Тренировки в домашни условия - 100

• 26 014
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
За днес - Step Moves с Кети. Много не личи от тренировката, но всъщност мисля преди ваканцията да изкарам LITE програмата/в адаптиран за мен вариант/, а с тази тренировка замених лекото кардио от нея, което много не ми хареса единствения път, когато го правих. Тук поне не е жега, въобще жегите тази година бяха доста карткотрайни, въпреки че уж температурите щели да се повишиват отново  в края на месеца.
Аз на плажа залагам на сигурното, т.е. на перки и плочки. Целулита поприкривам с парео.

# 271
Аз на плажа съм си също толкова дебела, колкото и не на плажа Flushed Интересното е, че ми пука все по-малко Grinning Нося един цял бански от памтивека, с който изглеждам добре, но е с подплата и дебел. След като последният път на басейн с него ме боляха яйчниците до толкова, че почти до бърза помощ стигнах, значи... следващият път сериозно обмислям да си покажа шкембенцето в половинки бански и толкова.

Съботно-неделните дни минаха под надслова "да мързелуваме с Хари Потър".
Понеделник - спининг + фастинг+ Booty от АЛО
За днес съм намислила да тренирам с денивелация. Смятам да тръгна към копитото, пък до където стигна. Дано не ме завали  Simple Smile

# 272
Отбелязвам вчерашния ден с Джилиан. Започнах шред програмата, допадна ми. И ми беше ок в жегата, защото и на мен хич не ми понасят. Предната седмица отлагах тренировките до 9-10 вечерта и пак ми беше ужасно горещо.
Мисля да изкарам шреда, след това ми се иска да си намеря някаква 20-дневна програма, да си я завърша и да ида с чиста съвест на почивката ни Purple Heart
Птица, Крит Purple Heart
Миналата година открахме там две седмици, размазах се от прекрасности, гледки, плажове, Храна! Пазаря се и за тази година, но нито ще имаме отпуски, нито време Sad

# 273
21 Day Fix
21 Day Fix Extreme
21 Fix Extreme Real Time - излезе ли вече?

T25 Gamma не беше ли и тази фаза около 3 седмици?

Ако взема и да си изпия кафето може и за още да се сетя, така ме боли глава!

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 09:36 от Agent Provocateur

# 274
О, даже май едната я свалих, но съм забравила. Преди две седмици напълних харда на лаптопа на мъжа с програми, да си има Grinning
Спрях кафето преди 3 години, спря да ме боли и главата. Но докато свикна, голям зор видях. Снощи излизах с колежки, получих комплимент за ръцете. Но ще се зарадвам истински като дойде време да получавам и за бедрата Grinning

# 275
Птица, Крит Purple Heart
Миналата година открахме там две седмици, размазах се от прекрасности, гледки, плажове, Храна! Пазаря се и за тази година, но нито ще имаме отпуски, нито време Sad
Скрит текст:
Напълно споделям впечатленията ти и дори планираме как да пътуваме следващия път до там Simple Smile Сега бяхме с кола до Солун и оттам вътрешен полет, другия път планираме да е с кола до Атина и оттам overnight ferry Simple Smile Но такава храна, гледки и почивка Purple Heart

# 276
Аз искам на Тасос, пък! Може би не оцених красотата на Крит, че търчахме там с един колега на конференции.
Кафе не трябва да пия, но пия по 2-3, то с тези АД няма събуждане.
В момента във фитнеса боря долна част.

# 277
  • Пловдив
Аз пък не искам в Гърция пък 😅😅😅. Говедо съм голямо, намразиЛа съм ги и не искам да стъпя там, а не е като да няма вкусна храна и красиви местенца. 😃
За днес Х тренер, много добре ми влезе, натовари ме, отбелязах малко малко навлизане във форма вече, което ме радва. В последния Гуд фуд има 7 дневен диетичен план с рецепти, та смятам да си крадна някоя и друга идея. Разбира се, няма да спазваме целия, че доста продукти трябват и играчка, но вечерите спокойно мога да ги правя, даже мисля да сме на предимно вегетарианска седмица. Ей така за кеф. Вчера правех доматена супа с поширано яйце, на обед пекох патладжан, който сама синизяфох, уникален стана, аз никога не готвя патладжани вкъщи, защото мъж ми не яде, но реших да си угода. Пече се цял, намазан със зехтин, после се отваря и вътрешността се залива с масълце с хариса и чесън с кисело мляко. Просто, но уникално. Днес ще правя някакво зеленчуково къри, с доста зеленчуци и малко калории. Ще видим дали ще свалим нещо.(разбира се, мятаме и шоколад и сладолед, не може да сме на някаква истинска диета, ама ха).
Хайде весел ден!

# 278
Здравейте, аз реших да повторя предизвикателството на ФБ, което правих миналата седмица. Този път горя по-малко калории на тренировките.
Джери, жалко че така се е получило с работата и аз съм на мнение, че не трябва да се оставяш да ти експлоатират труда - надявам се да намериш по-добра работа Hug
Аз пък, въпреки че осъзнавам, че съм в по-добра форма, от когато и да било, съм от хората, които никога не се харесват достатъчно. Не знам, сигурно е психологически проблема при мен, но такава съм си за жалост.

# 279
Аз днес се потих с Plyometric Cardio Circuit. Голям зор на Шон упражнения от изходна позиция планк да има, че и 3 едно след друго. Той вика In... Out, а краката ми само Out повтарят 😁

# 280
Вчера горна част и спининг ,днес плуване.

# 281
Затрих се аз. Без ММ в планината ще ме изяде някоя мечка. Не разбрах къде да отбия и накрая се върнах по една бътечка към златните, поне нея я зная. Отчитам 10 км в планината с умерена към слаба денивелация. Но пак се получи добра тренировка. Аз и от толкова си се уморих.

# 282
  • Варна
Не съм тренирала от една седмица, но преживях голям ужас. Миналият вторник си напипах топче в ингвиналната област, веднага пуснах изследвания - висока кръвна утайка. Няма да съм многословна, оказа се възпален лимфен възел и след един антибиотик нещата си идват по местата. Но имайте предвид, че епилация и веднага след нея плаж не е добра идея.
И още нещо. Днес бях на ехография, десният ми бъбрек е ниско разположен спрямо левия. Лекарката каза, че се случва много често при слаби жени, особено след бременност, защото връзките отслабват. И препоръката е да се тренира много коремната стена, за да няма във времето болки, дискомфорт и чувство за усукване и умора.

Та, корем ще правя от утре. И крака мисля да включа.

# 283
Тайга съжалявам за стреса, който си изживяла. И на мен ми бяха казали, че след отслабването не в хубаво много да скачам, защото органите се държат от мастни връзки, които също отслабват при отслабване. Т.е. може да се получи смъкване на органите.

# 284
Тайга, леко възстановяване.
Агент, излезе. Има я в облака на insanity групата.
Аз карам в общи линии по план. За днес - Strong Upper Body Stacked Sets от LITE Series, която при добре подбрани тежести води почти до парализа на ръцете. Обсесията на Кети с бицепсите, която тук води до парадоксалната ситуация те да се тренират с по-големи тежести от гърдите, ще остане една от великите фитнес загадки. Аз обаче не я слушах и си вдигах, както си знам. По календар трябваше след нея да правя бонусната за корем, но вместо това направих бонусната към Body Weight and Bands, за което вече съжалявам, защото май само ще влоши МТ на квадрицепсите, която имам от неделната тренировка с пудовка.

Общи условия

Активация на акаунт