Криминални досиета

• 733 711
  • 9 874
  •   7
Отговори
# 9 870
Тъкмо щях да пиша това- той й е бил повече от познат, или кандидат за повече...
Няма начин ,да остави дете на някой си...

# 9 871
В нейния случай за мен тя си беше нормална майка, взела грешно решение. Слава Богу, детето й оцеля и даже се възстанови. Бяха писали, че още няколко часа без лекарска намеса са щели да бъдат фатални. Не помня съседката дали вика Бърза помощ или полиция, но е било навреме.

# 9 872
„Всяка вечер се биеха и крещяха, удряха, блъскаха се по стените, няколко пъти съм подавал сигнали в полицията в рамките на няколко месеца", това разказва съсед на семейството, в чието жилище във Варна на 30 август беше открито мъртво едногодишно дете.

https://www.lentata.com/vsyaka-vecher-se-bieha-i-kreschyaha-ssed … w#google_vignette

Самоубил се е полицаят, който се плезеше на протестите.

# 9 873
Относно случая на Невена - преди няколко години по медиите бяха написали, че детето се е възстановило, но майката го е оставила на друг познат и пак е заминала да работи в чужбина. Един път се е случило, как и втори път го е оставила?! Не знам каква е ситуацията към момента.

След като е решила да роди и да отглежда детето си като самотна майка, защото бащата не го е искал още когато е била бременна - си поема отговворностите. Имала е жилище, наследено от роднините й, можеха да оцелеят и без да работи като музикант в чужбина. Колко самотни майки оцеляват и си гледат децата дори без собствени жилища... Децата на тригодишна възраст имат нужда преди всичко от любов и топлина, могат да оцелеят и с най-необходимото, дори с дрешки втора употреба.

Как ли ще се чувства един ден синът й, когато разбере и осмисли случилото се? А може да има проблеми в бъдеще заради тази преживяна травма - здравни, психични, поведенчески... Някои хора нямат капацитет да бъдат родители, дори да им се иска. На мястото на това момче, след пълнолетие щях да прекъсна контакт с майката, ако ме е довела до тежко увреждане заради безхаберието си.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 01:40 от Radilena

# 9 874
А други живеят с идеята, че на тях няма да се случи и смеят да съдят хората, без да са в тяхната ситуация.

Откакто разпознах майката на момичето със синята коса от пловдивския случай съм доста по-смирена - бяхме на по 20+, колежки. Изключително отговорна, съвестна, скромна и възпитана, готова да помогне на всички беше. В допълнение - с добро образование. Какво се е случило, та се е стигнало до убийството в Пловдив, не мога да кажа, но дали изборите ни са били добти или не, често става ясно доста, след като сме ги направили.

Общи условия

Активация на акаунт