Криминални досиета

• 648 259
  • 7 911
  •   6
Отговори
# 7 890
Целта му е да нарани майката. Сега майката е в ада, съответно бившият й е доволен. Зане, че така най ще заболи. Адски ми е мъчно за жената и детето.

# 7 891
И на мен ми е мъчно, за жалост никой не може да предвиди какъв човек ще срещне в живота си, лошо е, когато няма стабилна подкрепа.
Знам какво е да си имаш работа с психопат и трябва много сила, късмет, вяра, непрекъснато търсене на начини за справяне. Да не дава Господ !

# 7 892
  • Street of Dreams
Ами детето какво преживява? Според мен в момента само стокхолмския синдром, като защитен механизъм на психиката, я спасява. Бяха казали, че върви след него доброволно. Сигурно е физически изтощена, недоспала, гладна и жадна, подложена на постоянен стрес и опасност от ескалация на този изключително жесток и агресивен човек. Дни наред, когато всяка минута ти се струва вечност.

# 7 893
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мислила съм по темата дали е педофил и дали детето не е groom-вано от малко, че имат мега специалната връзка. (Филмарско, гледам много SVU)
Мислила съм и че наказва майката с психопатичния си ум, да й е гадно, като й вземе и скрие най-милото, да я плаши.
Надявам се да е второто.
Но ако е второто, осем дни вече? Голяма отдаденост да мъкне детето (което си е едричко) — тежко физическо натоварване и за двамата, даже смятам че е супер малко вероятно да изминават много км на ден… И просто мотивът ми угасва някакси след осем дни. Много е.

# 7 894
Но ако е второто, осем дни вече? Голяма отдаденост да мъкне детето (което си е едричко) — тежко физическо натоварване и за двамата, даже смятам че е супер малко вероятно да изминават много км на ден… И просто мотивът ми угасва някакси след осем дни. Много е.

Казах ви вече, че това което е по показания на хора до момента изминатите разстояния за вечер сочат, че изминават не повече от 7-8 км, и то по право трасе, не някакъв пресечен трудно проходим терен. Така че изобщо не е тежко физическо натоварване, а нормален ход в хладните часове на нощта. Дори стоенето през деня на едно място някъде, без особени занимавки и развлечения ми се струва по-отегчително и трудно, знаейки че ги дебнат.
Въпросът е къде го води това дете?

П.С. Освен това през нощта между две такива гари в тези села там където са забелязвани нощни влакове няма. Не минават. Примерно между 12:00 и 3:00 посред нощ. Или между 1:00 и 4:00 посред нощ спокойно може да си минават по жп линията, в нито една от посоките не се движи влак. Много по-безопасно и бързо, отколкото по шосеен път, където може да мине автомобил случайно. И той като човек, не ползващ кола, вероятно се е движил по маршрута Шумен - Константиново-Шумен /откъдето е родом/ именно с жп транспорт, отлично познава всичко по трасето.

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 10:04 от Mimci

# 7 895
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И за една седмица полиция и жандармерия не могат да се организират, и да направят обръч в тоя район, и да ги намерят?
Безумно е!

# 7 896
Според мен отдавна не са в района. Дано се намери момичето все пак.

# 7 897
Според мен отдавна не са в района. Дано се намери момичето все пак.

Където и да са.. трудно ли беше да се пуснат патрулиращи полицаи по трасето между две гари нощно време? От всяко село в този район да го бяха направили.. То и все още не е късно но...

# 7 898
  • София
На мен това с придвижването през нощта нещо не ми се вярва. Дори да се движат по жп линията. Едва ли ще рискуват да ходят в тъмницата осветено само от луната и от приспособимостта на окото да "вижда" в тъмното. Съществува риска да се спънат, да паднат, да се наранят и да излязат от строя за дни.
В тъмницата да търсят вода и храна пък съвсем. Мога да приема да се движат след 4,30 когато започне да се развиделява и се виждат поне силуети. Ходенето по линията не е като преминаването  през нея на гарата. На места траверсите стърчат повече от други. За да се движат през нощта им трябват челници, които едва ли имат. Ами водата в какво я носят, дори да минават през крайпътни чешми, в тази жега няма да издържат с изпитото на чешмата. Да предположим, че са намерили изхвърлени бутилки от "съвестни" туристи, тези бутилки трябва да се пълнят някъде. В изоставените къщи и махали, водата е стояла във водопровода с месеци, тя не става за пиене, освен ако не рискуват да я източват и да ги видят, може да има кладенци, ама какво е качеството на водата не е ясно, а да рискуват стомашни проблеми, освен другите не ми се вижда реално.

Започвам да мисля, че още в дена на отвличането са отишли някъде доста далече от селото и сега там се крият и забавляват с безсилието на полицията.

На практика, те са имали доста часове преднина. Детето се е обадило на сестра си, че майката им е в безпомощно състояние, но тя е отишла едва сутринта, вероятно нямат кола и е чакала първия възможен транспорт. Мисля, че семейството не е от Константиново, защото ако имаха там роднини, сестрата щеше да им се обади да отидат при майката.

Ако не се лъжа, второто обаждане е било около 6,00 сутринта. Те още от 5,00 са били на път/ мъжът познава района, черни пътища и пътеки към близките селища/,вероятно по път или пътека към близко село, от където може да са взели транспорт / роднина, приятел/ и да са отишли все едно къде. Полицията започва да ги търси доста късно, защото сигнала пристига след като сестрата отива пи майката, а и има протокол преди полицаите да излязат да ги търсят.

# 7 899
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Телефонът, от който е звъннала, не може ли да се проследи?
Все по-налудно става.

# 7 900
  • Пловдив
Доброволци в търсенето ми е интересно дали би могло да има.

# 7 901
На мен това с придвижването през нощта нещо не ми се вярва. Дори да се движат по жп линията. Едва ли ще рискуват да ходят в тъмницата осветено само от луната и от приспособимостта на окото да "вижда" в тъмното. Съществува риска да се спънат, да паднат, да се наранят и да излязат от строя за дни.

Да, какъв е проблема да се движат с челник или джобен фенер, ако луната не осветява достатъчно Wink Защо да нямат, ако е било планирано.
Относно бутилки.. вода.. захвърлени от туристи Simple Smile Изобщо няма да коментирам... какви туристи в тия местности... Моята версия е, че пребивават в разни къщи, а такива изоставени има колкото щеш. Пускаш си външната чешма и ей ти вода. Шахти разни.. все има по някой кран. По селата е така. Величково, където са забелязани е село предимно населено с роми - около 80%, сигурно изобщо даже не знаят за издирваното лице, така че на никой нищо няма да му трепне.

# 7 902
Доброволци в търсенето ми е интересно дали би могло да има.
Нищо чудно да има, но е абсурдно. Става въпрос за рецидивист, отвлякъл дете. Доброволниците нито имат правомощия, нито компетентност да залавят престъпници.
Ако ставаше въпрос за изгубен човек - да.

# 7 903
Е как да няма доброволци. Има от първия ден.

# 7 904
Е как да няма доброволци. Има от първия ден.
Да, но не е правилно, доброволците по-скоро могат да застрашат живота на детето.
Издирването и хващането на престъпници е работа на полицията.

Общи условия

Активация на акаунт