ВИЕНА тема 11

• 35 744
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Вестерос
Не е ли рано да се търсят билети за юли? Ние юли си купихме за октомври - 6 човека по 90 лв ни бяха, като една седмица преди нашето ходене бяха по 50 лв /в двете посоки говоря/

# 631
Да, рано е наистина. Обмисляме и варианта с кола, като доста по-евтин, но пък там има други проблеми. Още съм етап четене и проучване. 🙂

# 632
Здравейте,
Интересува ме има ли предпочитан район за отсядане ?

# 633
  • Вестерос
Не, където си харесате и според предпочитанието ви дали ще вървите повече или ще ползвате транспорт.

# 634
  • СОФИЯ
Предпочитан вероятно е първи бецирк.

# 635
  • Варна
Нямах никакъв проблем с английския, несъзнателно от немски на английски минавах и никой не ме е гледал лошо, накриво и т.н. Всичко мога да ти раздробя с подробности и няма да се объркате Simple Smile

Единствено до квартирата срещнахме в едно кафене едно момиче, което не знаеше дори и немски, а какво остава за англиски, накрая се оказа, че е българка и е назначена наскоро там и общува на турски с клиентите Grinning

От Варна бях с уизеър. Юли месец си купихме билетите за октомври.
Здравейте ,ние ще летим февруари от Варна но сме от Велико Търново, идеи къде да си оставим колата?
Това е паркинг, който ползваха приятели и останаха изключително доволни. Има услуга трансфер в двете посоки, включен в цената: https://www.parkingairportvarna.com/адрес-и-контакти/?gclid=EAIaIQobChMIrrKftp_d5gIVR7TtCh3rSgr-EAAYASACEgK8xfD_BwE

# 636
Здравейте ,предстои ни пътуване с моя приятел до Виена ,дали някой може да ми даде повече информация за тази карта Viena pass? Колко струва ..за колко време и тн.Благодаря предварително !

# 637
  • Варна
Здравейте ,предстои ни пътуване с моя приятел до Виена ,дали някой може да ми даде повече информация за тази карта Viena pass? Колко струва ..за колко време и тн.Благодаря предварително !
https://www.viennapass.com/vienna-pass-prices.php?lang=e
Тук може да прочетете и да видите цените. Моят съвет е да си направите една табличка, какво искате да посетите и да видите от коя карта има смисъл. Има мисля около 3 вида карти с отстъпки за забележителности.

# 638
Благодаря! Моля ви ако има някой информация до кога е коледната украса във Виена да ми каже Sad ,никъде не мога да намеря информация..

# 639
  • СОФИЯ
По мои наблюдения от 02.01 лампите на Грабен и Кертнерщрасе вече не светят.

# 640
  • Sofia
Здравейте,
Поразгледах темите, но не намирам информацията, която ме интересува. Искам да отида на концерт на Виенската филхармония. Някой посещавал ли е такъв и как се е сдобил с билети?

# 641
  • СОФИЯ
https://www.musikverein.at/ купи билети по-навреме.

# 642
Здравейте,
Поразгледах темите, но не намирам информацията, която ме интересува. Искам да отида на концерт на Виенската филхармония. Някой посещавал ли е такъв и как се е сдобил с билети?
Само новогодишният концерт е " проблемен" откъм билети. Има по три такива( този, който излъчват директно на 1 януари) и още два предварително. Билетите са на цени от 90 до 1900 евро( или поне преди 2 години беше така) според мястото. Разиграват се на томбола, за която се кандидатства на сайта на Мюзикферайн до края на февруари и теглят жребия към началото на март.

# 643
  • Sofia
За новогодишния знам, регистрирах се в томболата, но не ме изтеглиха 😬
Затова поне на друг, хубав концерт да отида в тази прекрасна зала Simple Smile

# 644
  • СОФИЯ
Благодаря! Моля ви ако има някой информация до кога е коледната украса във Виена да ми каже Sad ,никъде не мога да намеря информация..
Още има украса и светлини.

Общи условия

Активация на акаунт