На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Имам нужда от помощ,трябва ми  Пантогар.Да знаете има ли го в Турция и как се казва?!

дават го да е това
https://www.ilacabak.com/kombevit-c-30-draje-1932

# 136
  • Варна
Колко некоректно! Че са и скъпи...
Дано някой, който ги приема, ги вземе.

Скрит текст:
Преди време се оплаквах от наглостта на хората да поръчват това и онова, вместо да си вдигнат ... и да отидат да си го купят. Разбира се, не става дума за нещо дребно, а за повечко неща и държане на сметка "Що не казахте, че ще ходите" и пр.
В момента аз съм в ситуация да не мога да пътувам и ми се налага да поръчвам, но дори нещо да не е съвсем такова, каквото съм го поръчала или да не ме устройва цената не бих правила подобни грозни изцепки.

Когато ви поръчват нещо скъпо, приемайте да направите услуга само, ако предварително ви дадат парите.

Във фейсбук ми попадна тази карта.
Надявам се да не нарушавам някакви правила или нечии права, като я качвам тук. Ако сметнете, че е полезна, може да се сложи в първи пост на следващата тема.

# 137
  • ВАРНА
Може ли да споделите бръснарница за бради в Одрин.
Как е на турски бръснорница - поне да споделите...мерак ми е -
че знам големи специалисти са на брадите турските бръснари.

# 138
Може ли да споделите бръснарница за бради в Одрин.
Как е на турски бръснорница - поне да споделите...мерак ми е -
че знам големи специалисти са на брадите турските бръснари.
Ма те мъжете по суетни от жените бре! Шегувам се. Печикамъков, ако се натъкнеш на нещо интересно дай инфо, че и ММ суетен..... Grinning

# 139
  • Пловдив
предимно пише

erkek kuaför

и кардинално те оправят

KRASI1982, пиши и във форумите за лечение на диабет
https://www.bg-mamma.com/?topic=360557
https://www.bg-mamma.com/?topic=582259.45

Последна редакция: ср, 19 юни 2019, 16:49 от makak

# 140
  • Бургас
Здравейте, имало много хубав турски шампоан за предпазване от въшки. Но тези, които ми казаха за него, не се сещат за името. Някой купувал ли е такива препарати и ако може да препоръча?

# 141
Здравейте момичета!
Имам нужда от помощ,трябва ми  Пантогар.Да знаете има ли го в Турция и как се казва?!

дават го да е това
https://www.ilacabak.com/kombevit-c-30-draje-1932
Благодаря!:hibiscus:

# 142
Колко некоректно! Че са и скъпи...
Дано някой, който ги приема, ги вземе.

Скрит текст:
Преди време се оплаквах от наглостта на хората да поръчват това и онова, вместо да си вдигнат ... и да отидат да си го купят. Разбира се, не става дума за нещо дребно, а за повечко неща и държане на сметка "Що не казахте, че ще ходите" и пр.
В момента аз съм в ситуация да не мога да пътувам и ми се налага да поръчвам, но дори нещо да не е съвсем такова, каквото съм го поръчала или да не ме устройва цената не бих правила подобни грозни изцепки.

Когато ви поръчват нещо скъпо, приемайте да направите услуга само, ако предварително ви дадат парите.

Във фейсбук ми попадна тази карта.
Надявам се да не нарушавам някакви правила или нечии права, като я качвам тук. Ако сметнете, че е полезна, може да се сложи в първи пост на следващата тема.
Беличке, хубаво е да я има картата и тук! Само,че като го знам онзи админ. на онази Фейсбук група, може да направи проблеми.
Защото казва, че картата е създадена от него и той е авторът й. Така, че ако решите да я публикувате се позовете от къде е и на кого е.

# 143
  • Варна
Честно казано, нямам идея кой е админът. Нито пък съм видяла, че картата била негова. Излезе ми като публикация на някаква дама. Не съм прочела който и да е да твърди авторство.

Неслучайно споменах, че се надявам да не бъркам, пускайки я тук.

Аз дори не я разгледах обстойно, защото на мен не ми е нужна.
Ако има проблем, ще я махна.

# 144
Честно казано, нямам идея кой е админът. Нито пък съм видяла, че картата била негова. Излезе ми като публикация на някаква дама. Не съм прочела който и да е да твърди авторство.

Неслучайно споменах, че се надявам да не бъркам, пускайки я тук.

Аз дори не я разгледах обстойно, защото на мен не ми е нужна.
Ако има проблем, ще я махна.
На мен също не ми е нужна.
За мен е по-важно, че тук си споделяме и помагаме. Благодаря на редовните членове тук за споделеното! Винаги сте ми полезни момичета и момчета!

# 145
  • Пловдив
Аз също мисля, че картата ИМ е глупава и ненужна - може би затова през ден се питат - къде е петъчния пазар
С гугъл мапс за секунди може да си намериш каквото ти трябва

# 146
  • Варна
Постнах я с идеята да върши работа точно за такива питания.  Щото и тук, особено до преди известно време, честичко имаше подобни питания. Стори ми се, че би могла да е полезна за някои, основно за по-неопитните. Първосигнално я прехвърлих тук.

Скрит текст:
Като цяло днес мислите ми изобщо не са тук. Чакахме новини за малкия Джони. За радост до тук всичко е по план. Обаче имаше и една много тъжна вест за друго дете...
Машинално ровех напред-назад и попаднах на глупавата карта.

Утре стиснете едни палци за малкия герой. Ще го оперират в любимия ми, и не само на мен, град. Дано му е на късмет!
И да няма повече болни дечица! Няма по-голяма несправедливост!

Ох, извинете ме за отклонението!

Все едно не съм я пускала...

# 147
Искам да ви благодаря за помоща Blush Вчера се завърнахме от Одрин.Много топло но издържахме.Всичко набелязано от списъците е изпълнено.Това заведение посетихме ние след 22 ч.              

А това са покупките за които се допитох

Тук посетихме и Лалезар ресторант до реката

Много сме доволни и от двата ресторанта,Лалезар имат много красива градина

# 148
Здравейте, от доста време следя темата и черпя идеи от вас, за което благодаря. От доста години пазарувам в Одрин и си имам стоки които са ми се доказали и не ги заменям. Така например прах за пране Персил. Но при последното ми пътуване на 17/06 усетих рязкото му изчезване от щандовете на Мигрос. Имаше само течен. И тъй като бяхме оставили това пазаруване за накрая преди отпътуване имах възможност да обиколя на бързо само трите мигроса по Талат паша и сметнахме, че е късно за борсите. Въпроса ми е, дали някой е забелязал това или е било момент и е само за Мигрос?

# 149
  • у нас
Pati40, по-скоро е моментно състояние. Имало е вероятно групи/хора, които са го изкупили. Често се получаваш така, не само за праха, и в Кипата.

Общи условия

Активация на акаунт