Боже аз ще получа удар ако заснема такова нещо.. Прилича на топка, все едно не върви по земята долепено.. Брррррр
. Аз имам теория, че това дойде заедно със стола от благотворителен базар за болно дете, просто всичко започна тогава и когато го разкарахме абсолютно нищо не се е случвало. За мен рационално в случая няма, търсила съм го дълго време след клипа. Важно е да кажа, че аз имам изключително силно периферно зрение, а това нещо на живо не го видях, едва чак след като пуснах клипа. Вкъщи се включваха и коли с дистанционно, които "изблъскваха" останалите играчки, сякаш да се покаже и спираше, когато излезеше извън обхвата на секцията, например. Просто беше ужасно, кооперацията е нова, вкъщи се чувствахме добре и още се, не е било напрегнато, но всичко това ме стряскаще изключително много и при всяко включване на нещо се качвах на дивана. Теорията на мъжа ми беше, че се включват от други дистанционни, защото над нас има деца, но сянката не е рационална по никакъв начин. Детето не виждаше нищо категорично, не се е втренчвала и т.н. тогава, едва наскоро на самото стълбище, бях писала преди няколко страници. Едва ли има връзка с това, вкъщи е спокойно.
. Препоръчани теми