👗Нови придобивки в гардероба - 54

• 115 141
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
На вас удобни ли са ви. Не обичам да си купувам непозната марка обувки без да меря. Sad

А вие от София ли сте? Ако да , има ги в Ринг мол , може да си изпробвате на място.

# 586
На вас удобни ли са ви. Не обичам да си купувам непозната марка обувки без да меря. Sad

А вие от София ли сте? Ако да , има ги в Ринг мол , може да си изпробвате на място.

Не, за съжаление. И път нямам скоро към София. В кой магазин ги има? Може и вдруги градове да ги намеря. В обувки бг ще има 30% намаление за уикенда.

# 587
  • София

Две блузки от мен.

# 588
  • out of space
Здравейте, пазарувал ли е някой от https://fundelle.com

Ако да- интересува ме има ли доставка, колко е, пратката у нас ли идва или в пощата, или в митница?

# 589
Fila се продава в магазините от веригите Глобал брандс, Дистрикт и Бъзз. На сайтовете им може да видите кой модел в кой магазин го има, не са само в София.

# 590
Пристигнаха ми тези

Много удобни, като чорапки с подметка са Simple Smile.
И едно панталонче до глезена

# 591
Можете ли да ми препоръчате откъде да си купя зимна рокля, трябва ми за личен празник на роднина в края на октомври?

# 592
Elisabetta franchi или House of cb.

# 593
Малко летни дрехи от разпродажба:
От модердине напоследък широки и къси панталони. Може да не са много ласкателни за фигурата, но са много удобни:

Ленени панталони в черно и бяло:

От лек дънков плат:

Черна туника:

Пепит панталони, н са точно летни, но също бяха на разпродажба и тъй като са класически си взех 2 чифта:

# 594
Яке от Marc Jacobs
Обувки от Marc Jacobs (никога не съм си представяла, че ще са толкова удобни)

# 595
  • Street of Dreams
Пристигнаха ми тези

Много удобни, като чорапки с подметка са Simple Smile.

Тези ги за гледах в пудрено. Но не намирсм снимка как стоят на крака, а ми е много интересно.

Обувките на Marc Jacobs изглеждат страхотно!

# 596
  • Бургас
Такаа..прочетох коментарите за умаления размер на Fila,и докато чакам да пристигнат моите,(изчака ми се чакането)реших да звънна в 2-3 онлайн магазина,за да питам има ли проблем с номерацията на обувките.Отговориха ми,че са умалени.Даже едната продавачка ми сподели,че си е купила като моя холограмен модел,и при положение,че носи 37-ми номер е трябвало да вземе-38-ми.От там,реших да се обадя на obuvki.bg,споделих опасенията си за умаления размер с техния оператор като помолих да ги изпробвам,но отказаха с обосновката,че нямали такава политика.Бил включен само преглед на стоката.Преди малко получих съобщение,че са пристигнали в офиса на Спиди,но....ще ги върна.Не ми се занимава с въпросния сайт и няма да пазарувам от тях.За пръв и последен път ми е.Затвърждава ми се мнението,че бг-сайтовете за онлайн пазаруване не стават.Значи,може от Холандия да ми идват стоки(обувки и дрехи на лейбъли,които са скъпи)с наложен платеж и задължителен преглед и тест,преди да платя,а тук не може!?...Както и да е...Всеки си е прав за себе си.Ще ги поръчам от Амазон,с един номер по-голям от моя.

Обясних се надълго и нашироко пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 11:58 от Nina_Z

# 597
Да, мратонките на Фила са умалени с един номер. Иначе са ми много удобни, меки и се стъпва добре. Но тежат. Аз нося Найкове и Адидас предимно, тези са два пъти по-тежки и при дълго ходене ми се изморят краката нагоре.

# 598
  • Бургас
Да,такива модели си тежат.Всичките ми сникърси са така.
Обожавам и нося Найк,но не и Адидас.

П.П Продължавам да съм на холограмна вълна

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 12:56 от Nina_Z

# 599
Скрит текст:
Такаа..прочетох коментарите за умаления размер на Fila,и докато чакам да пристигнат моите,(изчака ми се чакането)реших да звънна в 2-3 онлайн магазина,за да питам има ли проблем с номерацията на обувките.Отговориха ми,че са умалени.Даже едната продавачка ми сподели,че си е купила като моя холограмен модел,и при положение,че носи 37-ми номер е трябвало да вземе-38-ми.От там,реших да се обадя на obuvki.bg,споделих опасенията си за умаления размер с техния оператор като помолих да ги изпробвам,но отказаха с обосновката,че нямали такава политика.Бил включен само преглед на стоката.Преди малко получих съобщение,че са пристигнали в офиса на Спиди,но....ще ги върна.Не ми се занимава с въпросния сайт и няма да пазарувам от тях.За пръв и последен път ми е.Затвърждава ми се мнението,че бг-сайтовете за онлайн пазаруване не стават.Значи,може от Холандия да ми идват стоки(обувки и дрехи на лейбъли,които са скъпи)с наложен платеж и задължителен преглед и тест,преди да платя,а тук не може!?...Както и да е...Всеки си е прав за себе си.Ще ги поръчам от Амазон,с един номер по-голям от моя.

Обясних се надълго и нашироко пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега съвсем се замислих какво да правя. До неделя са с отстъпка.
На мен ми излиза безплатна заняна или връщане на обувките. Защо не си ги премерихте и тогава да връщате? Аз съм между два номера по принцип (37-38). Винаги купувам 38. Сега се чудя дали направо 39 да поръчам....

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 12:32 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт