Тренировки в домашни условия - 100

• 25 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
След вчерашната Cardio Power & Resistance, днес добре разпуснах с Cardio Recovery. Имам адска МТ на задно бедро и глутес. Надявам се утре вече да ме отпусне, че трети ден си ходя с нея.

# 631
11/22 Yin Yoga
Прекрасно разбирам, че за съжаление се стига до досадно предъвкване на едно и също; осъзнавам, че е неприятно. Именно заради това скромното ми мнение е, че такива изключително полезни и в същото време синтезирани "фермани" заслужава да бъдат включени в първия пост на темите- и на двете.
O, съжалявам, ако съм прозвучала назидателно или нещо такова, идеята ми беше просто, че доста съфорумки са споделяли своите решения и е полезно да се прочете по-обширна извадка, а не само моите собствени изводи. Но се радвам, че са били интересни, дано и полезни... a първият пост май никой не го чете Thinking

Възхитих се на фазата до юни. 😊 Допадат ми такива временни "мании".
Данич, за мен лично психически е по-лесно да имам период/и на "сериозно затягане на колана" и периоди на "ям без да се втелясвам", защото издънките, които правя опитвайки се да съм 100% бетонна 100% от времето обезмислят строгото ядене през останалата част от седмицата Roll Eyes

Разбира се, имам си и малките трикове за ситуации в които знам, че ще се преяжда и препива здраво - и изпразването на гликогеновите депа с диета + целеви тренировки преди голямо "застолье" и ИФ по 18 часа при 2-3-4 купона наредени в последователни дни. Понякога дори успявам изрядно да си спазя плановете, понякога животът се случва въпреки тях Wink
И аз съм телец, припознах се в много от маниите ти Grinning
Още един ♉ на борда - където не помага волята, помага инатът😁Да живее виното 😄
Още един телец в кюпа! То  станахме цяло стадо! Joy Много сме, силни сме и вино пием! Наздраве! Wine Glass
То май вино пием почти всички /и сигурно заради това не можем да свалим прословутото последно кило/.

Наздраве, мили ми Теленца и други съфорумки Wink С инат и винA (да не забравяме и сиренA) към фитнато бъдеще! Grinning
Скрит текст:

Чашите са гравирани с името и датата на винения фестивал в Елзас  (на който попаднахме доста случайно) и си ги разнасяхме гордо из Европа с нас, защото обичаме да си пием виното в истинска чаша като културни хора - излишно е да казвам, че вкъщи това не ни се случва, т.е. да пием вино на публично място, различно от ресторант, в стъклена чаша; винаги е скрито в чаша за кафе Grinning

PS Звезди, това също е Люксембург - най-любимата ми снимка оттам!
https://flic.kr/p/2gGN9Z4

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 15:20 от Agent Provocateur

# 632
Агент, наздраве Simple Smile

Отчитам Pyramid Pump днес за долна част, вчера правих горна...взех да привиквам към тази тренировка, вече не ми е такова предизвикателство каквото беше в началото...

Хубава вечер на всички!:kissing_heart:

# 633
За днес-    и 10 минутната тренировка за долна част на Линда с липсващата котка, която показа Звезди.
Вчера само степер - около половин час.
Момичета, благодаря на всички. Аз не съм изчистила съвсем всички притеснения, но отхвърлих поне едно. Дана, мерси за идеята за келп, ще си взема. Осъзнах, че напоследък ядем доста безсолно вкъщи, а и ползваме по-често хималайска сол, а тя не е йодирана. Едно време в училище ни правиха профилактика, но сега на децата нищо не се дава, така че е добре да си ядем обикновена сол или морска.
Добре дошли на всички нови момичета!
coleen, стискам палци всичко при теб да е наред:blue_heart:. Разкажи после какво става. При всички случаи физическата активност само помага. Отчитай се по-често в нашата групичка.
Ноември,:blue_heart:
Агент, страхотна стратегия. Много ти се радвам колко си организирана, структурирано постъпваш, дори и когато се отпускаш, защото знаеш, че после следва период на дисциплина. Аз хич не мога така.
И наздраве и от  мен Simple Smile
За времето за тренировки - обикновено по пет -шест пъти седмично, понякога и седем по 30-40 минути максимум.

# 634
За днес отчитам  YOGA WORKOUT C LASS LEGS F OR DAYS. Зор си беше. Отделно- близо 10 км километраж.

Агент, страхотна стратегия. Много ти се радвам колко си организирана, структурирано постъпваш, дори и когато се отпускаш, защото знаеш, че после следва период на дисциплина. Аз хич не мога така.
И наздраве и от  мен Simple Smile
За времето за тренировки - обикновено по пет -шест пъти седмично, понякога и седем по 30-40 минути максимум.

И аз не мога!!! От близо месец съм ограничила виното само до излизания навън, а те са почти ежедневни... Но пък откъм тренировки съм бетон и когато зная, че денят ще завърши с веселба, задължително вкарвам и нещо аеробно. Дали е правилна тази стратегия още не зная, но поне към момента не качвам.
От септември съм си наумила да следвам протокола на Whole 30. Дано да издържа. За съжаление, на 95% съм сигурна, че млечните не ми влияят никак добре, а толкова много ги обичам. Повече и от виното дори. Sad

# 635
Днес 30 Мин спининг и следобеден сън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 636
О, и аз бях заспала сладко- сладко къдЕ 15 часа, но разразилата се буря, прерастнала в порой секунди по- късно, ме събуди.

# 637
За днес - Simply Interval Short&Sweet с Джийн Милър, с която замених твърде леката Cardio Party на Кети. Утре обаче мисля да си приключа ротацията по план със Stacked Sets Lower. Всъщност ротацията от LITE Series много упешно може да се използва като матрица, като отделните тренировки се заменят периодично с други тренировки на Кети, напр. от Cathe Live, ICE, Strong&Sweaty, Ripped with HIIT, LIS и даже някои по-стари програми или единични тренировки. Единствено Body Weight and Bands има като еквивалент само Travel Fit, но тя се среща общо два пъти за месец, а и в краен случай може да се замени с някоя от Bootcamp тренировките.
П.п. Агент, спри да пускаш хубави снимки от Люксембург. Някой ще вземе да се излъже и да отиде.

# 638
От мен разходка из нашите балкани. 13 км общо с около 850 метра изкачване. Децата мрънкаха, но се справиха Wink Гледките горе бяха прекрасни, ако само можех да правя сносни снимки, можеше и да излъжа някой да дойде Wink

Излизам с приятелки на вино. Наздраве и от мен!

# 639
Спринкълс, красота!!! Направо ме спечели да събирам багажа. Кажи само за къде да купувам билет! Heart Eyes

Снощи аху- иху, за днес се очертава обедно pool party, което има всички предпоставки съвсем лежерно да се прелее във вечерно такова. Отметнах си ин йогата от календара, но май друго няма да правя днес. Своеобразна почивка ще е .

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 09:30 от Анонимен

# 640
Бр7 за първи път след едноседмична почивка, по време на която се спуках от нищоправене... май не успях да направя всичко точно както го показаха, а се постарах.

# 641
  • Варна
3 x 4 набиране
2 x 10 лицеви опори
3 x 30 коремни преси
Заминавам малко на почивка, вземам си ластика само.

# 642
  • Plovdiv, Bulgaria
Продължавам си по програмата на blogilates. Тъкмо днес мислех след това да направя  няколко упражнения за крака, защото предните дни нямаше...и хоп за крака и дупе днес бяха. Направо всичко ми пулсира после и понякога ми е трудно да довърша някое, но колкото толкова. Детето си дойде и идва при мен като правя упражнения, да гледал каката 😂
Яденето обаче ми куца..или е прекалено малко, или ям неща които не трябва. А ако съм режимна няколко дни и като кантара ме мръдне..почвам да се ядосвам и от нерви ям квото ми е пред очите, или пия бира. Не знам, емоционално хранене ли му викат на това, но не е хич хубаво... А съм наясно че нещата няма да станат за 5 дни.. Искаше ми се до 2ра бременост вече да съм свалила кг от първата, та иотгоре..А ей ся ММ вече си иска, аз също, ама пусти кг направо ме е страх да не почна да се търкалям.  И чак сега се мотивирах да правя редовно упражнения..вече седмица между другото което си е рекорд за мен. Караме и често колела поне по 10км. Вървя си всеки ден по 7-10км, но от ходене аз не съм видяла ефект отслабване.
Аз малко дълги постове пиша, но просто ми се ще да споделя някъде мислите си, извинете ме Simple Smile

# 643
Спринкълс, умопомрачителни са ви планините!
Така ми се иска да измисля една ваканция по вашите земи, само семейството ми да не беше толкова мрънкащо, когато му се наложи да походи малко!

12/33 Rowing 22 min
(нещо си бях оплескала номерацията! 33 тренировки бях предвидила за Юли и Август, не 22)
П.п. Агент, спри да пускаш хубави снимки от Люксембург. Някой ще вземе да се излъже и да отиде.
Grinning Grinning Grinning Моите снимки са лъжа и измама, така е!  Hug Hug Hug
И аз не мога!!!
... За съжаление, на 95% съм сигурна, че млечните не ми влияят никак добре, а толкова много ги обичам. Повече и от виното дори. Sad
А! Ето тук се крие проблемът! Не подхождайте към проблем с настройката "аз НЕ мога"! Напротив, трябва да се самоубедите, че можете. Казвате си "АЗ МОГА" и почвате с идеята, че ще е трудно, че ще имате издънки (хора сме!), но в крайна сметка ще можете!

... и на мен млечните са ми ахилесовата пета! Оставям си кисело мляко + кефир + обезмаслена извара, когато съм на режим; иначе трудно им устоявам - онзи ден едно triple-cream Délice de Bourgogne ми отнесе главата заедно с бутилка Просеко, разбира се Grinning

"...Délice de Bourgogne, the softest, richest, triple-creamiest French freaking cheese you could ever hope to stick your mouth around."
Горещо го препоръчвам, но сте предупредени Grinning

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 18:57 от Agent Provocateur

# 644
Аз летата на 2017 и 2018 ги изкарах без обяд, само на такива сирена и розе към 14 ч след работа, много сирене на един път. Вечерях много леко след това. Никога не съм била толкова слаба като тогава.

Общи условия

Активация на акаунт