На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 26

• 91 155
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Кое лекарство отговаря на Назик в Турция????
Здравейте!
Влезте на сайта за лекарствата и напишете на латиница активната съставка на лекарството.
Ще излезнат всички видове лекарства.
https://www.ilacabak.com/berkolin-doz-ayarli-burun-spreyi-9431
Дръпнете страницата до долу за да видите списъкът с лекарствата.

# 76
  • Варна
pospalancho, сподели, моля! Уж нямаме проблем, но все пак е добре да се внимава и да се ползват проверени неща.
От началото ги къпем с турски шампоан и не сме сменяли, но нямам против да пробвам и нещо друго.

# 77
  • Пловдив
Кое лекарство отговаря на Назик в Турция????
Здравейте!
Влезте на сайта за лекарствата и напишете на латиница активната съставка на лекарството.
Ще излезнат всички видове лекарства.
https://www.ilacabak.com/berkolin-doz-ayarli-burun-spreyi-9431
Дръпнете страницата до долу за да видите списъкът с лекарствата.

Не е това - това, което сте написали е ксилометазолинов хидрохлорид
Тук се търси ксилометазолин+декспантенол R01AB06 и такова няма в Тр.

# 78
А някой знае ли качествена турска марка кремове за лице и къде да ги търся?

Писала съм и преди, доволна съм от Diadermine и Pure Beauty, не са турско производство, но са добри и при нас ги няма

# 79
Аз пък си взех тази серия, която също я няма в Бг,
Скрит текст:
нова е и имаха рекламна кампания. Това нещо е по-добро от кремчетата за лице от същата серия.

# 80
  • в зоната на здрача
Здравейте, заврях се и аз тук, ровейки за U.S.Polo-то.
Мисля, че си струва дори и само заради него да скочи човек до Одрин.
В Грабо видях, че има шопинг екскурзии, та да питам,
дали някой ги е ползвал и дали стига времето.?

# 81
Миналата събота в Polo имаше намаление купуваш две неща и второто е с 50% отстъпка или накрая в бележката имаше около 25% на всяко.

# 82
Аз във сайта за лекарства се опитах да го намеря но не ми излезна нищо.
Да знаете читав часовникар към които мога да се обърна в Одрин?????

# 83
Много,много благодаря.А някой да е посещавал ресторантите край реката.Какви са цените и препоръчвате ли ги Simple Smile

# 84
  • Вила Великула
Аз пазаруваха от Поло в Истанбул преди 10 дни. Имаше 50 % на втория продукт, но цените са доста по-често от тези в БГ, така че наистина излиза ок. Обувки от там купих за 80 лв. Тук са 120.

# 85
Благодаря, момичета за информацията. В такъв случай ще си купя от тук BIODERMA. Grinning

# 86
А забелязали ли сте, примерно тук като има 50 % намаление , дали така е и в Турция, или пък нямат общо, нали са международна верига, за Поло-то става въпрос де, защото искам да знам как да се информирам, че мисля да тръгна до Одрин най-вече за този магазин. Дали в турския им сайт се обявяват промоциите? Щото аз като не разбирам нищо освен думата индирим LaughingLaughingLaughing, няма как да си го преведа, ако има промоция докога важи и т.н.

# 87
  • до едно тепе
pospalancho, сподели, моля! Уж нямаме проблем, но все пак е добре да се внимава и да се ползват проверени неща.
От началото ги къпем с турски шампоан и не сме сменяли, но нямам против да пробвам и нещо друго.
https://www.eyupsabrituncer.com/dogal-zeytinyagli-bebek-sampuani-600-ml-pe-sise с това ги къпем в момента. От Гратис го взех и първия път беше в пакет с душ гел със зехтин- двете заедно за 25 лири. Втория път го взех пак от Гратис, но в Ераста и беше само бебешкия шампоан на 23 лири и нещо. От бебета бяха с Мустела. Преди няколко месеца минахме на Микса и от около месец някъде са с това. Ползваме го за тяло само. Косите мием с друг. Баткото ми се е обривал от слънцезащитни на Биодерма, Себамед, и Ла рош позе; от гел за къпане на Уриаж( изписан от дерматолог) му излизаха ужасни червени сухи петна по краката, а от мляко за тяло на Мустела и лосион за тяло на А- дерма се обрина страшно. Т.е проявява алергии към някои вещества в козметиката и то от доста скъпа такава. Към това поне засега не е проявил някаква чувствителност.

# 88
  • на Мелмак
В Поло - то винаги има нещо намалено. Но към края на лятото са им хубавите намаления. 50-70%. Сайта им отговаря!

# 89
  • Вила Великула
На Поло нещата по принцип са по-евтини в Турция, защото ги шият там.

Общи условия

Активация на акаунт