Тренировки в домашни условия - 100

• 25 920
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
.
Цитат
. и на мен млечните са ми ахилесовата пета! Оставям си кисело мляко + кефир + обезмаслена извара, когато съм на режим; иначе трудно им устоявам - онзи ден едно triple-cream Délice de Bourgogne ми отнесе главата заедно с бутилка Просеко, разбира се Grinning

"...Délice de Bourgogne, the softest, richest, triple-creamiest French freaking cheese you could ever hope to stick your mouth around."
Горещо го препоръчвам, но сте предупредени Grinning

Мога да устоя на всичко(най-вкусния шоколад, паста, вино), освен на вкусни сирена...

# 646
Мога да устоя на всичко (най-вкусния шоколад, паста, вино), освен на вкусни сирена...
Hug Същата Телешка история съм и аз! Hug

Pepa57 - май че мазното сирене те е държало дълго сита и естествено си си поддържала кал. дефицит!

13/39 Physique57 Beginner Barre + Day 1: Butterfly Bridges #100glutechallenge + Guided Meditation w/ Kayla Nielsen

# 647
За днес - Strong Lower Body Stacked Sets  + Cardio Party Calorie Crush, в резултат на което по мен няма сухо място. По случай края на ротацията си направих нещо като фит тест на бицепс и трицепс. Усилията на Кети не са останали напразни - вече мога да правя сгъване чук с 10 кг и kickbacks с 8 кг.
И аз много обичам сирена. Понякога в супера съм тъжна гледка, тъй като вземам опаковки, мириша ги и след това ги връщам обратно. В интерес на истината, точно мазните кремообразни не ги обичам много, но всякакви мухлясали, миризливи/но все пак без мюнстер/ и твърди жълти са ми сред любимите храни.

# 648
So Selfish, идвай! Ето на този хайк ходихме вчера - Twin Sisters

Днес 15 км бягане + йога на Ребека. "Изневерих" на Витас, но ми се правеше нещо именно за бягане.

Агент, на следобедна закуска пробвах и кашкавала - благодаря, че сподели! Ох, много красиви места има и все не остава време - на мен Glacier NP & Alaska са ми мечта и все не стигам ... и роуд трип в Washington & Oregon ... и какво ли още не. Здрави да сме, ще стигнем, със или без семейните Simple Smile

# 649
  • Варна
Звездичка, би ли споделила теста? Много яка съм станала в горната част, та гоня дядо ви Арни Simple Smile

# 650
Девойки, аз отивам да катеря баири и да карам колело из наще планини Simple Smile Може да намина за няколко сними. До скоро.

# 651
БР 8, може би и едно скромно баирче преди да седна да работя.
Напълняла съм с 2 кг, но няма да го преживявам. Може и моментът от месеца да е такъв..
Едит: 9 km баирче направих. Много добре се отрази.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 11:45 от Windekind

# 652
  • Пловдив
Здравейте!
След 8 дни почивка и Ол инклузив, спортната ми дейност се изразяваше в носене на 25 кг по баиристите алеи на комплекса, като за отбелязване е, че успявах да пренеса детето по целия път без почивка (единия от бащите, с по-малко и по-леко дете, се оплака, че единия ден се наложило да го носи на същото разстояние и после реанимирал 30 минути), аз не се задъхвах, но кръста ми взе да се схваща накрая, та това ми е трудовата дейност, качила съм 1.5кг. Доволна съм, не съм се ограничавала, просто не преяждах. Е, това до ден 6,после се отпуснах последните 2 дни. Но за първи път (освен още един, когато си бях на режим и се върнах отслабнала) не чувствах, че тлъстея всеки ден. На плажа пък не ме е било срам, защото ами не знам, дто ми харесва, виждат се абс, макар и сланинки да има, чувствам се спортна и това е. Да си кажа честно, двата месеца с Асайлъм и подобни ме накараха за 1 път да се харесам на тези ужасно много килограми.
За днес станах рано, ама ми се спеше и ми беше мързеливо, та се отказах от плана си и метнах Лес милс лайв, 33 мин. Изгорих калории, натоварих се, доволна съм. Тази седмица ще ми е вработваща и ще видя дали ще успявам с плана, дано от другата до 15.09 да си врътна още един месец като предните 2. Почне ли се училище, ще правя 30 минутки, няма начин просто.
Дух, ще чакаме снимки!
Спринкълс, много е красиво, браво!
Весел ден!

# 653
Вчера цял ден лежачка и сериали,вечерта на поредният филм ,направих пилатес за пред тв-то на Каси,един мой  пилатес от години и йога,днес продължавам по програма с фикса.

# 654
Здравейте,
днес по програма ми беше една от любимите тренировки https://www.fitnessblender.com/videos/ultimate-butt-and-thigh-wo … -get-bored-easily - понеделник винаги ми е най-трудно, но само докато започна тренировката, уж само неделя почивам. Като се замисля обаче, понякога и в неделя тренирам и в понеделник пак ми е трудно - имам някакъв проблем с понеделниците явно Joy

# 655
Нямах време и сили днес за тренировка. Бях се заяла с един килим, та го изхвърлих от стаята, търках на двора. изсъхна и сега си го върнах на мястото. По не до сега яденето е на ниво - домати и сирене.
П.П. успях 17 минутното на Руми за вътрешна част на бедрата и 4х60 минути въртене с тояга.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 18:04 от Jerry F

# 656
Днес пилатеса от фикса и отивам да поплувам,малко прекалих с въглехидратите тези дни.

# 657
Включвам се само да благодаря на този, който препоръча 28те дни на Кейси.
Следвах стриктно, доволна съм. Препоръчвам.
Сега съм подхванала 28 те дни на МадФит. На повече от половината съм вече - също много харесвам и препоръчвам.
Е, тренировките са кратки, но мен ме устройват.
Може и на друг да допаднат.
Приятна вечер 🤗

# 658
... спортната ми дейност се изразяваше в носене на 25 кг по баиристите алеи на комплекса, като за отбелязване е, че успявах да пренеса детето по целия път без почивка (единия от бащите, с по-малко и по-леко дете, се оплака, че единия ден се наложило да го носи на същото разстояние и после реанимирал 30 минути)

Хахаха, адаш, и аз като теб снощи се довършвах с тренировка "вдигни си 31.3 килограмовото мъжко чадо на гръб, с две допълнителни вертикални движения го докарай до седеж на раменете, потанцувай малко с него, свали го; след 1-2 мин пак" - нали бяхме на концерт, към края ми се сгъваха коленете когато от клек трябваше да се изправям с него на гръб, но устисках... доста уважителни погледи видях Grinning Grinning Grinning

PS А днес се обаждат тук там мускули, които не съм подозирала, че участват в движението "изправяне от клек с щанга зад врат" Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 22:15 от Agent Provocateur

# 659
Завърших първата седмица от Insanity с Plyometric Cardio Circuit. Доста сериозна програма, но няма да се откажа. Предполагам в следващите седмици ще ми става по-лесно. Утре почивка по план. Може да направя някакъв стречинг, че имам нужда. Всеки ден с нова МТ се сдобива. Днес на прасците. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт