Криминални досиета

• 666 344
  • 8 196
  •   4
Отговори
# 8 190
Каква е тази работа с майката на Наталия? Изобщо не се показа по време на търсенето й, показваха жена, която ту беше представяна като сестра, ту като леля на Наталия. Гледам обедните новини, опитват се да говорят с нея - тя бяга от камерите, докато казва, че не е видяла детето си. Странно ми се струва.
Наистина изобщо майката не се показа, за да изрази радостта си, че детето й било намерено. Тя трябваше първа да се появи пред камерите. Има нещо съмнително в майката, както подозирах в началото, но отметнах тези мисли, след като майката беше пострадала от бившия й приятел насилник и не може една майка да причини зло на детето си.

# 8 191
Може да се страхува от Асен

# 8 192
Майката може още да не е видяла детето. То е под полицейска закрила 48 часа. Сестрата случайно е била в Шумен (пълничката жена е сестра й) и затова тя е успяла първа да види и да разговаря с детето.
Майката на Наталия ми изглежда супер свястна жена, понесла побой, счупена ръка и ужасни страдания по детето си. И да не се покаже хич  никъде, напълно ще я разбера.

# 8 193
Наистина изобщо майката не се показа, за да изрази радостта си, че детето й било намерено. Тя трябваше първа да се появи пред камерите. Има нещо съмнително в майката, както подозирах в началото, но отметнах тези мисли, след като майката беше пострадала от бившия й приятел насилник и не може една майка да причини зло на детето си.

Е как може такова изказване? Това да не ви е риалити? Веднъж я даваха майката - съсипана женица, която едва говореше и приличаше на упоена от умора и притеснение, нито думи имаше, нито речник. Журналистите също си подбират хората пред камера - сестрата говори, защото малко или много ще се гледа репортаж с нея, докато някой, който мълчи, не ти разбира въпроса и само кърши ръце и само казва не знам, не знам, няма да ти създаде нужното съдържание. Освен това нито сестрата, нито майката, са длъжни да се обясняват пред камера. На Сашко баща му като беше пред камери денонощно, пак беше "съмнителен", че се държал спокойно, рекламирал се бил и какви ли не простотии се изсипаха и за него.

# 8 194
Майката може и да е била на успокоителни, когато я даваха. Този ужас, който е изживяла, на никого не пожелавам.

# 8 195
Защо майката трябва изобщо да се показва пред камера, че и първа?!
Хората не живеят в телевизора или ФБ.
Ондин, странно е, да. Четох обаче, че щели да преценяват дали детето да се върне при майката или ще бъде настанено (вероятно при близки). За мен те са си направили (вероятно едва сега) проучване и може да има данни, поради които считат, че не е подходящо, затова и тази информация за преценката.
Само не ме питайте, моля, къде го четох, защото аз принципно и рядко чета преса, но вероятно е било в първите статии (имаше навсякъде) при откриването на детето.   

# 8 196
Нито детето, нито майката са цигански мечки да ги показват за забавление на тълпата. На тях им трябва да забравят, не да им ръчкат душевните рани.

Общи условия

Активация на акаунт