Тренировки в домашни условия - 100

• 25 938
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/burnout-butt-and-thigh-wor … ut-for-lower-body - като силовите ги направих по 3 пъти всяко упражнение.
Арсен, D_ana, Sprinkles, момичета, благодаря ви за подкрепата Hug Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости.
Духче
Скрит текст:
Аз отдавна съм потърсила професионална помощ и то не от психолог, а от психиатър, защото при мен положението беше направо страшно. За съжаление първият лекар, при когото отидох ми провеждаше такова безумно лечение, че почти бях стигнала до болница, а е завеждащ на психиатричната клиника в района. Добре че попаднах на сегашната ми лекарка и благодарение на нея започнах да виждам светлина в тунела. От време на време, обаче пак изпадам в някоя дупка. И за пореден път споменавам, че тренировките наистина са ми голяма помощ, особено в трудните моменти.
Звезди,
Скрит текст:
на мен хипнозата като вариант за лечение на различни психологични състояния, също винаги ми е била интересна,  но си права, че тук в България едва ли се практикува. В моя град, забутан в дълбоката провинция пък е абсурд.

# 586
Desi
Скрит текст:
и сред тях има олигофрени. От опит го казвам Simple Smile Но се радвам, че се грижиш за себе си и в този аспект. Е, разбира се, че има спадове и пикове, няма как. Хора сме Simple Smile

# 587
След близо двумесечно прекъсване от днес съм отново в редиците. Нямах сили за тренировки с работа по 16 часа. Но за мой късмет се отървах. 😁
Тъй като имам да свалям см реших да подхвана нещо на Шон. Този път ще е Insanity. Днес скромно се отчитам с Fit Test. Дано ми хареса програмата, ако ли не ще мина на Т25.

# 588
besyto, добре дошла. Ще си бъдем дружки в Insanity.
Днес по план график Max Cardio Conditioning. Тази тренировка ми хареса. Тъй като ни се очертава да сме на Балкана, а там нямам къде да тренирам, днес ще си направя утрешната тренировка. Така ще си дръпна почивката от неделя в събота. Тази сутрин видях и осъзнах, че последния ден нямам почивка, а Fit Test, така че тази промяна от днес ще ми реши проблема и ще успея да приключа точно преди морето. Още по-хубавото е, че ми се пада Max Recovery! Остана само да намеря време довечера да я направя 😁

# 589
  • Plovdiv, Bulgaria
След 3 дни Румяна, прочетох за blogilates и реших да разгледам сайта. Честно казано не я бях виждала до сега, а ми хареса доста. Реших да започна нейното предизвикателство за начинаещи. Като гледах клипа ми се видя лесно..но явно съм много зле, щото бая зор ми даде още първата тренировка. Предполагам не се отслабва много с това,или поне така мисля, но като за човек който не е тренирал като мен, мисля че ще е ок. Първата тренировка е 25 минути, а аз дори не разбрах кога минаха. Малко бавно ми върви като обеснения, но ще свикна сигурно. Обаче със ставането сутрин ми е зор..правя упражненията между 18-20ч надвечер. Сега мога, защото детето го няма..Като си дойде ще трябва да се мъча още да ставам рано, защото следобедните часове сме по вънка... Но ще го наглася. Надявам се да се почувствам по-добре с минаването на дните и тренировки, дори и кратки. Вчера сложих рокля която купих преди 2м, дълга, не ме очертаваше. Като я сложих и корем, и гъз всичко беше очертано по ужасен начин... а уж се криех с нея. Само дето не ревнах.. Обиколките са ми се увеличили явно, защото кг не мърдат. Изпуснах толкова много време в мързел и само се обвинявам, затова трябва да си наложа че това трябва да стане част от начина ми на живот и да намирам време за упражнения, колкото и изморена да съм..

# 590
Christiana, полека ще стане навик тренирането. Не мисли дали си начинаеща и че правиш лесни тренировки, важното е да се движиш. Трудно е наистина с намирането на време. На мен също сутрин ми е трудно да си крада от съня.

Отчет за днес - Lift & shred Level 2 https://m.ok.ru/video/1075756796621. Това си беше една класическа кросфитърска тренировка. Не ми се стори трудна като упражнения, въпреки че теоритично трябва да е по-трудна от първо ниво. Просто смъкнах тежестите малко, защото някои упражнения са експлозивни и вдигат пулса. Гривната показва среден пулс 133 и максимум пулс 175.

Беси, добре дошла отново, ти се гмуркаш направо в дълбокото.

# 591
Днес почивах,че нещо от сутринта бях скапана ....даже и не поплувах.Не бях яла сладко от много време  и днес си взех от сладоледа на Лидъл с скир.

# 592
От мен - PHA тренировката от  LITE Series, последвана от два кръга степ табата.
Дана, и аз така си го спомням второ ниво. Даже малко се подразних, защото на теория и двете трябваше да са чисто силови тренировки и въпреки това във втората имаше елементи на плиометрия, тоест по-скоро вдигаш пулса и сваляш тежестите. Така са някои силови в програмите на Шон.

