Случи ми се нещо странно XX

• 62 797
  • 703
  •   1
Отговори
# 555
Аз бях до тук..

Боже аз ще получа удар ако заснема такова нещо.. Прилича на топка, все едно не върви по земята долепено.. Брррррр

# 556
Не се страхувайте. "Те" реално не са в нашият свят. Нямат достатъчно енергия да съществуват тук, но не пречи да ги виждаме. В огледални или стъклени повърхности. Във всичко, през което преминава светлина.

# 557
Гледам клипчето вторачено,  тъкмо минава сянката и ми идва известие на тела... Добре че съм на дивана че не се счупи 😂😂😂
Не различавам аз опашка 🙊 и на мен ми прилича по скоро на дете, щом е свързано със столчето най вероятно е било дух на дете. Добре че сте се оттървали, аз си взимам децата и съм се изнесла от там със завидна скорост ...ббррр 😱😱😱

# 558
Бррррррр....
Следя темите още от самото начало и помня този случай. Тогава не посмях да помоля за клипчето на лични... и по-добре! Сега се озъртам вкъщи като гърмян заек!

# 559
Извиням се предварително за въпросът ми зададох го в сънищата ама тама по малко се влиза.И така и така си говорим за сенки тук.

Снощи сънувах черна сянка една такава която все едно лазеше по стените дбте очертана и зловеща.Избледня и изчезна само след като казвах Господнята молитва(без да я знам добре).Не съм от олкова набожните и не знам какво да мисля.
Ако някой има идея нека е на лични да не спамим тук.
Благодаря.

# 560
Описали са какво се случва, бях доста подробна преди време, но в общи линии важното е казано Simple Smile. Аз имам теория, че това дойде заедно със стола от благотворителен базар за болно дете, просто всичко започна тогава и когато го разкарахме абсолютно нищо не се е случвало. За мен рационално в случая няма, търсила съм го дълго време след клипа. Важно е да кажа, че аз имам изключително силно периферно зрение, а това нещо на живо не го видях, едва чак след като пуснах клипа. Вкъщи се включваха и коли с дистанционно, които "изблъскваха" останалите играчки, сякаш да се покаже и спираше, когато излезеше извън обхвата на секцията, например. Просто беше ужасно, кооперацията е нова, вкъщи се чувствахме добре и още се, не е било напрегнато, но всичко това ме стряскаще изключително много и при всяко включване на нещо се качвах на дивана. Теорията на мъжа ми беше, че се включват от други дистанционни, защото над нас има деца, но сянката не е рационална по никакъв начин. Детето не виждаше нищо категорично, не се е втренчвала и т.н. тогава, едва наскоро на самото стълбище, бях писала преди няколко страници. Едва ли има връзка с това, вкъщи е спокойно.

П.С. Като лудите заставахме зад прозореца с детето и снимахме, ние се виждахме прекрасно, Т.е. има добра видимост, това си е сянка. Имам предвид, че ако е куче ще се види кучето, а не сянката му, ако е дете - дете ще се види. Излиза, че е високо около нивото на дъщеря ми, когато правехме "експериментите", тогава тя беше на 2/3г.

# 561
  • София
А столчето от първия ден ли се включва? И знаеш ли дали болното дете се е възстановило? Върти ми се в главата сценарий, че детето, за чието лечение е бил базара, ако не е оживяло, може по някаква причина да е дошло за столчето. Но пък защо точно за столчето ще дойде не знам.
Или наистина столчето да е било на дете, което е починало и близките да са решили да го продадат в полза на друго дете с надеждата поне на него да помогнат.

# 562
Не знам, столчето ни беше подарък от близък, който по този начин е искал и да помогне. Близкият е много близък и по никакъв начин не би навредил, изключвам го въобще като нещо "черно". Столчето не ми е направило впечатление да се е включвало веднага след появата му, може би седмици, че и месеци по-късно. Иначе в тези базари стоките не са от болното дете, а всеки "продава" ненужни за него стоки, средствата от които се внасят по сметка на детето.

# 563
  • София
Да, знам, че не са от болното дете, но ми се завъртя мисълта, че може пък болното дете да е видяло столчето и да го е харесало. Нищо смислено общо взето, но просто си разсъждавах по клипчето, защото е много иснересно.

# 564
А този близък има(л) ли е куче и дете (вероятно е имал дете, столчето сигурно е било негово)?

# 565
Не знам, но цялата тази лудост се прехвърляше и на други играчки, че даже и на чешмите ми и ел. котлони. Свързвам го с нещо кофти, но странното е, че наистина се чувствахме спокойни вкъщи и не беше напрегнато, противно на това, което се казва при такива ситуации. Дори сега като гледам ме е страх, а тогава сякаш не чак толкова, ама то не сме имали и друг избор, де Grinning.
Има деца, живи и здрави са всички там.

# 566
Амброзия, тия включвания на столчето можеш ли да си спомниш дали не се случваха при влажно време или предстояща буря, или дъжд?

# 567
А куче? Не разбирам нещо. Уж близък ви го е подарил, а е купено от благотворителен пазар. Ако куче или нещо друго мине по-далеч от вратата, което явно се случва, след като виждаме, че се дърпа, може да изглежда като подобна сянка. Не ми прилича на дете, освен ако не лази. Ако приемем, че гледа през вратата, не е толкова високо, колкото изглежда после.
Колкото до включването на играчките, при нас се случва постоянно, затова това не ми се вижда странно.
Едно е ясно, че с това столче е дошло и нещо друго. Добре е, че вече го няма! Това ме навява на мисълта колко подаръци прибираме в къщите си. Може да си мислим, че са от много добри приятели, а то да се окаже друго. Или масовото пазаруване на вещи и дрехи втора употреба...

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:39 от Manique

# 568
Столчето е подарък за нас, но не купено от магазин, а от благотворителен базар.  Конкретно това беше искано от детето и щях да го купувам, но ни го подариха. Обикновено не залагам на неща втора употреба, точно заради енергията, колкото и лудо да звучи, но в случая беше почти ново, а в крайна сметка и за благовторителна кауза, та не ми пречеше. Отностно времето, когато се включва - това не мога да го кажа. Единственото, което си спомням, е че в случая беше вечер, но се е включвало и през деня. Винаги, когато мъжът ми излезе - винаги, винаги сме само и аз и детето. С всички играчки е така, мисля веднъж само се беше включвало нещо пред него. За куче - куче в нас няма, дух на куче не знам, човекът, от когото е не обича животни и няма такива.

# 569
Все пак е ползвано от някого, когото не познавате. Не знаете какво се е случило с детето, на което е било, дали неговото семейство е имало куче и т.н. Предвид как кучетата обичат децата... Зловеща история, като от филм на ужасите.

Общи условия

Активация на акаунт