ДЕКЕМВРИйската дружина измина първата третина! Тема 4

• 19 633
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Lana, честита госпожица Heart Eyes
И аз се надявам на такава, но миналата седмица на ФМ док предположим момче. Grinning струва ми се несигурно и рано в 12 седмица и ще изчакам още Grinning
Simla, 30% са си доста, изчакай и ти Grinning

# 556
Михаела, разликата до колкото знам е в иглите(на фраксито са много тъпи) и това, че се получава алергична реакция (сърбеж и зачервяване). С клексана няма такива проблеми.
Ланаа, честита мома💜💚💜
Аз нали уж и момък имам, няма да останат красавиците без компания.
Simka в 12 седмица си е доста рано, може пък и мома да е.
Момичета леко ви завиждам за килограмите, аз искам поне 5,ама уви. Някоя да ми услужи😁

# 557
Благодаря ви ❤️

Сладурче, килограми да искаш, давам колкото ти трябват безвъзмездно 😁💝

Мгфех, не ти е тъп въпроса. Не съм 100 процента сигурна, но щом е доцент трябва да е майката според мен. Нищо друго не ми каза - плаща ли се, какво се прави точно, каза просто да си запиша час и толкова. Ще разпитам утре като ходя пак и ще ти пиша, ако искаш.

# 558
Слагала ли си преди фраксипарин и ако да има ли разлика? Защото и аз мисля да минавам на клексан, че от около месец ми се получават леки обриви и ме сърби и май е от фраксито.
За обриви не знам, но сякаш от Клексана повече ме болеше като го слагах след трансфер и мисля че беше по скъп ако не се лъжа. Слава богу сега не слагам нищо забременях естествено и двата пъти.
Имам склонност към тромбофилия, но изкарах една бременност без Фраксипарин или Клексан. Явно тази склонност си остава само на хартия.

# 559
Ланче честита девойка 😊🤗 развълнувах се ..  Ще правиш опашки , роклички... Ох мн сладурско 😁

# 560
Добра вечер и от мен.... доста сте изписали немога да смогна 😁
Обсъдили сте витамините ще ви споделя пури мен специално как беше с фолиевата киселина, ами не ми понасяше с 1та бременост повръщах я.Не ми се гади от друго а само ампулата връщам....
Сега пак така, ама нали съм си шемет и съм го забравила това взимам си пак таблетки ф. к. и хоп пак я повръщам. С надблюдаващия лекар и споделям ами като не ти понасяне ги пий.Не взимам никакви вит. добре се чуствам, даже споделям мнението, че може и без тях.

С кг съм +5 в 14г.с. но не си го слагам много хайде не е болка за умиране...
*Jlo хапвай и супи за твърд корем.
За у-ще за родители това не е за мен, даполезно е има какво да се научи, но някак си все съм се осланяла интуицията си. Например пише или ти казват едно но в случая при вас действа друго 🙂 
 За стрий си поръчах масло от шипка от магазин Здравница( много иновативен магазин) а на работа до септемврий после ще ми е трудно, в кухнята е адска жега и да си търсат по навреме някой 😏 

Честно да си призная не съм усещала така бебо даже редовнокато вас сутрин вечер.... чуда се дали от кг или просто още ми е рано. На преглед съм чак на 3.07 цяла вечност... но ще дойде.

На всички мами лека и спокойна нощ

п.с като казвам нощ та се сещам мойта възглавница за подпиране страхотна работа ми върши.... че ми седи иначе като паметник на културата 😝

# 561
Аз използвам обикновенна възглавница по-принцип и да не съм бременна си спя с нея като я гушкам .
Не ми се дават пари за нещо което ще се чудя какво да правя и най-вероятно ще изхвърля на боклука.
Както има много бебешки вещи като барбарона не стоя и минута малката добре че я бях взела на заем да пробвам от комшийката.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 08:18 от kikair

# 562
Момичета, аз писах вчера на проф Кременски от Националната генетична лаборатория и снощи към 10 ми отговори. Няма да копирам цялото писмо. С две думи ме успокой. Пише че показателен е комбинирания риск при БХС, а биохимични риск не се гледа отделно. Някой ако се интересува ще му го пратя

# 563
Вили радвам се, че си се успокоила, всичко ще е наред.
Лана честита девойка 😊
Аз си запазих час за преглед тиюук в Германия и вече съм по - спокойна ☺️
Вие сега на колко време ходите на преглед.?От моите два прегледа ще има 3 седмици, мисля че е добре.

# 564
Вили, много се радвам, че са те успокоили.💛 Всичко ще е наред. 😘

Симка, ще се настроиш бързо и на момчешка вълна. Simple Smile И аз като теб бях на 100%, че и сега ще чакаме девойка, но ни изненадаха. 😄

Аз да ви кажа, от милионите колички, които бях харесала, МАЙ😂 успях да се спра на 3. Можете ако искате да изкажете мнение, ако някоя от вас има опит с някоя, или просто е чувала или чела някой добър/лош отзив. Ще се радвам!

Ето ги и моите фаворити:

ABC Design Viper 4

Buba City

Zippy Tutis Viva Life

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 11:07 от *bear

# 565
Скрит текст:
Вили, много се радвам, че са те успокоили.💛 Всичко ще е наред. 😘

Симка, ще се настроиш бързо и на момчешка вълна. Simple Smile И аз като теб бях на 100%, че и сега ще чакаме девойка, но ни изненадаха. 😄

Аз да ви кажа, успях от милионите колички, които бях харесала, МАЙ😂 успях да се спра на 3. Можете ако искате да изкажете мнение, ако някоя от вас има опит с някоя, или просто е чувала или чела някой добър/лош отзив. Ще се радвам!

Ето ги и моите фаворити:

ABC Design Viper 4

Buba City

Zippy Tutis Viva Life

Беарче, първата ми харесва най-много, а иначе не съм запозната изобщо с марки  и т.н. но чисто визуално изглежда супееер.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 08:00 от AnMary

# 566
И на мен първата най-много ми харесва. Леко ми напомня на Cybex Wink

# 567
Вили много се радвам, че си спокойна вече💚
Беърчена мен втората ми харесва, обожавам зелено💚, искам и аз някакъв запомнящ се цвят количка, дано намеря.

# 568
И на мен първата най-много ми харесва. Леко ми напомня на Cybex Wink

И на мен първата най-много ми харесва, също ми напомня на Cybex. Даже вчера я разглеждах, но не ми допадна цвят, не стават за принцеса. Grinning

Аз съм харесала Cybex Priam, някой отзиви?

# 569
Беарче на баткото количка е марка Zippy, в цвят зелен(само че с мн тъмно сиво) като втората. Аз много бях доволна. Буба и Зипи са на един производител. Но нашата количка остана в България и тук ще търся друга най-вероятно 🙄 Този път мисля да заложа на по-тъмна гама.

Общи условия

Активация на акаунт