На море в Гърция 2019 - III

• 41 509
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • гр. Варна
Сигурно вече е питано, но не мога да намеря инфо за пътуване с фирмен автомобил. Дали е необходимо пълномощно при положение, че съпруга ми е управителя и съответно шофьор на автомобила.
Не, нищо не ви трябва, тръгвайте спокойно.
Ако колата е на лизинг ви трябва пълномощно

Не е лизингова. Търся някъде да прочета нормативен документ, но не намирам нищо.

# 196
  • София
Логиката казва, че трябва да има документ, който да показва, че шофьорът и управителят/собственикът на фирмата са едно и също лице.

# 197
  • гр. Варна
Логиката казва, че трябва да има документ, който да показва, че шофьорът и управителят/собственикът на фирмата са едно и също лице.

И аз така си мисля, но може би не правят проблем на границите, знам ли?

# 198
  • София

И аз така си мисля, но може би не правят проблем на границите, знам ли?
На Кулата никога не са ни проверявали колата, на Илинден рядко пропускат.
Няма как да знаете на кого ще попаднете, затова се подгответе с нужните документи.

# 199
  • София
Много пъти сме излизали до Гърция със служебна кола, а също така и с лична лизингова.Никой никъде не ни е искал нито пълномощно, нито дори талони. Излизали сме през Кулата и Маказа.

# 200
  • софия
За всичко има първи/единствен път, няма гаранция на кого ще попаднеш. Аз съм доста изрядна и не бих рискувала да нямам документи, които се изискват, независимо дали някой би ги проверил или не.

Последна редакция: пт, 21 юни 2019, 17:43 от zvаnchе

# 201
Глупаво е да се мисли,че няма да ви проверят точно вас Ами ако го направят,хайде обратно

В момента съм на остров Калимос Страшна жега,много над 30 градуса

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 02:29 от AnMary

# 202
  • София
Кой е този о-в Калимос? Виждам, че вече в 2 различни теми го пишеш по този начин или все е печатна грешка? Simple Smile

# 203
Кой е този о-в Калимос? Виждам, че вече в 2 различни теми го пишеш по този начин или все е печатна грешка? Simple Smile
Дали е много важна едната буква Онзи същия дето му казват и Каламос Колко пъти казах че не съм българка

# 204
Каламос и Калимнос са два различни острова в две различни морета, на двата срещуположни края на Гърция. И двете се различават от "Калимос" с една буква Grinning

# 205
Всъщност вече сме на Кастос ако правилно съм написала С малка яхта сме и се движим

# 206
Къде има настаняване на Амолофи? Освен къмпинга най-накрая до детския лагер, има само лозя и земеделски имоти. Да не са построили хотели в зеленчуците?
Не съм казала, че са построили хотел, а че са ми попадали оферти за настаняване, например тази:
https://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-057.htm

# 207
  • София
Значи имало тук-там вили в лозята.

# 208
Здравейте,с какво се  предпазвате от тигровите комари,че чета разни статии,а след няколко дни трябва да пътуваме?

# 209
  • София
Всъщност вече сме на Кастос ако правилно съм написала С малка яхта сме и се движим
Не беше ли писала,че на Пелопонес ще вървите?Или съм в грешка...виждам,че се въртите по Йонийско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт