Включете се в играта и тествайте продуктите на CeraVe

• 12 926
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Време за почистване на лицето намирам, но е трудно да се намери продукт който да хидратира кожата

# 151
Не,не успявам!

# 152
Да. Всяка вечер задължително почиствам грима си!

# 153
Да, време намирам , защото това е много важна стъпка за доброто състояние на кожата!

# 154
Имам проблемна кожа  и почистването и вечер и хидратирането и сутрин и вечер е задължително.

# 155
Да, защото в противен случай ми излизат пъпки на всякъде. Задължително почиствам кожата сутрин и вечер, след което я хидратирам.

# 156
  • EU
Надявам се,  че успявам. Всяка вечер почиствам лицето си от грим и замърсявания.

# 157
  • Бургас
Старая се, не нося грим всеки ден, но винаги почиствам кожата, независимо дали съм била с грим или не, и я хидратирам.

# 158
  • София
Да, успявам.

# 159
Няма никакво значение колко ми е натоварено. Абсолютно винаги, всяка вечер, почиствам грима; веднъж в седмицата правя почистващи маски, а два пъти седмично ексфолирам. Сутрин, мицеларна вода и пяна.

А колкото до хидратацията - не се ли хидратира кожата достатъчно, тя просто губи своя здрав и сияен вид и не изглежда добре, а и не се усеща.

# 160
  • Асеновград
Не, не успявам! Трия грима задължително но за останалите процедури рядко ми остава време и желание!

# 161
  • София
Не, не успявам.

# 162
  • Elhovo
Успявам да, само вечер ,когато всички заспят.

# 163
Почистването на кожата на лицето е задължително за мен, без значение от времето, с което разполагам и часът, в който съм се прибрала. Това е едно от нещата, с които не правя компромис.

# 164
Да, успявам. Никога не си лягам , без за съм отстранила грима и почистила добре кожата. Вечер ползвам мицеларна вода, почистващо мляко и крем, а сутрин измиващ гел, серум и крем. През седмицата намирам време и за маски, които си приготвям сама.

Общи условия

Активация на акаунт