Тренировки в домашни условия - 100

• 25 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 195

Добро първоюлско утро!

Почвам нещо за горна част. После малко корем и изчезвам на работа. Това е положението!
Приятна и слънчева седмица!

# 196
  • Пловдив
Добро утро!
Джери, не си спала, че да тренираш преди работа! Браво! Успех с начинанието! Гледам, че не е свързана с новия ти кетап, стискам палци нещата да ти потръгнат!

Аз днес се събудих със зверска МТ навсякъде, ама всичкооо …. Дали от вчерашната тренировка, дали в комбинацията с 40 000 крачки преходче, което направихме, нооо факта си е факт. Все пак реших тази седмица да разнообразя и да направя първата седмица от Тапаут екстрийм на този Майк с руската фамилия. Свалила съм програмата преди 6 години, но досега не съм правила нито едничка тренировка. Всеки път, като я разглеждах, ми се виждаше странна, леко смешен ми е треньора - има едни такива никак грациозни движения, резки и дървени. Ама какво, сега съм на вълна маалко разнообрази, а тренировките не са къси, би трябвало и да са натоварващи. Та, направих Крос кор комбат, 45 минути. Ууууу, това момче що псувни изяде, скъса ме от планкове. Ама таман си мислиш, че свършило, направиш нещо по-забавно /явно за почивка от корема, удари от прав с ластик/, и айде пак долу въртиш наляво, надясно, напред-назад, абее ужас. Хубавото е, че е един от малкото "треньори", които обръщат внимание на мускулатурата на долната част на гърба. Може би само Шон обръща също толкова голямо внимание, но този ме скъса. Ужас, почти цяла тренировка планкове. Така или иначе, хареса ми много, та тази седмица ще вървя по неговия календар. Иначе, да се похваля, от 27 май почнах отново тренировки /след два месеца почивка, преди това три месеца тренирах, преди това 3 месеца не, и така оф и он една година и повече/, от 1 юни съм с дългите и по-сериозни тренировки, никаква промяна в храната, въобще твърдо съм решила там да не се занимавам, и хоп, 2 килограма надолу. Много се кефя, сега, по този начин слаба няма да стана, но пък и така ми е добре. По този повод ,Ню, трябва да приемем, че остаряваме, а с това идват и промени в тялото, в кожата, в мислите. Не бива де се борим срещу природата настървено, защото не случайно вероятно се случват тези промени. 1-2 килограма на корема, ако си се храниш чисто  и добре, не мисля,че трябва да ги мислиш и бориш с глад и крайни мерки. Заради едната суета, защото друго не е, да правиш тези фастове и какво ли не. Може би , като се подредяд хормоните по новия ред, нещата ще си дойдат на място. Иначе, убедена съм, че ако водиш борба, ще победиш, то и няма как. Но няма смисъл с крайни средства. Спокойно, живота е такъв. Може би, като започнеш някаква терапия /не знам какви предписват/, ще станат нещата. Не се коси.
Изчезвам, весел ден!

# 197
  • here, there, everywhere
Любче,то не е само до суета, а и до здраве. Тлъстинки на корема са най опасни. Ти обаче си пак машинка, браво.

За да не спамя само темата отчитам малко тичане сутринта на гладно. Вечерта е още под въпрос.

Ей, това да пишеш от телефон не е работа, пфу.

# 198
Тази седмица реших да правя едно 5-дневно предизвикателство от ФБ, та за днес Ден 1 https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-day-cha … ng-and-lean-day-1
Джери, много се радвам за работата, дано да ти харесва и страхотен поздрав - много любима песен Grinning

# 199
За уикенда отчитам много километри пеша и тъй като краката ми са тъжна гледка, днес - скромно с Booty от Ало.

# 200
  • Пловдив
Добро утро!
Джери, как мина първият работен ден?
За днес отчитам, Стренгт и форс аппър на Тапаут ХТ. Със смесени чувства съм. Някои упражнения просто НЕ са ок да се правят с ластици /на клийн и прес си минах на гирички/. Някои са убийствени, когато са с ластик, но други са направо смешни, на трети пък въобще нещо си кривя ръкохватката явно и не усещам напрежение в мускули, а в сухожилията, та ... Иначе - лицеви опори - прав и упражнения с ластик- лицеви опори-прав и упражнения с ластик, сериозно е темпото. Ще видя утре дали нещо ми се е получило като натоварване, но вероятно точно тази тренировка няма да повторя. Вчерашната -да. Утре мисля да пропусна Плиометричния ден, и да мина направо на Крака и гръб, да видим какво там предлага чичко Майк. Така или иначе тази седмица съм решила това да ми е натоварването, другата си продължавам с Шончо, Асайлъм и Лес милс комбо.

Изчезвам, весел и успешен ден, явно много момичета почиват, за тях весела почивка!

# 201
За днес Ден 2 https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-day-cha … ng-and-lean-day-2 - въпреки че е около час, почти не усетих кога свърши тази тренировка

# 202
Момичета, аз пак се затрих, но нашата лятна почивка мина вече.
Заради разкъсаното време така и не започнах програма. То аха да се наканя да почна нещо и пак пътуване ме спира. Правих малко 30 day shred междудругото.
На морето трябва да кажа, че си докарах страхотна мускулна треска не от тичане на плажа, плуване или трениране преди изгрев слънце, а от возене на джет. Това чудо ми разби вътрешните бедра.
Сега превъртях няколко страници назад. Видях, че Ню е на линия. Люба, пожелавам ти много здраве и сила на цялото семейство.
Мернах, че Тони си има гребач, което ми се струва чудесно. И май Тони споменава за Sample workout от 21 day fix. Това ли е прословутото заснемане на 21 ДФ на живо? Аз го търсих като излезна, но нищо не намерих тогава във вк. Също днес видях, че са пуснали Morning meltdown. Някой има ли отзиви вече или е прекалено рано?

