👗Нови придобивки в гардероба - 54

• 115 149
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз намерих такива във физически магазин и премерих. 38 ми опира пръстчето, 39 са ми големи. Ще поръчам онлай, че точно моя модел го няма наличен. Надявам се да се отпуснат малко.
За цена от 200-250лв. не бих рискувала да чакам да се отпуснат, по-добре малко хлабавки, нали са с връзки. Иначе и аз много искам да ги имам бели, но са много скъпи за мен.

# 571
По големият номер ми е много голям. Не се чувствам комфортно. А обемните маратонки се отпускат Simple Smile
Ако имам проблем като дойдат, ще ги върна.

Edit: лачените ги има в Дайхман и са на 100лв.

# 572
И аз със същите маратонки, но чисто бели.

# 573

Може ли да ги покажеш.
Аз съм харесала тези
https://www.obuvki.bg/snik-rsi-fila-d-formation-wmn-5cm00514-125 … avy-fila-red.html

# 574
Тези спец. и двата модела не се отпускат и няма как , защото самата подметка затваря пръстите отпред и честно казано , не са най-удобните обувки за мен Simple Smile

# 575
  • Canada
250 лева за Фила?! Впечатлена съм!

И за да не е тотален спам една блуза от СК

# 576
В момент на умопомрачение се сдобих с тези
,
но с какво ще ги нося и кога най-вече, идея си нямам Joy

# 577
Тези спец. и двата модела не се отпускат и няма как , защото самата подметка затваря пръстите отпред и честно казано , не са най-удобните обувки за мен Simple Smile

Защо не са ти удобни? Питам сериозно, че още не съм се решила да ги поръчам.
Имам такъв "груб" скечърс и за мен е невероятно удобен. Но не е кожен.

# 578

Защо не са ти удобни? Питам сериозно, че още не съм се решила да ги поръчам.
Имам такъв "груб" скечърс и за мен е невероятно удобен. Но не е кожен.

Сравнявам ги с останалите ми удобни и тези със сигурност са сред последните от редицата.
Не са гъвкави при ходене, но все пак си е до крак.
Ако трябва да избера обувка за разходка със сигурност няма да са тези.Скечърс по принцип се водят удобни, нямам такива , но така съм чувала.
Поръчайте ги , пробвайте на вас може да ви паснат.Всичко е индивидуално, все пак ако не ви харесат ,винаги може да ги върнете.

# 579
Хаха, а аз като си ги купих преди два месеца, дамите ме напднаха, че са грозни и груби айде сега де... Joy
Аз имам този модел:

Аз нямам разминаване с номера. Купих си ги от https://www.schuh.co.uk/womens/fila-disruptor-ii-platform-white- … iners/1938281020/

# 580
На вас удобни ли са ви. Не обичам да си купувам непозната марка обувки без да меря. Sad

# 581

Явно съм вманиечена по чанти и червено😒, тона ми е поредната червена, но...всяка е с различен нюанс на червеното😂

# 582
  • София
от Zapatos

# 583
Аз пък си взех тези, май са двойно по-евтини, естествено има разлика в модела. Леко са умалени, надявам се да се отпуснат още малко, 4-5 пъти съм ги обувала.

# 584
Аз си взех от тези модерните на Найк

По-дървени маратонки не бях имала скоро. Харесах ги на жена на улицата, звънях в 2-3 магазина и нямаше моят номер да ги пробвам. Поръчах ги онлайн, Найк нося от години и не съм имала несполучливи покупки. Не ми се занимаваше да връщам, а трябваше. Ще ги мъча и тази зима и напролет нови ще взимам. От всичкото нагоре и като се намокриха днес ми се пързалят на педалите на колата.
Други от този тип не съм пробвала, но все си мисля че с такава подметка са твърди и неудобни.

Общи условия

Активация на акаунт