Криминални досиета

• 704 662
  • 9 381
  •   9
Отговори
# 8 265
  • Street of Dreams
Така е. Просто имах нужда да чуя, че не й е направил нищо.

# 8 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А мен ме сви сърцето когато прочетох "да съберете пари за да ме вземете." Anguished

Припомнете ми, моля.
От вчера ми се върти в главата един спомен за случай, момче убива дядо си и баба си. В Слатина или Подуене... Сякаш нещо искам да си припомня, а ми бяга.

# 8 267
  • София
На центъра, срещу стадиона имаше убийство на възрастни от внука наркоман.
 А в Гео Милев син уби баща си, жена му и малкото братче. Скоро излезе от затвора.
Беше прекалил с хазарт, искал пари, скарали се.

# 8 268
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря,сила. Сигурно е първото. Защо от вчера го мисля и аз не знам.
 Мир на душите им

# 8 269
За съжаление много станаха случаите на убити възрастни от собствените им деца или внуци наркомани.
Една популярна актриса в това число...

# 8 270
Сещам се, внучката наркоманка.
И май до последно тя отрича.

# 8 271
Сещам се, внучката наркоманка.
И май до последно тя отрича.
Случайно я видях на живо в TikTok преди няколко дни. Лансира нова версия, че е бил бившия ѝ приятел, който тя прикривала, но вече не. На делото щяло да се разбере. Не чувства вина. Цанов я бил използвал и не си спазил обещанията, каквото и да означава това. Качва клипове как си пее и танцува. Животът за нея си върви нормално...

# 8 272
  • Glasgow
Преди седмица намериха тялото на шотландка, захвърлено в куфар, в изоставена сграда в Атина. Бездомник я намерил. Не можеха да намерят следа, как изобщо е попаднала в този квартал, каква е причината за смъртта. Днес вече има арестуван мъж, самата му съпруга го е предала, афганистанец, най вероятно убил , за да я ограби, теглени са пари от картата ѝ, изпращал е съобщения на близки и роднини след смъртта ѝ от нейния телефон, пишейки че има нужда да остане сама със себе си.
Тук на български, преди да открият убиеца. Горкото момиче, как изобщо се е забъркала с тези хора 😢😢😢 Писаха, че е доброволка към благотворителна организация, която подпомага бежанци ...дали не е заминала по този повод и така да го е намерила...ужас на ужасите😢
https://offnews.bg/sviat/nameriha-martva-britanka-v-kufar-v-atina-871778.html

# 8 273
За мен това не са мигранти, а орди, които нямат място в цивилизована Европа. За съжаление либерализма ги докара тук и тепърва ще четем за много такива случаи. В UK знам, че вече е страшно. Постоянно чета за нападнати и изнасилени жени от пакистанци, а алчния бг работодател настоява да ги внасяме с купища. Видяхме ги милите страдащи мигранти какво направиха в Испания.

Последна редакция: нд, 02 авг 2026, 22:07 от Jess!

# 8 274
  • София
Пакита в ОК има от много преди ЕС. Те са си колония, както и индийци.
Ще се променят нещата и ще върнат лагерите, в които не малко източноевропейци са пребивавали.

# 8 275
  • Glasgow
Те са си британски пакистанци тукашните в Uk, 3-то, 4-то поколение, дошли са  през 60-те да "строят" Великобритания след войната, легално. Този е афганистанец.
Като прочетох за куфар не знам защо помислих, че ще се окаже българин, преди Евгения не бях чела за нещо такова. Горката жена, какъв ужасен край 😢😢😢

# 8 276
  • София
Еми то не е нещо необичайно в куфари да се пренасят трупове. Информация има за почти всяко населено място.

# 8 277
Е да де, пакита "успешно" интегрирани млади, стари мъжища нападащи бели европейки.
Афганистан, Сирия, Ирак, въобще красота.
Жена в куфар имаше и е Бг. Помня, че беше някакъв много трагичен случай, май и детенце имаше.

# 8 278
  • Glasgow
Ах, да 😢майка и дете, за някакви имотни схеми беше май, не беше българин убиецът, но живее в България

# 8 279
  • София
Жена в куфар в БГ е убита от българският си съпруг.
Има такива случаи и в САЩ и в Китай и в Австралия. За съжаление не е екзотика.

Общи условия

Активация на акаунт