Криминални досиета

• 669 594
  • 8 240
  •   5
Отговори
# 8 220
Не ми се влизаше в обяснения, но...
Ако си търсещ просветление, работиш.Не търсиш нищо извън себе си, а си сядаш на д-то, дори да имаш помощ, тя никога не е физическа / стимуланти, групи, сеанси.../.Това е бавен, често скучен и труден процес.
В този случай, дори да е свързано с търсене на просветление, истина и духовност/ силно ме съмнява/, то е точно по онзи вече споменат от мен начин- чрез гуру.
 Всъщност купуват илюзия на пряк път, чрез вещества и силни усещания, прехвърляйки отговорността за собствения си живот върху фалшиви водачи.

Точно. Ето как се рекламират:

Скрит текст:
"На тази церемония ще изцеляваме блокажи и травми!"
Ако ставаше така бързо, ехааа... Но хората явно се хващат. И на изпроводяк подарък амулет, който допълнително си плащаш.

# 8 221
Нещо не се шуми около смъртта на опожарени бизнесмен...

# 8 222
Доста ужасна смърт го е постигнала Sad

# 8 223
Четох, че според записи от камерите се прибрал със свой познат, избухнал скандал и онзи го запалил. Не се съобщава нищо още за извършителя.

# 8 224
  • Пловдив
Бая скандал ще е било.
Ако е умишлен палеж, вероятно няма да е само заради една кавга.

# 8 225
Има и втора версия, че убийците са го чакали вкъщи. Голям късмет за Симона Пейчева, че се скарали и се прибрали поотделно!

# 8 226
Той е и изтезаван и то жестоко. Запален е жив. Поне така писаха.

# 8 227
  • Deutschland
Има и втора версия, че убийците са го чакали вкъщи. Голям късмет за Симона Пейчева, че се скарали и се прибрали поотделно!

Рискът да се виждаш с богаташи.

# 8 228
  • София
Със сигурност са хора, които познава. А тази Симона си е видна златотърсачка открай време.

# 8 229
Установено е умишлен палеж.. Сега очакваме - самоубийството.

# 8 230
  • Пловдив
Тебе още не са те пуснали конспирациите от Петрохан, или друго имаш предвид? Wink
Скрит текст:
За самоубийството говоря, иначе умишлен палеж сочи и вероятно убийство.

# 8 231
На мен ми направи впечатление (и няма как да не ми направи) различното изявление от вчера - "работим по всички версии, включително убийство" - така е и редно на съвсем ранна фаза на производството и изявленията от първия ден на Петрохан ("водеща версия самоубийство, иначе работим и по други версии, обаче за изясняване на мотивите сме назначили психологическа и теологична експертизи" - това последното опровергава работата по други версии, нищо че се декларира формално). Та Барса може също от това да се е впечатлила, така разбирам поне поста й.
Бог да прости човека и дано разследването е качествено, та ако има виновен, да си понесе последиците.

# 8 232
На мен ми направи впечатление (и няма как да не ми направи) различното изявление от вчера - "работим по всички версии, включително убийство" - така е и редно на съвсем ранна фаза на производството и изявленията от първия ден на Петрохан (водеща версия "самоубийство", ама иначе работим и по други версии). Та Барса може също от това да се е впечатлила, така разбирам поне поста й.
Бог да прости човека и дано разследването е качествено, та ако има виновен, да си понесе последиците. 
Точно така, да.

# 8 233
Сега да не го изкарат и този покойник сектант …

# 8 234
Мой близко познат загина в пожар в дома си.
Първоначално оповестиха, че бил забравен включен котлон с храна, а човекът е заспал. По-късно в хода на разследването вече се установи, че се касае за умишлен пожар, но медийно оповестената информация си остана.
Та, такива бързи категорични изявления само вредят на установяване на фактите и веднъж изречена версия, после няма как или поне никак не е лесно да я промениш, т.е. в някои случаи - направо да опровергаеш себе си. И се кара по тази линия, особено ако няма близки, които да участват активно в производството. Впрочем, неведнъж съм писала, че правата на пострадалите в производството (досъдебното визирам) ги има, формално изглеждат в пълнота, но реално упражняването в така очертания обем няма как да е ефективно заради други норми, пък и заради някои практики.     

Общи условия

Активация на акаунт