Криминални досиета

• 465 493
  • 8 325
  •   81
Отговори
# 8 235
Аз изобщо не мога да разбера мотива за всичко, обаче...

Има вероятност да няма никакъв мотив, а просто психотичен епизод. От близо 16 години имам досег с източните практики - чела съм за случаи на meditation-induced psychosis, тоест психоза, отключена от дълбоки медитации. Това са хора с изолиран начин на живот, който също може да допринесе за такива епизоди. Мисля, че на Калушев нещо му е прищракало, съдейки по последната му публикация във Фейсбук и от съобщението до майка му.

# 8 236
Във факти го пише

# 8 237
Ако имаше записи и както се говори, че се опитват да го очернят, си мисля, че щяха вече да са разпространени.

# 8 238
За мен това със записите е блъф. Да не говорим, че някъде казват , че тримата са запалили, друг пък - Калушев...

# 8 239
Ако имаше записи и както се говори, че се опитват да го очернят, си мисля, че щяха вече да са разпространени.

Добре, че моделите за създаване на видео чрез изкуствен интелект не са все още толкова добри. В скоро време ще гледаме само “истински записи” - микс от Агата Кристи и мненията в бг-мама Simple Smile

# 8 240
А кучетата не бяха ли също застреляни?

За мен странното е "друго болно дете, не Леон", този път момиче, в твоя чест". Той счита Леон за болен? Друго дете - следващо, поредно?

Кое  е момичето? Възможно ли е заради него да се е случило всичко?

Според мен полицията знае какво се е случило, но ако даде гласност, има риск за детето и затова не са го обявили за издирване Калушев. Може просто да го следят вече и да чакат момент за обезоръжаване. Реално детето може да е заложник.

Калушев е много умен преди всичко.

# 8 241
  • Другата България
Записите са за тримата убити.
Уж.
Но, разбира се, вече може и дядо Коледа да е на тях.

# 8 242
# 8 243
  • в пералнята

Добре, че моделите за създаване на видео чрез изкуствен интелект не са все още толкова добри. В скоро време ще гледаме само “истински записи” - микс от Агата Кристи и мненията в бг-мама Simple Smile
Напротив, достатъчно добри са Wink

# 8 244
Обаче забележете това нещо - значи уж някаква скрита и потайна секта, а в същото време със контакти и финансиране от разни публични личности, известна и на службите и на такива като тях (от гилдиите ?
Нещо като тамплиерите или други ордени - няколко не много известни личности получават голяма поддръжка и съпорт от всякакъв вид, от сума влиятелни и богати хора и организации.

# 8 245
Проблемът на всички субстанции е, че след първоначалната еуфория която дават, следва силно депресивен епизод, в който може да се самоубиеш, поради изчерпания серотонин в мозъка. За мен си е напълно реално да са се самоубили и доста по-малко вероятно да са ги убили.

# 8 246
Относно версията, че може да са видели нещо, което не е трябвало: донякъде има логика хижата да е била запалена с цел унищожаване на записи или доказателства, ако изобщо е имало такива.

В същото време обаче тази група изглежда достатъчно технологично грамотна и подготвена. По-скоро бих очаквала хора с подобен профил да правят резервни копия и да споделят информация с доверени лица, особено ако усещат риск.

Чух и слух, че в този период е нямало ток в района. Това не е нещо необичайно за планински райони при по-лошо време. Имам познати, които живеят в планината и подобни прекъсвания се случват, но повечето от тях разчитат на резервно захранване (генератори, батерии и т.н.). Друг е въпросът дали и в този случай е имало такова, какво точно е захранвало и дали системите за видеонаблюдение и сигурност са работили. Това би могло да има значение за много от хипотезите, които се обсъждат.

Аз засега не съм склонна да вярвам на по-скоро жълтите сайтове, в които излиза информация, че сами са се запалили.

# 8 247

Напротив, достатъчно добри са Wink

Като човек, който работи в сферата, не бих се съгласила. Все още има доста ключови неща, които ги издават. Но, зависи кой ще ги гледа отсреща Wink

# 8 248
Ако приемем, че Калушев е имал такъв епизод, родителите на младежите не трябва ли да бъдат наистина притеснени, а не да прикриват информация и да му имат безусловно доверие? По вероятно е някое от момчетата да е превъртяло вследствие на някакви субстанции.

# 8 249
  • sofia
Двойнствен живот, до сега не чух някой да каже, че е посредствен в екстремните неща, всички казват, че е бил супер добър и подготвен, но и с огромно самочувствие сред равни, от друга страна, той с тия будистки неща се занимава минимум от 20 години, много е навътре. Висок интелект, широк мироглед и изкусен манипулатор. Бащата на Алекс в ръцете на такъв човек е като пионка. А записите на Ники , имаше и такива от филма в Мексико, той е негово подобие. Още на 15 г. ги бъбри такива духовни...Вече на 22 е железен.

Общи условия

Активация на акаунт