Тренировки в домашни условия - 100

• 26 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Върнах се към залата и си направих 2 хубави тренировки - една за крака и една за гръб и рамо. Днес почивам, утре продължавам с другите мускулни групи. Разделила съм ги в сплит 2 тренировъчни 1 почивен ден - 1ви - долна част с корем, 2ри - гръб, рамо, бицепс, почивка, 3ти - гръб, рамо, трицепс, 4ти долна част и така..

# 241
  • Варна
Amanda супер си, мускулът ти хич не е леко очертан Simple Smile 👌👌👌

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 21:01 от tanitaaa

# 242
Днес пак правих тренировка за мързеливци /макар че все пак си сложих тежести на ръцете за по-голямо натоварване/ https://www.youtube.com/watch?v=3wzNodXXANY
Аманда, страхотни мускули видях, особено прасците много ме впечатлиха.

# 243
Аманда, супер си!
За вчера отчитам висене в басейн, което май хич не ми се отрази добре. Падна ми кръвното и се строполих  на разложкия площад вечерта. Изкарах акъла на сума хора, че и бърза помощ бяха извикали, но вече съм ок.

# 244
Аманда, много добре изглеждаш Grinning, страхотно, личат си тренировките.
Аз не съм писала няколко дни, защото лаптопа ми е на ремонт, но иначе си тренирам с ФБ (линкове ми е трудно да пускам от телефона) - вчера корем и кардио, днес силова за цяло тяло.

# 245
  • На ръба..
Amanda усилията ти са възнаградени, Браво!

Аз се захванах да правя 5 дневното предизвикателство Fitness Blender's 5 Day Workout Challenge to Burn Fat & Build Lean Muscle, първия ден правих  тренировката от ден ден 2, после ден 1, днес ще бъде ден 3. Харесват ми, защото комбинират силови и кардио елементи, а така чувствам най - пълноценни тренировките.
Слушам, че напоследък масово се отрича BCAA-то и казват, че няма никакъв ефект, а аз тъкмо си взех голяма опаковка Rolling Eyes Още се двоумя дали да го пия, не че не го пих при усилени силови и отделно кардио тренировки, ама пусто..нищо не усетих Joy

# 246
Момичета, благодаря.Ако бях 58 килограма, а не 63, положението щеше да е много по-добре, но аз 58 съм била за пет дни преди 22 години   
Amelie, ужас, пий повече течности, айрян със сол
Никога не съм пила добавки, а може би трябва да пробвам, за да заслабна

# 247
Аз мога да се  закълна и в Глутамина, и в BCAA-то. Ефект има. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не в заслабването, но нямам МТ след Глутамин, ВСАА ми вдига енергията, или е плацебо, но ми харесва. Имам на прах, и капсули ВСАА Ендуро. Капсулите за тичане, прахчето за силовите.

Кетото супер добре ми действа, свалих 3кг вода, и така изчистих отоците в краката, че изглеждам като съвършено друг човек.
Хайде, голяма дума да не казвам, че ми е само първата седмица.
Ще отчета истинския резултат във вторник сутринта, след пълни 7 дни.

Amelie, пази се. Hug Пий си електролитите, соли си салатките. Peace

# 248
И аз съм 62-3 кг, ама на Аманда й стоят по-добре. Simple Smile
Внимавайте, момичета, жегите не са за подценяване.
Втора седмица на фаза 2 започнах от бр. Simple Smile

# 249
Амели, внимавай, много е горещо тук, а ти си излязла и от топъл басейн, прегряла си май! За колоездачното състезание ли отидохте?

Аманда, и аз за прасците ти залепнах, но като цяло изглеждаш чудесно и какъв прогрес от онези първи снимки с рокля отпреди 3-4 год!!! А толкова се радвам и на сина ти! Специални поздрави за цялото семейство от мен!

Лея - до Банско!

Пилатесът на риформър страшно ми хареса (много обичам аз изометрики бавни по горещините). Инструкторът рече: "Ако знаех, че сте в толкова добра форма щях да ви предложа по трудни упр.," което за мен е индикация, че не ми личи тренирането Grinning Утре пак!

