Криминални досиета

• 719 305
  • 9 582
  •   3
Отговори
# 9 570
Де да бяха само те… масово се ползват тъпотиите му. Имитират поведението към жените изобщо … дъно

# 9 571
Явно и тубата са ниво тик ток.

Абе хора, хрумна ми нещо.
Я дайте да му намерим на тоз нарком профила в тубата, да видим някое видео, където призовава за насилие и групово да го докладваме.

# 9 572
Той е Тиктокър, не знам да има клипове в Ютуб.

# 9 573
# 9 574
Открили са къде е Стоян Колев. Показал е стаята в хостел, където е отседнал, и чрез търсене по снимка в Google е открит близо до Букурещ.

# 9 575
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тъпак 😭😂😂

# 9 576
  • Пловдив
Този клоун е идол на много младежи, напарви родната полиция на анимационни герои, каквото те са си дори. Ако не беше толкова опасно посланието, което дава, би било много смешно.
Децата гледат и му се възхищават…
Учат се че закони у нас няма, че можеш да правиш каквото си искаш и задължително простотията да се стриймва на живо…
Аре па ся, не, не гледат. Питам тука младежта, и единия възмУтен споделя с приятелите си - Майка ми ме пита дали гледам Стоян Колев, не, не гледам. И аззззз, още по-възмУтена му викам "Ама знаеш кой е!", и той "Абе майка ми, даваха го по новините, а баща ми ги гледа." Та тъй за стоян колев.

# 9 577
Мен един доктор ме втрещи, като каза, че си го гледал редовно😆

# 9 578
Открили са къде е Стоян Колев. Показал е стаята в хостел, където е отседнал, и чрез търсене по снимка в Google е открит близо до Букурещ.

Мозъчен донор.

Аз от новините разбрах за съществуването на въпросния.
Децата вкъщи въобще не гледат подобни тъпотии. Да не говорим, че ТТ им писна ли, и аз не знам, но като цяло им е на заден план. На телефоните си гледат разни "шоота", сериали- такива неща.

# 9 579
Починала е жената, която беше залята със запалителна течност от съпруга си.

https://nova.bg/news/view/2026/08/26/549073/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D … 0%B2%D0%B5%D1%86/

Дано го затворят до живот и този, ама едва ли.

# 9 580
Четох сега за някакви полицаи на висока длъжност, 7 години ще лежат за продажба на цигари за 2 млн лева.
Смешно законодателство, на тоя изрод сигурно и толкова няма да дадат.

# 9 581
Абе на този тик токъра да не са му сложили фитнес гривна Joy

# 9 582
Стоян Колев бил арестуван в Румъния по информация от уж достоверен източник.Утре ще се разбере истинана ли е.

Общи условия

Активация на акаунт