# 203
За всички борещи болести и проблеми Hug

Tony, Непо, Аманда - не съм ви забравила!

А аз си имам фитнес за следващата седмица, не е идеален, но по добре от това само да кисна като хипопотам в басейна..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 18:28 от Agent Provocateur

# 204
А да, Агент, до кога ще си в БГ?

# 205
Дана, точно по повод новия вариант "на живо" на 21 Day Fix и 21 Day Fix Extreme са пуснали и двете примерни тренировки за запознаване с това, което предстои.
Между другото, запазила съм си в плейлист и примерната тренировка на Morning Meltdown, но така и не съм стигнала до нея.

Агентче, чуден ти е фитнесът. Виж, даже и гребен тренажор си имаш Laughing

Днес съм без тренировка - е, ходих 6 км. на пътеката, но това не го броя. А, да, и десет минути някакви упражнения с ластик за дупе, колкото да не е без хич.
Пропуснах гребането, защото явно тези дни от мерак яко се пресилих. Първо напрежение в кръста(явно оправих стойката - мина), сега обаче рамото се обади. Не бях имала проблеми с него от 80 Day Obsession - значи почти година и половина. Защото геният в мен вчера сутринта реши, че няма нужда да загрее поне малко, преди да седне на тренажора. Акъл море, патки пасе, са казали хората. Та и аз така  Whistling

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 19:47 от {Тони}

# 206
Привет прекрасни!

Аз все набързо наминавам, но не ми се получава да отделя повече време за нормален отчет  Wink
Започнах трета седмица АЛМО
01.07 ALMO - Total Body Core
02.07 ALMO - AAA

Нямам представа дали ще продължа, защото като врътна тази седмица усещам, че вече ми се иска разнообразие и повече интензивност.

Успех в новата работа, Джери! Hug
Любче, само ще кажа много силно гуш. Няма да говоря по темата, за мен все още е много тежко. Моля се при вас да е поправимо! Ти си силно момиче! Heart

Дана, много се радвам че и ти си тук! Hug

# 207
Здравейте, дами! Надявам се приемате нови попълнения! Аз от години като реша да влизам във форма и тренирах с кака Джилиън Майкълс(така ѝ казвам😁). Тази година като ми дойде музата пак си започнах с нея. Минах си цялата програма Ripped in 30, но реших да разнообразя. Сега тренирам с Шон - Инсенити. Мислех, че Джилиън ще ме умори, но не... Шон ще е! Та днес правих Pure Cardio. В събота ми предстои да правя  Pure Cardio & Cardio Abs от Инсенити. В тази връзка имам едно питане. Това реално са си 2 тренировки. Ако ги правя наведнъж има ли смисъл да правя стречинга в края на едната и загрявката в началото на другата или просто да почина и да ги съединя?

# 208
Михайде, аз бих правила стречинга, най-малкото защото Pure Cardio е без почивки и със стречинга ще поемеш малко дъх и ще свалиш леко пулса преди втората тренировка. Иначе на Шон разгрявката му е чисто кардио,  така че има логика да остане и тя.
Агент, добре е фитнесът, особено жирафчето на стената Wink
Люба, и аз не харесвам много Strength Force Upper. Някои упражнения не са подходящи за ластици и най-вече не всички би трябвало да се правят само с един и същ ластик, а е неприятно да губиш време в смяна.
За днес - Step #116 на Les Mills, която щеше да е супер, ако имах повече място и не се налагаше периодично да подритвам степа.
п.п. Дана, не съм правила Morning Meltdown, но я гледах и не ми хареса много. Не изглежаше с равномерно натоварване, а някои упражнения ми се сториха рискови откъм контузии.

# 209
  • Пловдив
Добро утро!
Агент, чуден фитнес, да не си се оплакала!
Би Blue Heart

Михайде, добре дошла с тежката артилерия! Слуша Звезди, така е, не пропускай "загряване", хеле пък Шоновото, което си е половин тренировка.

Джери, как е след втория ден?

За днес отчитам Легс и бак от Тапаут ХТ, само 41 минути. Ей ТОВА вече е готина тренировка. Ама много , много ми допадна. Като се абстрахирам от неговите резки изблици и плачещ за контузия начин на показване, тренировката е страхотна. Само 2-3 упражнения правех с гири вместо с ластик, просто не го усещам, както трябва натоварването с ластика на някои упражнения, а като си ги знам с гирите, плюс че знам и колко килограма да са, ми е за предпочитане. Но иначе - страхотно! И натренирана, и краката потреперват, браво. А, и на лицевите опори ластиците за ръце ги пропуснах, моите ластици са такива дълги и на краката ги увивам два пъти, но за ръцете, като са два пъти овъртяни и ми става трудно. За това лицевите плюс ъперкъти и други пънчове си ги правех само със собствено тегло. Та ,ще си я сложа и тази тренировка в листата за правене от време на време. Междувременно разгледах Плиометричната, която си мислех все пак да направя тази седмица, но не, мерси. Само като я гледах и ме заболяха колената. То не са скачащи напади, то не са усуквания на коленете, то не е чудо. Може и да я направя някога, но ще трябва да модифицирам на всяко второ упражнение и не знам дали си струва. Да ме извиняват всички, които казват, че Шон е убиец на колена, не, не е. Никога не ме е заболявало коляно от него, но от на Джилиян извъртени напади - о, да. А това на Мишо е … абе адската работа.
Хайде, весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт