Тренировки в домашни условия - 100

• 26 007
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Агент, може да е решил, че си skinny fat, ядеш по три марули на ден и не вдигаш по-тежко от смартфона.
Спринкълс, и аз се радвам да те видя отново.
Днес открих нова тренировка с пудовка на ФБ и веднага я изпробвах. Много е приятна - високо средно ниво, като единствен проблем е една грешка в монтажа в последния кръг за долна част на тялото (липсва последната серия с турско изправяне).
https://www.youtube.com/watch?v=Msh4yqfVNUE

# 256
Здравейте!
амели, да не би да гласуваш нещо и за твоа така да ти е прилошало? Обръщайте внимание на такива неща, сигнал е на тялото, че нещо не е ок, то че е жега, жега е, ама не би трябвало да е ужасна за млад човек. Да се оправяш бързо!
О, Люба, дори обратното. Хич не гладувам, не е за мен гладуването, хапвам си.
За снощи все пак отчитам една йога. За днес имам уговорка вечерта, дано успея да вмъкна една тренировка преди това.

# 257
Влизам да си кажа, че ви чета и си тренирам. Септември сме на Иракли, ако някой има път.

И малко спам: строителя/собственика на хотела, където си Агент, ми провеждаше интервю, докато се строеше хотела и съм го виждала само на гръб строеж. Не ме взе на работа човека, обаче... защото отказах да спя с него Joy Ама знам, че е правен хотела с много ресурс и вкус и качествени материали.

# 258
Аз пък си мисля, че инструкторът на Агент може да е решил, че е много умна, за да е сериозно тренираща Иначе е ясно, че отвсякъде личат тренировките
  Защото на плажа наблюдавам кои жени са в най-добра форма -тези, дето са с мъже като гардероби със златни ланци по вратовете И определено на лицата им не е изписан интелект. Другата категория са дивокъмпингуващите,но те са на места,които не се сливат с множеството и надали целенасочено тренират,просто се движат много.Аз вчера си измислих тренировка-катерих половин час един баир, в горичката, в която са ни бунгалата  с тройки гири. Баш по обяд и станах вир вода
Духче, браво!
А големият ми син ходи да тренира с едни руснаци на лостовете пред близкия хотел Много са добри в тренировките руснаците, желязна дисциплина и за децата им-сутрин лицеви, планкове, тичане, лостове.

# 259
Изпуснах да видя Аманда, но знам че тренировките й личат. И на Агент също.
И аз напоследък от почивните дни се изморявам най-много, но пък обичам като се излезне сутрин да се върнем чак по-тъмно.
Значи на морето също зяпахме тела и хора. Не съм видяла маси очевидно дебели хора, но и нямаше фитнати тела. Всеки си носи шкембенцето и дупенцето. Съгласна съм с наблюденията на Аманда къде се намират по фит хора, пък било то и просто защото водят активен начин на живот.

# 260
Aманда, и аз накрая на опашката да ти кажа, че изглеждаш чудесно!

Днес Cardio Sculpt Express на Деби, едно 16 минутно на Фитнесблендера за горна част, корем и 17 минути на Руми за кръгло дупе и вътрешна част на бедрата. Прекалих един ден и два дни едвам ставах от леглото и ми се излизаше да пообиколя баирите тук. Никакво време, ту вали, ту спира.

Скрит текст:
Както разбирате пак съм безработна. То бива експлоатация, ама 10 часа и 30 минути работен ден, само с 2 почивки по 10 минути и така всеки ден, няма да стане. Нали щях да обработвам данните, бутнаха ме в производството, първо да видя как е там. А кога и дали са мислили да ме преместят... Ами така е, докато има хора, които са съгласни да работят така, ще има и такива работодатели.

# 261
Добър ден момичета, и аз съм на почивка, не тренирам, отчитам мързел + ядене на всичко, което обичам и не си позволявам през останалото време... съчетавам с фаст, за да не са големи пораженията.
Аманда я видях, и да не знае човек, само по снимката е ясно, че тренира, страхотна си Аманда...
На плажа фитнато тяло видях чак на третия ден от почивката ни и то беше на рускиня...всичко останало не е със затлъстяване, но е безформено, висящо, целулитно...
Може да прозвучи нескромно, но макар да нямам преса, се чувствам много добре и във форма, със сигурност съм по малко омазнена от миналото лято...осъзнах някои грешки в тренирането и храненето и живот и здраве, другото лято се надявам да бъда в още по добра форма...

# 262
Честита ни победа, Спринкълс, честити ни шампионки! Скоро не съм викала и не съм се радвала на мач толкова!!!

Аманда, то и аз съм един титан на мисълта, но определено не се правя на много отворена пред професионалисти, но пък ги разпитвам като Гестапо. На мен ми е интересна тяхната гледна точка, моята си я знам!

Орхидейо, имам не една забележка за хотела, но собственикът му (което и да е това безочливо говедо!) очевидно има вкус за жени. Ти си красавица и мисля, че няма да е съвсем цинично да кажа, че няма да ти е нито първото, нито последното подобно предложение. Властта и парите превръщат в говеда почти всички мъже с мин. изключения, за които не съм сигурна много.

5/22 Пилатес 69 мин + бързо ходене по склон (тредмил) 39 мин + 33 мин колоездене!

PS И да си кажа колко мразя деца във фитнеса... т.е. мразя не децата, а майките им
Не е безопасно, нито за тях нито за трениращите!!! Но и аз съм дзвер - пусках им компилации от Дейвид Гарет, Горан Брегович и хора на Червената Армия докато не избягаха сами. Много важно е първи да си пеърнеш телефона с аудио уредбата Wink

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 16:44 от Agent Provocateur

# 263
Агент, благодаря за комплимента, ама работата беше готина и за кратко ме беше яд, че поради подобни тъпотии не започнах. Ама за кратко...

