Случи ми се нещо странно XX

• 63 765
  • 703
  •   1
Отговори
# 300
Дари да може би и аз моите странни усещания бих могла да ги опиша така. Двес ми се случи за втори път и сериозно се филмирах дали не е някой ранен симптом я на шизофрения, я на психоза.
Пък и аз като цяло винаги съм си била малко чалната, особено докато сънувам.

Сега, като се замисля, снощи имах екстремни преживявания и може да е от преумора и притеснение.

Иначе, това с летенето редовно ми се случва, даже падам и се стряскам. Редовно сънувам как летя насън.

# 301
Или ще се мре, или ще ставаме ангели.
Това в кръга на шегата го казвам. Hug
То с това наше ежедневие...все нанякъде избива стресът.

# 302
Preslava, това състояние се нарича сънна парализа.

# 303
Точно така, бях забравила за името, но наистина си е нещо доста неприятно.

# 304
Как се спира това чудо, не искам да ми се случва. Интересно ми е, но ще се отрази лошо на психиката ми.

# 305
Как се спира това чудо, не искам да ми се случва. Интересно ми е, но ще се отрази лошо на психиката ми.
Ако продължи да се случва, просто трябва да го овладееш. Когато за първи път се случи с мен, едва не умрях от ужас. И всички следващи пъти- просто започвах да крещя и да се моля на Господ да се събудя. Бях още ученичка, нищо не знаех за подобни състояния, и мислех, че дяволът се опитва да се всели в мен. Моето беше в този ред: унасям се и изведнъж със спираловидни движения, много бързо въртене, да се изнасям от тялото си. И това продължи години, докато не дойде моментът, в който победих този кошмар. Дори си спомням кога беше за последно и части от съня. Сънувах, че развалям компютъра на сестра ми(бях им на гости) и след като се събудих, се цопнах веднага на него, забравила за съня си. Какво правих, какво струвах, въведох го в safe mode и оттам никой от нас не знаеше как да излезе😁) Приятелят й щеше да откачи 😬

# 306
Събудих се посред нощ и не мога да заспя 2 часа, отдавна не ми се е случвало. По едно време уж се унасясям и усещам, че се светва в коридора, чувам тихо подсвиркване. Усещам някой надвесен върху мен. Помислих, че мъжа ми е станал и иска нещо. Отварям очи и виждам черна сянка, може би мъжка върху мен. Не мога да помръдна, като парализирана съм, опитвам да викам помощ, но не става, все едно съм вкочанена. И се стреснах, събудих се със свити мускули, дали беше сън или реалност. Мн се изплаших, помислих, че ще умра. Моля за мнения и съвети.

# 307
Съвет не мога да ти дам, но и аз съм виждала черната сянка. Ако си чела темата, съм описала. Така и не разбрах, какво е искала от мен. Страшничко си е, аз още изтръпвам като се сетя. Съмнявам се, че си сънувала.

# 308
Искат енергия, емоциите именно това правят - отделяте енергия, която "сянката" поглъща. Ако започне да се случва твърде често добре е да вземете мерки да се откачите от тях, че мн бели може да причинят ако решат трайно да се настанят около някой ...

# 309
Не съм чела всичко, би ли споделила отново.
Как се откачаме от тях? Беше ужасно страшно, като във филм на ужасите.
Дали това е заради стрес?

# 310
Събудих се посред нощ и не мога да заспя 2 часа, отдавна не ми се е случвало. По едно време уж се унасясям и усещам, че се светва в коридора, чувам тихо подсвиркване. Усещам някой надвесен върху мен. Помислих, че мъжа ми е станал и иска нещо. Отварям очи и виждам черна сянка, може би мъжка върху мен. Не мога да помръдна, като парализирана съм, опитвам да викам помощ, но не става, все едно съм вкочанена. И се стреснах, събудих се със свити мускули, дали беше сън или реалност. Мн се изплаших, помислих, че ще умра. Моля за мнения и съвети.
само ти можеш да си помогнеш. Трябва да преодолееш огромният страх, и когато усетиш, че сянката е над теб , да се обърнеш с лице към нея и да си/й кажеш:"Не се страхувам от теб!"
Човек не знае какво го чака, но аз с "моята" се разделих преди 17-18 години вече, откакто си казахме "сбогом".ⁿ

# 311
Искат енергия, емоциите именно това правят - отделяте енергия, която "сянката" поглъща. Ако започне да се случва твърде често добре е да вземете мерки да се откачите от тях, че мн бели може да причинят ако решат трайно да се настанят около някой ...
Имат ли определено име тези сенки? Интересно ми е да прочета. Веднъж имах "среща" с такава сянка, която стъпа върху гръдния ми кош и не можех да дишаш. Помислих, че пак е сънна парализа. Малко по-късно ми казаха, че по същото време татко е починал. Направил е белодробна емболия. Не вярвам да е просто съвпадение, защото и сестра ми е усетил и се е събудила по същото време. Коментирахме го, преди да разберем за татко.

# 312
  • Варна
Това не беше ли сънна парализа? И аз съм виждала сенки, чувала съм бучене, усещах вибрации. Според писаното из тези теми било опит за излизане в астрала, според мен си е просто сънна парализа.

# 313
  • Deutschland
Преди няколко дни, голямата ми дъщеря също е видяла сянка до леглото, на което спя. Било е около 3 през нощта, влязла да ме търси, защото я било страх. Според нея някой стоял на отворената врата на банята и гледал. Влизайки в стаята, в която аз и бебето спяхме, вижда сянка, стояща до краката ми. Каза, че била по висока от нея (тя е около 1.70), овална и много черна. В този апартамент сме от три години и освен стъпките, които чувах няколко дни, след като дядо ми почина, нищо друго не ми се беше случвало.

# 314
Без да ме мислите за луда, нали, ама ние имахме бяло човече/сянка, не знам какво точно, в ъгъла на стаята известно време. Виждах го и аз, и мъжът ми. Не му бях казала на него, защото мислех, че е илюзия и когато ми каза ме втрещи. Беше ниско и дребно, една нощ мъжът ми скочи да го хваща Grinning Махнахме едно столче от базар и нещото изчезна, въпросният стол, който се включваше сам и бях снимала сянка зад него. От тогава категорично вярвам в такива неща, до тогава винаги намирах логично обяснение. Така че, да, възможно е да си има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт