НОЕМВРИйки 2019 - тема 4

• 23 114
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Аз ще раждам в Надежда по десетки препоръки. Ако се колебаете за мен има 3 най- най- 1.Шейново, 2.Надежда 3. Майчин дом

Поздрави и целувки на всички мами,
Мила

# 706
Колко излиза раждането в Надежда? Ако не се следя там, имам ли право на избор на екип?

# 707
2300лв. е, но в Надежда няма избор на екип. Който е на смяна, той. Освен, ако не се разбереш за конкретна дата с конкретен лекар, когато е на смяна, за секцио. Раждането там не е обвързано със следене на бременността в болницата.

# 708
Като в   2300  влиза престоя с всичко ли? За колко дни ?

# 709
Не знам какво разбираш под всичко, но май бяха 3 дни за нормално и 5 за секцио.

# 710
Аз се надявам на нормално раждане, защото много ме страх от операции и не искам да ме режат ненужно. Но има доста време дотогава, сега май е още рано да се какво ще е раждането...

А като няма избор на екип, няма ли вероятност да ти се падне някой стажант или някой с малък опит?

Зузи нещо зачезна Thinking

# 711
Здравейте, и аз се записвам с термин 15.11.2019,очакваме момиченце

# 712
Милена, добре дошли с девойката в темата Heart

За стажантите -не ми се вярва да го оставят само него да води раждане.То при естествено акушерката е важна,при секцио предпологам и да има обучаващ се ,ще го наблюдават или той ще наблюдава.На моето раждане имаше стажант,дойде за ревизията на матката и зашиването на епизиотомията, но всъщност ми държеше ръката и ме успокяваше, че бях в някакъв шок.За Щерев доколкото знам има практика стажанти да заменят лекари ,но на прегледи.

Мен пък най ме е страх от раждане започнало естествено и после преминало в секцио.Имам такива случаи около мен ,в частни болници и то,и ми звучи ужасно да минеш и през двете на един път Confounded

# 713
И аз четох такива неща за стажантите в Щерев. Scream Записваш час при Чавеева и те гледа специализант. За мен е неприемливо, особено без нейното присъствие, явно каквато е практиката. Dizzy Face

И аз се глася за нормално в Надежда, и аз така разбрах за акушерките, за специализанти не знам да израждат. Има  дежурен лекар и акушерка. Дали ще стигна до него е друг въпрос, че имам диоптър и две миоми... Има време до тогава. Гледам да не мисля за това още от сега.

# 714
Моето раждане беше такова, започнах с предизвикване, нормално раждане, 10ч чакане за разкритие, напъни 2ч и отгоре и накрая спешно секцио, не искам да се връщам назад да си спомням.
Също така близка на свекърва ми беше в частна болница в Пловдив и края беше ужасяващ за семейството. Така че и частната болница не дава 100% гаранции, че всичко ще е наред.
А особено като ви слушам какви цени обсъждане за раждане.... Добре де, ами ако някой ги няма тези пари?

# 715
Ивче, в Майчин дом раждането с избор на екип е 900 лв., а може да ти излезе и без пари, ако си без избор.

Аз все още се чудя дали да давам толкова пари отгоре за частна болница. Съответно трябва да избера кое ми е по-важно: добри условия и отношение, но срещу немалка "сумичка" или по-приемлива сума, но по-мизерни условия и вероятно кофти отношение от персонала...

# 716
Аз съм се насочила към Пловдив в Селена понеже там изражда АГ при който се следя. И хубави и лоши неща се чуват за всяка болница. Иначе там естествето е 1600 а секциото 1800 по спомен не съм много сигурна с точност, включва и избор на екип.
Най - важното е да се родят живи и здрави бебоци другото ще мине и ще замине с времето.

# 717
Аз съм се насочила към Пловдив в Селена понеже там изражда АГ при който се следя. И хубави и лоши неща се чуват за всяка болница. Иначе там естествето е 1600 а секциото 1800 по спомен не съм много сигурна с точност, включва и избор на екип.
Най - важното е да се родят живи и здрави бебоци другото ще мине и ще замине с времето.

И аз натам съм се насочила. Дано вс да е наред.

# 718
  • Наблизо
Момичета,колко стружа 4Дто в България горе-долу?Смятам да отида,като си дойда в България.

# 719
В Майчин Дом София , 8мият етаж е напълно ремонтиран . Аз си платих за “ ВИП” стая 43 лв. на вечер мисля че беше , 2016та година.  Стаята се състой от 2 легла на които облегалката им се вдига и сваля , хладилник , телевизор и отделен санитарен възел , банята беше ремонтирана и чиста,  със слушалка благодарение на която успях да се изкъпя след секциото покривайки си операцията. Сменяха ми чершафите , проветрявахме стаята . На етажа има дежурни лекари , сестри , ако ти трябва нещо веднага идват. Честно казано не видях нещо да ми липсва по време на престоя си там , не съм влизала в стаите на Частните Болници и не знам какво повече имат .
Всеки си представя престоя в болницата по различен начин , но честно казано се случва само едно - след раждането ( било секцио или естествено ) лежиш за да се възстановиш ( при секциото около едно денонощие ) , след това искаш да станеш и да се измиеш и да се преоблечеш . Правиш си тоалета, хапваш и пак лягаш , чакаш да дойде бебчо и започваш да се мъчиш да кърмиш . Ако имаш помпа си се цедиш за да стимулираш лактация . И така 3-4 дни и си тръгваш Simple Smile
Живи и здрави мисля да направя същото упражнение с второто бебче .

Общи условия

Активация на акаунт