грешка в протокола.

Digital fingerprint на държавна екзекуция.

Мъртвите не говорят, но сървърите помнят.

------

П.П.

ПОЛУЧИХ ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО

Не мога да споделя източника, но информацията е следната:

Има международно разследване за педофилия срещу рейнджърите.

Разследването в ДАНС за педофилия срещу тях е ПРЕКРАТЕНО, което означава, че ДАНС са се опитали да потулят случая.

В това са намесени прокурори, съдии и политици

На мен пък ми бяха странни тези призиви да вярваме на службите в студиото на Референдум и знака за равенство между тези 50% и онези, които ходят по врачки. Впрочем, последните не мисля, че изобщо се вълнуват от случаи като този.

# 12 868
  • Другата България
Същото мисля, и това го писахме в самото начало, преди Сарафов да излезе и да хвърли версията “педофилия“ на обществото. Съвсем удобно и целенасочено. После се започна със сектата, и оттогава това е основната нишка, на която се набляга. Отново целенасочено. Девет дни пълно с полиция в района, заради една секта. И няколко мармота.....

# 12 869
Хм, джиповете , които е видяла приятелката били на организацията.А от снимките с дрон се вижда, че джипът си е на същото място от предишните клипове

Общи условия

Активация на акаунт