# 593
  • Варна
Скрит текст:
Малко мерки, които до 1 декември "да оправя"
Тегло - 55
Бедро - 52
Талия - 72
Ханш - 92

Тук ми е любимата група, не ми се пише в трансформиращи дневници. Целта е да кача 2-3 кг и да увелича обиколката на бедрата. Да намаля талията и "да повдигна" дупето. Скромно Simple Smile

Въртене на силов обръч - около 8 минути
Бицепс - 3x5 - 8 кг пудовка
Раменни преси  - 3x5 - 8 кг пудовка
Разтягане и мачкане на фоум ролер

# 594
Днес направих вчерашната тренировка на Дана, защото ми прозвуча като да е от любимите ми:smile: Хареса ми!
Деси,
Скрит текст:
аз също съм склонна към такива състояния. При мен измъкването става с повече динамика в ежедневието, повече срещи с хора, като особено добре ми действа тези хора да не са много добре познати, за да не затъваме все в едни и същи разговори...  И повече време с децата. Ама време, в което да ги слушам тях, а не да си мисля за моите си неща. Защото децата могат за секунди да те изкарат от кофти настроение, ако наистина с тях, когато сте заедно.
Вчера най-после се добрах до ендокринолог. Дана, беше права, че много хора явно имат проблеми с щитовидната жлеза. В крайна сметка отидох при един от най-добрите, отдели ми цели 40 минути. Проблемът с болките не е от щитовидната жлеза, той смята, че е мускулен, но все пак ми пусна допълнителни изследвания, за да се изключи ревматоидно заболяване. Има съвсем дискеретен възел, който според него не е никакъв проблем. Смята, че за Хашимото още не може да се говори, въпреки че антителата леко са завишени, но ми препоръча след шест месеца пак изследване на хормони и антитела. Изключването на глутена не ми се отразява никак зле и смятам да го пробвам по-дългосрочно, дано успея. Значително увеличих и зеленчукови сокове. От плодовете ям предимно горски, включих повече кокосово масло, ленено семе. Килограмите намаляват.
Ноу Фрейм, не знам как се постъпва с тренировките при хиперфункция, попитах те дали разбра, защото се интересуваше във ФБ. Но явно повечето жени са с хипофункция. Предполагам, че натоварването не трябва да е много голямо... щади се, когато се чувстваш уморена. Не знаех, че има и сладолед със скир...

# 595
  • 1st floor
Панически атаки не съм имала, но зимата съм страдала от депресии. Изчезнаха след като започнах да се разхождам зимата из планините. Така заобичах и този сезон. Иначе късият ден без слънце направо ме убиваше. Вече откривам красота и в снега, студа и виелицата. Деси, трябва да намериш твоето нещо, за което да се хванеш.

За днес отчитам БР11 за последен път и изведнъж осъзнах, че вече ми писна програмата.  Joy Обикновено се случва доста по-рано.

# 596
Супер Аманда ,значи не е щитовидната.Общо взето хипер ф-ята наистина се среща по рядко и няма много инфо,но ми стана ясно,че не трябва да се моря много и да вдигам пулса,правя по големи почивки м/у сериите ,докато се нормализира сърцерупа и така...

# 597
За днес това https://www.fitnessblender.com/videos/fit-is-better-than-skinny- … -training-workout - много ми хареса, макар че темпото на силовите беше малко по-бързо, но спирах видеото, за да си направя бройката. И това https://www.fitnessblender.com/videos/fitness-blender-15-minute- … without-equipment
Ноември, моите цели се припокриват с твоите - да кача малко кг., да повдигна дупето и да стегна корема.
Аманда, абсолютно съм съгласна с теб, че социалният е много важен, но за съжаление аз последните години съм се затворила и съм ограничила почти всякакви контакти с хора извън семейството ми. На децата си съм отделила всичкото си време, всичко си споделяме и са ми голяма подкрепа, както и мъжът ми естествено.
Много се радвам, че нещата при теб са добре и няма сериозни здравословни проблеми Hug
Непо, моето нещо засега са тренировките, имам и хоби рисуване, но напоследък нещо ми я няма музата, но нищо - ще я чакам Joy
Хубав ден!

# 598
  • у дома
Истински ми е неудобно, че ви шпионирам от около две години... Няма нищо случайно...  Desi, Amanda - много сходни проблеми. Ще кажа само, че тренирам всеки ден,  50 до 60 минути, цяло тяло. Някаква моя компилация от няколко вида тренировки. Тежести - малки - 3 и 5 кг, както и ластици. Няма да пропусна да ви благодаря, защото тренировките и "шпионирането" ви ежедневно ме измъкнаха от една огромна дупка и от една друга тема, в която срещнах теб, Jerry.  Не че сега отново не съм се панирала, след като и моите антитела /мат/ са завишени и ще видим следващата седмица какво ще излезе, но продължавам да тренирам. Много дълго стана... Благодаря ви, момичета! Тренирах още в 6 сутринта, сега съм на работа 🙂.

# 599
Добре дошли на новите момичета! Simple Smile
Вчера правих Strong Body Stacked Sets: Lower...днес почивка, усещам краката силно изморени...вируса на децата се опитва от два дена да ме хване и мен, за сега се разминавам с леки болки в гърлото, умора и силен глад за въглехидрати. Тренировките обаче успявам да си направя, даже след тях ми идва силата и енергията, преди тях обаче си е зор...

Общи условия

Активация на акаунт