На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 222
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
rEvfti първото заведение не е ли до Ераста.

# 151
Да да точно то е.Малко по предните постове вие говорихте за заведение до Ераста и реших да кача снимка да го похваля предполагам е същото те са 2-ве едно до друго

# 152
Да, точно това е. И другия плюс на заведението е/който е с деца/че има детски кът с батут вътре. Има и паркинг. Само трябва да кажете че ще сте гост на ресторанта.

# 153
Да да много приятно местенце.А ние бяхме с маршрутката от центъра до Ераста 3 лири и когато ставахме от ресторанта в 23:30 ни казаха няма проблем има маршрутки.Много ни хареса и разходката по главната в 24 ч.Имам още снимки,но нямама време да ги изрязвам(много големи и не ги приема) Simple Smile

# 154
Влизам с малко странично питане - за Люлебургас. Може ли някой, който е ходил да ми помогне да се ориентирам къде точно е центъра и къде е подходящо да се паркира. Също така дали има някакъв пазар в събота
Благодаря предварително!

# 155
  • Стара Загора
Здравейте! На безмитната може ли да се обменят лири?

# 156
  • Димитровград
Може, но курса е много неизгоден.

# 157
  • Варна
Влизам с малко странично питане - за Люлебургас. Може ли някой, който е ходил да ми помогне да се ориентирам къде точно е центъра и къде е подходящо да се паркира. Също така дали има някакъв пазар в събота
Благодаря предварително!
На центъра, точно под площада е подземен паркинг (платен, но беше много евтин).
Пазара (Pazar Yeri) е точно зад Мигроса.
Карта
Скрит текст:

# 158
Благодаря предварително!
На центъра, точно под площада е подземен паркинг (платен, но беше много евтин).
Пазара (Pazar Yeri) е точно зад Мигроса.
Карта
Скрит текст:

Много благодаря!

# 159
Здравейте, от доста време следя темата и черпя идеи от вас, за което благодаря. От доста години пазарувам в Одрин и си имам стоки които са ми се доказали и не ги заменям. Така например прах за пране Персил. Но при последното ми пътуване на 17/06 усетих рязкото му изчезване от щандовете на Мигрос. Имаше само течен. И тъй като бяхме оставили това пазаруване за накрая преди отпътуване имах възможност да обиколя на бързо само трите мигроса по Талат паша и сметнахме, че е късно за борсите. Въпроса ми е, дали някой е забелязал това или е било момент и е само за Мигрос?
И ние преди време като купувахме прах за пране от Мигрос (Кипа) гледахме по рафтовете,  но се оказа, че големи количества от праха са позиционирани в дясно до касите. Бяха на палети и имаше много. 

# 160
  • Варна
Предстои ми ходене до Одрин и Лозенград. Разглеждах брошурите на Бим и видях, че има бяла техника, дрехи и други " обемни" стоки, също и в А 101. В тази връзка ме интересува, как да разбера в кой магазин се продават. При Мигрос са цифрите пред името, а  за другите магазини как е? Досега съм влизала в едим малък Бим (тип Май маркет) зад Мол Ераста, в които има хранителни стоки, перилни, малко козметика...

# 161
  • ВАРНА
Имат ли някаква моментна лотария в Турция с изтъркване?

# 162
  • там където има винаги вятър
Нашето пътуване миналата седмица се отложи за тази  Praynig

Въпрос към тези които пътуват с деца - трябва да се носи освен задграничния паспорт и  оригинал + копие на удостоверението за раждане??? Така чета на първа страница  newsm78

# 163
  • у нас
Нашето пътуване миналата седмица се отложи за тази  Praynig

Въпрос към тези които пътуват с деца - трябва да се носи освен задграничния паспорт и  оригинал + копие на удостоверението за раждане??? Така чета на първа страница  newsm78

Не четеш правилно! Stuck Out Tongue Winking Eye Актът на раждане +копието му, се носят само, ако се пътува с единия родител. Носи се също и декларация за съгласието на другия родител. Ако и двамата родители пътуват с детето, се носи само ЗП.

# 164
  • там където има винаги вятър
Нашето пътуване миналата седмица се отложи за тази  Praynig

Въпрос към тези които пътуват с деца - трябва да се носи освен задграничния паспорт и  оригинал + копие на удостоверението за раждане??? Така чета на първа страница  newsm78

Не четеш правилно! Stuck Out Tongue Winking Eye Актът на раждане +копието му, се носят само, ако се пътува с единия родител. Носи се също и декларация за съгласието на другия родител. Ако и двамата родители пътуват с детето, се носи само ЗП.

Може и така да е, но в моя случай няма двама родители, т.е не ми трябва съгласие  Peace
Тогава  newsm78 само паспорта?

Общи условия

Активация на акаунт