Само аз ли изнемогвам в жегите? Никога не съм виреела добре на много топло, но сега съм пред припадане в средата на тренировката...на седмица 6 съм от Body Revolution, ама днес спрях на 17-та минута, падна ми кръвното...А в двете съседни стаи работи климатик.
Вие как тренирате?

# 264
И аз изнемогвам - на климатик излизам вир вода от пилатес. Но аз никога не правя високоинтензивни на топло - ако е над 20-22С е твърде топло за мен! Нормално тренирам на 15-17С.

PS Не ти трябва такъв шеф!

# 265
пусках им компилации от Дейвид Гарет, Горан Брегович и хора на Червената Армия докато не избягаха сами. Много важно е първи да си пеърнеш телофона с аудио уредбата Wink
Извинявам се за off-a, но къде мога да намеря тази компилация, звучи прекрасно! Hands Ok Hand

А все пак, за да се включа малко по темата с тела на плажа ... ние бяхме 10 дена в Крит, гъркините се сещате какви са като тип тела. Детето ме пита на тази какичка защо така и виси корема, че чак не и се виждат банските Close Чувствах се като богиня направо Grinning А аз съм с трътлеста долна част също, макар и с чиста горна част това лято Wink
Не тренирах тези 10 дни, ядох много и от всичко (тиквички, риби, октоподи, калмари, дзадзики,саганаки, хляб, сладолед, абе всичко). Следвах OMAD (one meal a day) и се върнах с относително леки поражения от +1.8 кг, за няколко дни тук ги изчистих и така, след 2 седмици пак по гръцко - много ми е вкусно да му се не види Joy Нагласила съм си fitness blender тренировки до тогава, а след ваканцията август месец мисля да подхвана някоя Румянина програма или Емили Скай - ще го мисля Simple Smile

# 266
  • Пловдив
Добър ви ден!
Днес, очаквано, се събудих много изморена и психически и физически и не можах да се принудя да хвана нещо. Следобед обаче, с тежък крак, пълен стомах и криви помисли, все пак се метнах. Не на предвиденото, че тежко, на нещо по-ок, ама само като време, не и като натоварване. Та, Кардио Пауър и резистънс, 38 мин. Трудно и тромаво почнах, но после се оправиха нещата, забравих, че съм изморена. Можеше и по-добре, но като за щадяща тренировка бива. Новите не ме слушайте, Шон, Инсенити и щадя са антоними, но в случая беше добре. Надявам се утре по план. За морето имам навик да не гледам кой как изглежда, защото общо взето не ми дреме, а и нямам възможност. Плакна очи с бразилци и бразилки обаче и въобще с хората от анимацията, защото за разлика от другите хора, тяхната работа е И да изглеждат добре. Поне в нашата анимация. Иначе в чужбина, за забавната анимация, не спортна, са все дебеланчовци, явно са по-толерантни от нас в това отношение. Тук няма да те вземат, ако не изглеждаш спортен тип. Което има резон, де.
Джери, съгласна съм с теб и последните години много се дразня на овцете. Заради които заплатите са ниски, експлоатацията е голяма и условията са никакви. И когато някой има претенции, ако ще да е най-големия специалист, му показват вратата. Щото говедата работят 24/7, по време на отпуска, че и са съгласни на 1000 лева. Смешньовци!!! Стискам палци нещата да се наредят при теб!
Изчезвам, весел ден!

# 267
И аз съм от тези, които ги мори жегата. Обичам много лятото и искам да е все топличко, но за тренировки ми е трудно.
Та за днес отчитам Ripped in 30 Level 1 на вентилатор, въпреки че навън е 20 градуса и подухва приятно.
Ходи ми се и на мен на Крит. 🙃

# 268
От мен днес Fit test. Доволна съм! На всички упражнения съм направила повече повторения, с изключение на  Switch Kicks (много ми е зор това да го правя) там няма промяна.

# 269
Отчет от миналата семица на моите хаотични и не съвсем домашни тренировки: 
7/1 - Йога + Шон Transform 20.  Хареса ми. Отдавна не бях правила нещо от него и се бях затъжила. Определено не е за мен вече, особено лятно време когато бягам.
7/2 - 5км бягане + Шон Transform 20.
7/3 - Йога
7/4 - Около 150 км колоездене. Не знам точно колко беше, защото в обратната посока гривната спря да работи, но тъй като отидохме и се върнахме по сходен път мисля, че 150 е горе-долу правилно. Денивелацията от началната точка до средата беше около 700 метра, но цялостното изкачване и слизане е повече заради постоянните качвния и слизания. 
7/5 § 7/6 - почивка - В петък разбираемо ме боляха краката. В събота щяхме да ходим в планината, но предишната нощ валя силен дъжд и решихме, че с 4 деца не ни се цапа из калта
7/7 - 18 км. бягане + 2.5 часа катерене в зала. 2.5 часа е силно казано, но вероятно ми се събира 1 час като махна почивките.

На морето тази година аз видях много хора в прекрасна форма, както и такива в не толкова добра. Това по нашите географски ширини и говоря за туристите. Миналата година в Гърция по островите също не ми направи впечатление хората да са в лоша форма (там също е доста пренаселено с туристи). Но аз по принцип заглеждам хора в добра форма и не обръщам внимание на тези, които не са. Също не се втелясвам как изглеждам по бански за 1-2 седмици на море всяка година. В дрехи изглеждам прекрасно (умря циганката!) и 80 процента от времето (т.е. когато не съм преяла) се чувствам прекрасно в кожата си.   

Общи условия

Активация на акаунт