Тренировки в домашни условия - 100

• 26 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Добро утро!
Затишие гледам цари в групата 😃. Аз, както казах вчера и по препоръка на Звезди , Муай Тай от Тапаут. Хареса ми, най-накрая тренировка с достъпно елементи от бойните изкуства. Все още не мога да му свикна на стила на Майк обаче, на Лес милс ми идват отвътре сетовете, плавно и танцувални и ги правя веднага, съответно успявам да се натоваря много, тук трябва да го мисля и да си повтарям кое след кое следва, малко по-различно е. Въпреки това, добра тренировка, товари всичко , без да разбива, и най-много корема. Ако правя батко Майк два месеца накрая ще покажа супер шкембе, не мога да повярвам, че някой повече от Шон се грижи за тази област. Сега изчезвам, мъжо има рожден ден, няма да празнуваме с приятели заради неприятностите, но ще видим децата на ресторант на ибед, а вечерта смятаме да духнем на нашето си място В Родопите, по случайност ще се паднем с 12 гайдари плюс двете момчета на собствениците на къщата и певица, ще е готино, смятам да се напия и това е. Ако се върна с 3 кг отгоре, няма да е новост. Весел и спешен ден!

# 226
Не съм отчитала от два дни. В сряда чистихме класната стая на дребната и трябваше да дам своя скромен принос, заедно с другите майки (холандките скатават бе хора, само имитират дейност). Както и да е, това беше от времето ми за тренировка.
За вчера ALMO - Legs (която ми е любимата тренировка от програмата).
За днес ще е Cardio Core
Взех си мерки и за две седмици имам някаква промяна (минус 1.5 - 2 см на бедро и корем). Малка разлика, но означава че се раздвижиха нещата. Затова другата седмица сменям начина на трениране с друг тип тренировки, за да горя повече мазнини и ще включа поне 2 дни йога!

Люба, нека ви е жив и здрав рожденика и да разтоварите напрежението сред хубави хора и красива природа! HugHeart

# 227
Люба, честит да е рожденика и приятно изкарване! И аз мечтая за Родопите някой ден...

Аз тази сутрин се отредих рано рано с Cardio Power & Resistance от Инсенити. Утре ме чака чистото кардио плюс корем. Вероятно ще е постижение, ако мога да ходя после 🙄

# 228
За днес Ден 5 [url=https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blenders-5-da … ng-and-lean-day-5
Чудя се дали да не го направя още веднъж това предизвикателство, или да направя другото - ще видим, ще го измисля.
Редактирам се, за да пожелая на Люба весел празник!

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 17:21 от desi_ks

# 229
Люба, честит рожденик! Весело да си изкарат и да забравиш малко лошотиите.
Ние днес отиваме на някаква вила с басейн около Разлог, за уикенда, Родопите съм ги оставила за края на месеца. Има някаква магия там Heart
Аз за днес още не съм се отчела, снощи правих една йога с интересно име - libido boost Grinning

# 230
Люба, да ти е честит!
Амели - идвате по моята губерния - аз доведох мама малко на спа тук (с. Баня)

2/33 Кростренажор 24 мин, гребане 22 мин, силова на машини в суперсетове 28 мин
(и си направих нечовешка мт на вътрешни бедра, за капак ядох морска храна и нощта беше гадна и дълга - днес ще се церя със солети и със сауни)

PS Мерси, TDI Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 14:04 от Agent Provocateur

# 231
Разкошни снимки!
Точно към Баня ще палим след някой друг час. То се е видяло, днес го пиша изтърван ден, ама от понеделник ще съм нов човек!

# 232
  • София
Здравейте, не зная коя е темата, за да си задам въпроса, но все пак... Искам да си закупя кростренажор за вкъщи, втора ръка, имам да свалям мазнини по корема и паласките. Към какво да се насоча? Благодаря!

# 233
Контест, съжалявам, не мога да помогна с марките.
За днес имах по-амбициозни планове, но много се замотах и в крайна сметка направих тази кратка и сравнително лесна тренировка с пудовка + упражнения със собствено тегло
https://www.youtube.com/watch?v=-KvpbmnaHhY
п.п. Люба, честит рожденик. Да ти е жив, здрав и умен.

# 234
Да се запиша, че пак ви изпуснах. То не, че има какво да отчитам, но като чета се нахъсвам:).

# 235
3/33 Гребане 22 мин + Колоездене 22 мин + Бързо ходене по стръмен наклон 22 мин + силова на машини + масаж... утре ще опитам А първи път Пилатес на риформър и ми е много интересно!

# 236
Агент, много хубави снимки. Това с. Баня до Банско ли е или до Карлово?

# 237
Ей Агент да кажеш после за рефоррмъра Heart Eyes
За днес цяло тяло в супер сетове на  Кейти ,ама половината хахахс ,после ще плувам 30 Мин и утре ще направя втората половина за горна част .

# 238
Агент, страхотни снимки!
Аз тичам на плажа и играя волейбол.Прилагам снимка, доста е едробедрена, но мисля, че тук там сред сланинките взе да личи мускул Големият ми син рече, че на снимката съм приличала на билдърка, дето е яла много и е вдигала тежко:blush:Не знам как в скрит текст от телефона, та за малко

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 17:07 от Amanda.D

# 239
Amanda, страхотна си! Браво! 🌺

Днес правих кардио и събирах багаж.
Голяма драма са ми парфюмите, не знам как да взема по-малко от 15, и все променям списъка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт