Криминални досиета

• 510 614
  • 10 454
  •   236
Отговори
# 9 825
Всичко е ясно. Секта. Случай без аналог. Очаквайте..

# 9 826
Според приятеля от дървената мафия. Но не го каза директно. Каза мафия и взе да изброява с какво се занимава по принцип мафията ,,... и дърва".
Дечо не е споделял имена.
От кого конкретно са били заплахите?
От хора около ламата, или от врагове, разбра ли се? Flushed

# 9 827
  • my own world....
А това, че още от декември се свалят сайтовете им и писаното в профила на ламата за new year resolution? Пак ли дървената мафия или която и да е мафия го прави...доста дълъг сценарий за мафия...

# 9 828
  • София

Гледам, целенасочено се пишат имената на Ботьо, Диньо, Сарафов с малки букви... за изразяване на обективно собствено мнение по случая ли се прави това?

Аз лично да. Че ако напиша прилагателните, които ми напират, ще ми изтрият поста. Това е единствения ми начин да си изразя мнението тук.

# 9 829
А къде са доказателствата за теориите на конспирацията? Калушев преди години имал бизнес в Мексико и сега дошъл картелът да го застреля, както и още няколко души.

Където и доказателствата, че тоя е превъртял и е убил трима с един удар, като храбрия шивач! 😀

# 9 830
Един от журналистите зададе въпрос възможно ли е някой да е закарам кемпера там с убитите...Отговора беше уклончив.

# 9 831
И на мен не ми харесва, че политици са спонсорирали този кошмар. Ама гледам да съм умерена.

# 9 832
  • София
Аз наистина не мога да си представя как  един изкукал човек и убива трима здрави прави мъже с по един професионален изстрел в главата. Не мога да си го навържа.
За мен убийците са си намерили тримата свидетели и са ги довършили.
То е по-невероятно как един човек търси деца, за да блудства с тях, докато твърди, че ги спасява от големия лош свят, но ето, че и това е станало.

Бояна, изненадваш ме. Как разбрахме, че е блудствал, освен от няколко анонимки в жълти медии??? Точно ти да приемеш това за сигурно доказателство?

# 9 833
  • my own world....
Един от журналистите зададе въпрос възможно ли е някой да е закарам кемпера там с убитите...Отговора беше уклончив.
Води се разследване, дали трябва да се отговаря на всички въпроси? Не.

# 9 834
А това, че още от декември се свалят сайтовете им и писаното в профила на ламата за new year resolution? Пак ли дървената мафия или която и да е мафия го прави...доста дълъг сценарий за мафия...

Да, мексиканският картел от една година сваля сайтове, трие профили и закрива сметки, също чете и Ботев.

# 9 835
Приятелят на Дечо, който го познава като дясната си ръка, не е ходил в хижата. А колкото и да са били свестни всичките ѝ обитатели, никой не е бил против чужди деца са живеят там. Иначе хората, които даваха интервюта за Калушев, изглеждаха свестни и като да говореха откровено. Ама не чух и те да са ходели в хижата.
Да, заради това нв ми е жал за жертвите, толерирали са това.
Иначе Владо нещо си много готин ми звучеше и на мен...Но то и Калушев не звучи тъп...

# 9 836
Аз честно казано до последно не исках да вярвам, че е имало блудство. Просто не мога да приема, че родител доброволно ще си даде детето на такъв човек. А някои даже и ще плащат.

# 9 837
Защо Калушев ако иска да ги нарани ще ги води до връх Околчица в труднодостъпна местност
и там ще ги убива специално изчаквайки да мине една седмица? Да бе да, повявах.
Бягали са и са се крили защото са станали са свидетели на нещо, което са видели и/или са знаели и са ги премахнали и тях.
За дообмисляне обаче остава:
Защо ще бягат на уединено място (а преди това - почти стигайки до София, където казаха че е засичан кемпера.) Свидетелите на престъпление отиват директно на сигурно място/ полиция, голям град/ и разказват всичко.

Ако в колата тримата са били под заплаха (някой държи оръжие и ги принуждава да пътуват, задавайки маршрута), отново нелогично са минали през магистрали и обществено видими места.

Ако приемем, че в колата не е имало други лица, освен тримата, нормално е да си имат доверие да отидат където Калушев реши. Ако е решил да приключва с тях, уединеното място е отличен вариант. По-ми се връзва да са стигнали до там 1) защото той е решил и 2) били са само те тримата

# 9 838
  • Другата България
Какъв да е?
Да си признаят, че докато ги търсят в Бургас, ги самоубиват във Враца?

# 9 839
  • софия
На кои въпроси се отговори?
Сандов е в Нова.

Общи условия

Активация на акаунт