Иска ми се да съм максимално кратка, за да се върна и аз към нормалното си ежедневие, а не да не мога да се отърся от този ужас.
Но ако на мен лично ми покажат пълни видеа, то това няма да е достатъчно, за да успокои цялото негодувание в мен относно пълната липса на държавност, в която живеем.
Защо?
- Защото знам, че случайни хора не могат да си купуват хижи от тоя калибър, държавна земя, да им се подписват документи, без да се задават въпроси, за редица и редица сделки
- Във връзка и с горното, била съм свидетел на стриктно водене на документация за оръжие, по 1 на човек, на група за стрелба, което се съхраняваше в специални сейфове и не можеше просто така да се вади и размахва. Мисля, че имаше редица свидетелски показания, че тези хора са ходили въоръжени и са гонили хора, които искат да си берат къпини, например.
- Другото, което ме прави изключително гневна, е тоталната липса на държава по отношение малолетни лица, които са всъщност наши, на държавата, на която всички плащаме данъци.
И изобщо, най-шокиращото е точно тоталната липса на държавност, демонстрирана около този случай, и продължаващите призиви да се доверим именно на държавата.