4/22 Пилатес 40 мин + масаж

PS Този вирус ми разказа играта, влача се като дроб, дори апетит нямам, чудо нечувано!

И да стискате палци на Американките довечера на финала на женското по футбол, ей!!!

ПС лежа на басейна и гледам мацки на по 50 кила и увиснали и с целулит, някои даже ги и снимам, че да ми напомнят в какво да не се втелясвам... стига с тези кг!

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 14:59 от Agent Provocateur

# 250
Аманда и на мен ми харесваш! Аз малко нескромно да споделя, че съм направила много хубав прасец и мускулите на бедрата ми също изглеждат добре. Честно казано съм много щастлива Simple Smile) чувствам се във форма. И като отидох на спининг и инструктора и една жена ми казаха, че "много" съм отслабнала. А аз не съм, 3.5 кг са, но явно в съчетание със спорт, предимно колело и ходене мн пеша си личи. Изненадващо е, че съм заякнала и доста в ръцете, което не зная от къде е. Коремните мускули също почнаха да се виждат, страничните, но то е защото съм свалила от корема, а не че съм ги тренирала чак толкова много. И така въодушевена съм, да видим какво ще сътворя накрая Simple Smile
Пс
Днес най сетне си купих глюкозамин и хилоурон с колаген. Вярно, най-евтините на пазара, но за сега толкова мога. Хвърлила съм око на един течен препарат, 46 лв но качествен и съчетава всичко изброено в много добри проценти.

# 251
Аз вчера си направин кардиото и упражненията за корем. По едно време мислех, че няма да оцелея, но съм жива и даже минаха 2 седмици от Инсенити календара😁. Днес е любимия ми ден - почивка и прибиране от лагера, на който бях.

Аманда, в чудна форма си! Дано и аз изглеждам така след двадесетина години!

От добавките пия само магнезий, ако се брои за добавка. Финанси за друго няма засега, а и не съм сигурна, че бих си взела, защото не ми се занимава да чета задълбочено и да избирам.

# 252
Мацки, честита юбилейна тема и от мен! Радвам се да видя любимите му "стари" муцуни!

Аманда, прекрасна си! Весело прекарване на морето!

Агент, отдавна не съм виждала твои снимки, но съм сигурна че изглеждаш повече от прекрасно и ти личи че тренираш!

Отивам да бягам и да стискам палци на нашия отбор по футбол!

# 253
Момичета, благодаря, закрепих се, много течности, айрянче и вече съм нов човек.
Агент, просто разходка, не знаехме за състезанието. Казваш за тези по 50 кила. Ей ме на, същинско желе Grinning Сутринта ям мекици и страдам. Но то пък човек да дойде чак до Баня и да не удари две домашни мекици, грехота е. Довечера ще подскачам, само да захладнее.
Добавки не взимам никакви, ще взема да прочета тези дни, да видя имам ли нужда. Мислех на някакви масажи поне да се запиша, но още събирам мотивация.
От утре се мятам на Джилиан, пък каквото стане.

# 254
  • Пловдив
Здравейте!
Агент , за този хотел само хубави работи съм чувала, а и добре изглежда. Ние ходим на Римска баня, че е френдли за деца, ама съм харесала и този да посетим някой ден, като сме сами.
амели, да не би да гласуваш нещо и за твоа така да ти е прилошало? Обръщайте внимание на такива неща, сигнал е на тялото, че нещо не е ок, то че е жега, жега е, ама не би трябвало да е ужасна за млад човек. Да се оправяш бързо!
Аз отчитам вчера 33 км, личен рекорд от 49 500 крачки, днес по-скромно с 30 000 крачки, но очите пълни. Голяма красота. Вчера правихме огромен кръгов маршрут, днес ходихме до меандрите на р. БУЙНОВСКА и извора на р. ВЪЧА. Изморена се чувствам, дано утре имам сили за тренировка, че в последно време най-се уморявам от почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт