👗Нови придобивки в гардероба - 54

• 115 171
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • София
orchid77, не, от физически магазин в Гърция.

# 481
Мъжете са си такива..Дай му да прочете коментарите ни за прекрасните ти придобивки.

П.П Един съвет за ботите-много трябва да им пазиш връхчетата,че ликрата бързо се захабява и има вероятност да се прокъса.Имам подобни на твоите и поради тази причина,гледам да ги слагам по рядко.Сега съм решила да си купя пак такъв модел-чорап,но с кожени върхове.

Иначе целия ти аутфит в черно и бяло си го представям завършен с някоя яка чанта в цвят фуксия. Heart Eyes

Хаха! ММ ми се извини и ми каза, че не бил достатъчно образован на тема мода! Joy
Доколкото ботите, те не са от ликра, много интересна разтеглива материя са, която много ми напомня на ликра, но някак си по-дебела, затова се съмнявам да се скъсат, а и имам доста неща на Проенза и съм много доволна! Изключително нестандартни модели имат, на които аз съм безвъзмезден почитател!
А за тази чанта цвят фуксия просто ме удари в сърцето! Weary
Аз както не харесвам розово, че то фуксията баш баш розово... въпрос на вкус Yum
Аз си представях ето такава чанта и двете са отново на Проенза и тази, която е с металическият ефект я притежавам и стои много добре с аутфита, сега се чудя дали да си купя и черната с ципа:

# 482
  • Dope Reach
Още неща от H&M и се спирам... Grinning

# 483
  • Бургас
Хаха! ММ ми се извини и ми каза, че не бил достатъчно образован на тема мода! Joy
Доколкото ботите, те не са от ликра, много интересна разтеглива материя са, която много ми напомня на ликра, но някак си по-дебела, затова се съмнявам да се скъсат, а и имам доста неща на Проенза и съм много доволна! Изключително нестандартни модели имат, на които аз съм безвъзмезден почитател!
А за тази чанта цвят фуксия просто ме удари в сърцето! Weary
Аз както не харесвам розово, че то фуксията баш баш розово... въпрос на вкус Yum
Аз си представях ето такава чанта и двете са отново на Проенза и тази, която е с металическият ефект я притежавам и стои много добре с аутфита, сега се чудя дали да си купя и черната с ципа:
Скрит текст:

И двете чанти много ми харесват!
Относно ботите-водят ги ликра заради еластана.Иначе е много интересна материята да,прилича на неопрен.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 22:15 от bubanka

# 484
# 485
И тук да се похваля, чакам тази рокля до 2 дни https://www.fashionup.bg/Ferraga-ATL~QS382~Multicolor~els-%d0%bf … amp;utm_medium=ad. Нямам нищо друго цветно в гардероба, но сега избих рибата.

# 486
  • При децата ми
Неви86, не се вижда роклята. Дава грешка.

# 487
Неви86, не се вижда роклята. Дава грешка.
Да, до обяд се виждаше, явно са я свалили от сайта и са ми я опаковали Simple Smile Ще я снимам като дойде.

# 488
# 489
  • Sofia
Благодаря. Hug
Аз съм голям фен на тея клинове на Зара, за студено време са супер. Heart Eyes

# 490

Панталона е страхотен! Това имитация на кожа ли е?

# 491
# 492
  • Sofia
Скрит текст:

Панталона е страхотен! Това имитация на кожа ли е?

Jeune Fille, да. Simple Smile)

# 493
Зелени кецки на пума,на Адидас не можах да го открия и се  примирих с тези...

# 494
  • София
Манго:

Масимо:
КОМБИНИРАНИ МАРАТОНКИ ОТ БЯЛА КОЖА

Зара- ТЕКСТУРИРАНА БЛУЗА ОТ ДАНТЕЛА
най-накрая в ръчичките ми!  Party Mr. Green

HM Skinny High Ankle Jeans да си употребя талона за отстъпка хем! Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 сеп 2019, 11:22 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт