Втори шанс (Kalbimdeki Deniz - В сърцето ми е Дениз)

• 41 116
  • 503
  •   1
Отговори
# 75
Аз не и знам името, но съм я гледала в Градско момиче.В момента сериала го дават по лейдито.
[/quote

Много благодаря! Намерих я! Това е Симге Селчук. Гледала съм я в 3-4 сериала.
Много млада и красива е... Тук е "направена" по- възрастна,затова не я познах. Flowers Fallen LeafFlowers RoseFlowers Fallen Leaf
Благодаря и на mimchyyy0 ... Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 18:32 от vera17

# 76
Актрисата се казва Симге Селчук. Гледала съм я в "Градско момиче", "Готова на всичко", "Малки жени" и "Болката в сърцето ми". В момента участва в сериала "Съкровено".

# 77
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/199 … sskom-yazyke.html

ето пълния линк със сериите на на руски, с едногласно озвучаване или субтитри.   Към момента (2 август) са стигнали до 31 мин. на 28 еп.

Иначе сериалът наистина е много добър, направо е престъпление да го дават в 13.30   Ако помните, и 1001 нощ го даваха в този час... още 2008 г Grinning Как тече времето...

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 23:41 от diziler

# 78
  • София
А 1001 нощ не можех всеки ден да го гледам в 13,30
и ставах сутрин в 4,30 да гледам повторенията, дори
и тези серии, които съм гледала!:smiles:
Сега този го изгледах с руски субтитри, но отново
го гледам по ТВ  в 13,30 ч.

# 79
прекалено търпеливи са всички с бръщолевениците на Фикрие. Не може да реагират еднакво, разбирам, че един сценарист го е писал. Аз не бих бил толкова търпелив към жена, която постоянно поставя всички в конфузно положение, сватосва ги, връща ги съм спомени от миналото, които... не са за пред всички. И всичко живо МЪЛЧИ и я оставя да си излива безкрайните монолози. Пълна глупост

# 80

Имам въпрос:

Скрит текст:
Скоро ли ще убият Диар и приятеля ѝ? В коя серия?
Сериалът много ми харесва, но не искам да го гледам
предварително.Моля, който го е изгледал да отговори.

# 81
Скрит текст:
Отказах се да гледам предварително, както бях започнала. Дияр ще роди. Майката на Дияр ще вземе детето, да го гледат. А родителите му ще бъдат убити. Ужасни обичаи!

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 06:43 от vera17

# 82
Офф, наистина ужасни обичаи. На турците това не им харесвам . Не всеки е така,има модерни хора .
Иначе разбират и правят сериали . Рейтинга при тях е много важен  и падат като круши . Новият сезон кой ще оцелее ,и окапе .

# 83
  • София
Привет!
Сериалът заслужава да се гледа, но жестокостите и на мен ми идват в повече. Доста от епизодите гледах с мишката. Жалко, че бащи и братя убиват  за "поругана чест" и най-лошото е, че още съществуват и ни ги  представят в много сериали. Също и жестоките отмъщения с изършване на убийства на поколения невинни хора. Турците са много жестоки и "хвърчат глави" на непокорните не само в историческите им сериали, но и в съвременните. Сега след като гледам сериалите им си обяснявам жестокостите, които са извършвали към разбунтувалото се  българско население и кланената след въстанията. Тези жестокости, обаче са извършвали и към непокорните турци, даже към техните деца и роднини. Много от сериалите им изоставям поради тези жестоки и нечовешки нрави. Турските нрави и обичаи носят и много човеколюбиви отношения. Пословична е тяхната любов на децата към родителите си, към близките хора за които са готови на всичко, към родината. Имат  доста положителни национални качества, с които могат да са за пример.  
siika_pz, Не мога да кажа точно в кой епизод е убийството, но
Скрит текст:
Диар ражда момиченце. Всички много се радват и им помагат да си извадят виза за да заминат в Германия. След като всичко е уредено, вечерта убиват нея и мъжът й. Преди това се женят. Поръчителя на убийството е баща й, който е в затвора. Детето ще гледат майка й и жената на брат й, който  я подкрепяше.  
femmi2, "Втори шанс" има хубав финал и  следващ сезон не мисля, че ще има.
Снимка на Йозге от преди няколко дни в нейния ИГ:

И още:
Кутси с кучето:

# 84
Нина :hibiscus До преди да излъчат турско по нашите тв имах друго мнение но разбрах че съм грешала .
За сезона имах предвид почва есенния  с нови дизита ,нови герой .

# 85
  • София
Нина :hibiscus До преди да излъчат турско по нашите тв имах друго мнение но разбрах че съм грешала .
За сезона имах предвид почва есенния  с нови дизита ,нови герой .

Аз също, въпреки, че бях чела сборника на Иван Хаджийски за нравите и  бита на българите и турците, който основно описва характерните ни черти, сега гледайки сериалите вече съм доста на ясно. Колкото и да са  пропагандни  /както някой казват/ истината не може да се скрие. За да не се натоварвам аз подбирам това, което гледам. Има много стойностни сериали, като сценарии и изпълнение, но има и голяма "баластра". За мен, обаче актьорите им са на световно ниво, въпреки, че не всички са завършили театрална академия имат  големи таланти. Сега като се замислям не бих отхвърлила никой /никоя/, които съм гледала - в централни или епизодични роли. Въпреки, че производството на сериали е превърнато в индустрия, творчеството и изкуството не са изоставени.
Отплеснах се, извинявай! Сега разбрах какво си имала предвид за новия сезон  и си много права. Хубава вечер ти желая.

# 86

Вера, Нина, много благодаря за отговорите.
 Това насилие над жените в турските сериали винаги ми
идва ту мач. Жалкто е, че не е останало в миналото, а и
сега съществува и сигурно няма да изчезне скоро.Харесва
ми обаче уважението към възрастните хора, опазването на
семейството и семейните ценности в сериалите им, а така
също и кастинга за всеки сериал - всеки от актьорите е
точно за ролята си.

# 87
  • София
След убийството на Дияр и Сердем ще има страшна
демонстрация срещу тези убийства на честта пред полицейското
управление, където е задържан бащата на Дияр. Организират я
Едже и синът на Мират. Тази сцена е силно въздействаща!
Обществото се опитва да дава отпор, но традициите трудно и бавно
се променят.

# 88
Малко красиви снимки от любимия ни сериал - "Дияр",
"Мират" и "Дениз" с неното момченце...

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 19:09 от vera17

# 89
  • София
Привет!
Вера, благодаря за хубавите снимки. Аз също да сложа няколко на Йозге, която още почива в Бодрум:

Красива нова фотосесия:

И още:

Да не забравя и Кутси:

Тук с котка:

Тук с куче:

И с любимия си кон:

И от мен:

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 11:16 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт