Моля, помогнете да спася детето си!

• 443 546
  • 2 951
  •   1
Отговори
# 2 160
Бор_яна, и на теб не давам да плачеш 🤗
Аз цял ден подсмърчам, заради вас.
Да, исках да духне свещичките, но нищо, догодина.
Никога нямаше да извървя този път без вас, момичета. Честит ви празник!
На момчетата - честити да са ви момичетата! Да, знаем си, че е men's world, ама за никъде е without a woman or a girl ❤️
Ние ще празнуваме уикенда, че татко ни го няма сега, но отразихме и датата де:

# 2 161
Честит рожден ден на Джони, а на теб, Деси, честит празник!
Желая здраве и много усмивки!

# 2 162
Честито и от мен! Здраво и обичано да расте детето!

# 2 163
Деси, точно пък ти слагаш сума ти мъже в задния си джЕб. 💪
Да, знам, не си го искала. Но е нещо, за което трябва да се потупаш по рамото. Честит "женски" празник! 🍷

# 2 164
Честит да е Джони много здраве и да е щастлив мъж.Към мама и към всички жени пишещи тук честит 8Март здраве и благополучие за,всички вас.

# 2 165
  • София
Честит да е прекрасният Джони!
Здраве му желая,много здраве и в изобилие!И нека всеки ден ни радва с нещо ново!
Вярвам,че чудото,за което всички се молим ще се случи!
Прегръдки❤

# 2 166
Много яка снимка! То всички снимки с духане на свещичките, но колко могат да се похвалят със снимка, на която тортата е гушната и нахапана едновременно, а?

# 2 167
За отчетът ще си почакате още, но за другото сърце не ми дава да бавя - терапевтката ни е очарована от промяната в Джони. Аз, естествено някак, съм постоянно в съмнения, но...ще се принудя да приема, че има положителен ефект, къде ще ходя.
Разбра сложна за него инструкция като "ела в другата стая, седни на стола и ще ти дам слънчогледови семки". (Той много обича) А, и си ги бели вече сам, нито една не се опитва да глътне необелена.
Много повече думи произнася разбираемо, терапевтката каза: Деси, просто му се разбира какво казва, значително по-добре отпреди. И не, не просто някоя кратка думичка, а примерно "инвалидна количка" (идея нямам откъде я е чул тази дума).
Помните ли колко ви се жалех, че не пие вода това дете, освен ако не е мръсна жега? Е, вече пие, почти литър дневно. Идва при мен и си иска.
Не искаше дори да седне на стола до масата допреди дни, а сега няма нужда да го убеждавам дълго, просто да сервирам нещо любимо 😁
Има и неща, които изобщо не са се подобрили засега, на чисто физиологично ниво, но ще търся решение, този пост искам да е само с хубавото, което постигнахме заедно.
Наградих го с джънк от вас и мен, заслужи си детето:

# 2 168
  • Бургас
Оххх,Десиии... ❤️❤️❤️❤️
Все така да продължава!
Смело напред,Юначе нашо!

# 2 169
Ще ви досаждам до последно, за да знаете че има смисъл, това което направихте за Джони.
Е, не духна свещичките, но пък свирката до дупка...ако не пиша до седмица, съседите са викнали органите на властта 😁

# 2 170
Радвам се на хубавите новини и пуснах малък подарък за сладък Джони!

# 2 171
Мислех да не пиша, докато не оправя сметките, но не е честно някак, излиза че само пари ви отчитам, а всички знаем, че те са безумно важни, но са резултат на грижата ви за Джони. Почти съм ги привършила, тези дни ще публикувам, но тоя пост е за друго... Това, което направихте за Джони, работи. Дори не мога да изброя всички по-малки и по-големи стъпки от последните дни, простете. За съжаление, онова съпътстващо състояние, което повече от две години никой доктор не успя да категоризира, съответно излекува, си го мъчи - запушен нос, кашлица, липса на енергия и апетит, кожни проблеми. В добрите си моменти е топ, отговаря все по-често на въпроси като "какво е това?", постоянно си тананика някакви песнички (не само детски, а и примерно Believer на Imagine Dragons, вкус не можем да му отречем Stuck Out Tongue Winking Eye ), игра на площадка, пълна с деца и почти беше един от тях, но...ето, че днес съвсем не се храни, за цял ден парче хляб и няколко пържени картофки, дори не изпи любимият фреш портокал.
Пиша за да знаете, не че можете да решите проблема, но идеи приемам всякакви.
Снимка отпреди два дни, Джони в опит за баскетболна кариера, смая всички ни как знае какво и защо (е, не улучи коша, но сега започваме):

# 2 172
  • София
Прекрасен малък Джони, наш герой и пример за подражание - и той, и майка му! Heart Eyes Толкова битки премина успешно това момче! Ще се справи! Всичко по реда си.  Flowers Four Leaf Clover Hearts

# 2 173
  • При семейството си
Браво, това са си сериозни крачки…следиш само неговия напредък, спрямо неговото темпо, не сравняваш и ще видиш колко голям напредък има🤗 Много е бавно, иска ни се да е с друго темпо, пътят е дълъг, но важното е да е в правилната посока и да не спира.
Не се притеснявай, имат си такива моменти, понякога те по-добре от нас си усещат телата и нуждите.

# 2 174
Понеже спомена и кожни проблеми, проверявали ли сте за пропускливи черва?

Общи условия

Активация на акаунт